Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do mnie to i tak jeszcze nie doszło że będę tym jeździć.

Jeśli jeszcze 2 tygodnie temu ktoś by powiedział że będę jeździć betą to bym powiedział że go popier.. :decayed:

:grin::grin::grin: PABLO gratulacje. Ja taką jeżdziłem 7 lat temu. Bezawaryjne auto (jak się o niego dba i to bardzo). Miałem 528i :grin:. Jak sprzedawałem to miała ponad 400 k nalotu i nic się nie działo. Bezawaryjnej jazdy życzę i zapraszam również do BMW Klub Polska :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciekawe po co ten kabelek idący od bagażnika, przez tylną kanapę po przedni fotel :mysli:

Transit robią blondynce trepanacje czaszki a tu w środku pucha echo i tyle nagle jeden z chirurgów zauważył złotą nitkę biegnąć w poprzek zastanawiaja sie po hu... jej ta złota nitka przecięli no i blondynie uszy odpadły

może lepiej nie wnikac po co ten kabel bo jeszcze coś odpadnie :wink:

:polew::polew::polew::good:

Opublikowano

Pablo będą nowi koledzy :naughty: tylko nie zapraszaj ich na spota

Opublikowano
Pablo będą nowi koledzy :naughty: tylko nie zapraszaj ich na spota

Never:decayed:, pierwszy szybki mod to... ramki klubowe :kox:

Opublikowano

Pablo to rezaj...

1251724481_by_zamoy222_600.jpg

Opublikowano

BMW 520 D SKÓRY NAVI PDC XENON ALU KLIMA FULL OPŁA (3185374546) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ładna sztuka

---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ----------

robi sie forum bmki czy jak :polew:

Opublikowano
:grin::grin::grin: PABLO gratulacje. Ja taką jeżdziłem 7 lat temu. Bezawaryjne auto (jak się o niego dba i to bardzo). Miałem 528i :grin:. Jak sprzedawałem to miała ponad 400 k nalotu i nic się nie działo. Bezawaryjnej jazdy życzę i zapraszam również do BMW Klub Polska :decayed:

Jak szukałem i chciałem się dowiedzieć jak najwięcej to oczywiście looknąłem tam co i jak ale również dziadek mi dużo pomocnych rad udzielił bo miał również betę z dieslem CR.

Klub a zwłaszcza ludzie są tylko jedni dla mnie i tak pozostanie do końca w Audi A4 Klub Polska!

---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:29 ----------

:polew:

Opublikowano

Pablo nie zapraszaj nowych kolegów bo nikt z Naszych nie bedzie miał za chwile radyjek i felg :decayed:

Transit a ja myślałem ze do mnie pijesz i szukam do tyłu posta jak po.bany :facepalm: hehe, dobra ja ide w kime bo na 7 praca , miłego rozważania na tematy czy a4 czy a6 czy może BMW z tym pytaniem zostawiam Was....... czy Dzieciak czy Harcik hehe :grin:

---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ----------

a takie ? AUDI A6 3.0TDI QUATRO KOMBI AUTOMAT MAZOWIECKIE (3178024199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Fajna kalwaria w środku...

---------- Post dopisany at 00:45 ---------- Poprzedni post napisany at 00:40 ----------

Pablo nie zapraszaj nowych kolegów bo nikt z Naszych nie bedzie miał za chwile radyjek i felg :decayed:

Transit a ja myślałem ze do mnie pijesz i szukam do tyłu posta jak po.bany :facepalm: hehe, dobra ja ide w kime bo na 7 praca , miłego rozważania na tematy czy a4 czy a6 czy może BMW z tym pytaniem zostawiam Was....... czy Dzieciak czy Harcik hehe :grin:

---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ----------

a takie ? AUDI A6 3.0TDI QUATRO KOMBI AUTOMAT MAZOWIECKIE (3178024199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

IMHO bita z przodu i z tyłu....przebieg wiadomo 100kkm w tył....i fotele ma nieoryginalne w srodku....generalnie kombinowana... i xenon dokładany...

Opublikowano

Trzastek a więc to ty jesteś moderatorem w bmw klub :decayed:

Kiedyś lookałem właśnie ale myślałem że niemożliwe to pewnie inny Trzastek ale profil Warszawa-Kraków już wszystko mówi :grin:

Opublikowano

Pablo, pracujesz jutro? :decayed:

Opublikowano
Pablo, pracujesz jutro? :decayed:

Tak jak zawsze zresztą, wieczorem będę wolny :wink:

Opublikowano
Panowie do BOSE to jakie radio 2din najlepiej?? Concert czy SYMPHONY? czym się różnia? Concert II czy Concert III ??

Concert II jest 1 din, Concert III jest 2din ale cienko gra pod BOSE najlepszym rozwiązaniem jest BNS i do tego z navi - fakt ze nie ma płyt z mapami do tego modelu to inna bajka :whistling: ale gra za to dobrze jak rns-e

Opublikowano

012755_859674_494549300611493_413079422_o.jpg

:slina:je:slina:ba:slina:na:slina:

Opublikowano

Pablo gratulacje...

...obyś był tak samo zadowolony podczas eksploatacji, a będziesz jeżeli będziesz dbał bo silniczek zacny - CR bez DPF-a - żyć nie umierać - ja u siebie miałem niby 177KM 400Nm w serii a mierzyłem i było 187KM i 410Nm więc u ciebie na bank tez bonusik jest a do tego lżejsza buda, pali to tyle co nic jak na taką furę bo moja E60 trasę Elbląg - Kraków drogą E7 w trakcie jej remontów przed EURO zrobiłem w 6,5h (czyli wolno nie jechałem) z postojem w W-wie w MC'donalds na obiad i spalanie mi wyszło 6.9 - więc uważam to za zacny wynik - średnio mi paliła 50/50 miasto/trasa 7.3...

bezawaryjnosci i nie kumaj się tam zbyt bardzo z tymi BM-karzami bo zryci są choć wiadomo nie wszyscy ale auta mają zacne ...

Opublikowano

:hi:

miłego dnia Panowie...

Opublikowano

Pablo gratulację za odwagę i za fajne autko :wink:

Opublikowano
Opublikowano

529324_518377741533176_1059515790_n.jpg

je:slina:banana:slina:

Opublikowano

Wysłane z mojego GT-S5830i

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.