Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie gdyby ktos potrzebował...to jade dzisiaj do Katowic i do Warszawy duzym samochodem...

JA mam od oddania bateryjkę :wink:

---------- Post dopisany at 14:07 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ----------

a co do rowerów ja kupiłem w Decathlonie i tez już kilka lat daje radę do weekendowych wypadów :wink: lepiej różnice przeznaczyć na browara :decayed:

a jak padnie to kupie drugi i się zmieszczę w cenie za jednego :decayed: i mniejszy strach przed kradzieżą :wink:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
radim to wywal aku z auta na stałe wtedy forme przyszlifujesz :decayed:

każdy sposób motywacyjny jest dobry :decayed:

Opublikowano

haha, przyszedł mi xenon ;-)

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Panowie gdyby ktoś szukał autka dla żony na pierwsze auto to sprzedaje opla corse 1.4 benzyna 96r 5-drzwi, z wspomaganiem stan oceniam na bardzo dobry, cena do dogadania ale gdzieś koło czwórki , rok go mamy i nigdy nie zawiódł i pali od kopa i silniczek suchutki cichutki polecam z całym sercem, zmieniam bo Moja chce coś z klimatyzacją tylko dlatego.

Opublikowano

Panowie słyszeliście o nich:question: :arrow2:Auto Gaz Kraków Sekwencja Instalacje LPG Kraków Kraków

2 osoby mi polecają u nich założyć sekwencję do 2.6 V6 ABC

Opublikowano
Panowie słyszeliście o nich:question: :arrow2:Auto Gaz Kraków Sekwencja Instalacje LPG Kraków Kraków

AUTO TEST / AUTOGAZ / Montaż i serwis samochodowych instalacji gazowych - Kraków

Pablo zajedź do Adama i powołaj się na mnie, to mój kuzyn dostaniesz rabacik jakiś :wink:

Jak coś to dzwoń do mnie :naughty:

Opublikowano

jak zacząłem to czytać to pomyślałem co on do diesla BMW chce gaz zakładać ??:grin::facepalm:

Opublikowano
jak zacząłem to czytać to pomyślałem co on do diesla BMW chce gaz zakładać ??:grin::facepalm:

:polew::kox:

Opublikowano

To mój kolega, spokojnie możesz zakładać, tak jak jest w opisie zakładają do wszystkiego do czego da się założyć. Ja miałem sekwencje od nich w Skodzie i nie było nigdy żadnych problemów.

---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ----------

Przecież można :decayed:

Opublikowano

Cholera to już nie wiem gdzie jechać:decayed:, do tych z Makuszyńskiego mi również polecił mój mechanik który robił przy A4, przemyślę temat i będziemy działać w tym tygodniu.

Opublikowano
no dla mnie trekkingowy rower odpada, bo bede i w ojcowie i w parku na woli, i po gorkach i po asfalcie...

na stronie KROSSA jest błąd bo w rzeczywistosci B6 z tyłu ma SLX a z przodu DEORE i cała reszta osprzetu jest na deore...

zawsze miałem rower typowo gorski i mi to nigdy nie przeszkadzało...jedynie racja jest taka ze siodełko odrazu musi isc OUT...

...nie bede dziennie robil 60KM - a jedynie 20 i to co ktorys raz - tak czy inaczej w roznych terenach...oczywiscie nie bedzie to tez wyczynowy "DOWNHILL" :)

ja właśnie takiego szukam, i na asfalt i w teren... trekking odpada

To takiego nie ma :whistling: Bierzesz albo górski czyli coś ala Land Rover Defender jeśli chodzi o samochody w którym ani komfortu na asfalcie ani prędkości czy przyspieszeń nie zaznasz albo szosa albo treking czyli coś w stylu Audi Allroad, które da radę na polnej dróżce czy ubitym szlaku ale jak już pójdzie jedno kółko w powietrze to koniec jazdy :wink:

Opublikowano

:siema: all

2 dni tu nie zaglądałem i już 8 stron czytania :facepalm::decayed:

---------- Post dopisany at 18:42 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ----------

btw PABLO gratki furmanki :good: kumpel w tamtym roku kupił taką tylko w M-pakiecie wewnętrznym i zewnętrznym i robi mega robotę :kox:

Opublikowano

Oglądałem 2 sztuki w M pakiecie ale ich stan był gorzej niż średni, woleliśmy kupić po lifcie i pewne auto w bardzo dobrym stanie :)

M pakiet zawsze można dołożyć :decayed:

Opublikowano
Oglądałem 2 sztuki w M pakiecie ale ich stan był gorzej niż średni, woleliśmy kupić po lifcie i pewne auto w bardzo dobrym stanie :)

M pakiet zawsze można dołożyć :decayed:

nic dodać nic ująć :)

Opublikowano

siema panowie pozdro z Łańcuta :hi:

Opublikowano
siema panowie pozdro z Łańcuta :hi:

Byłem tam 2 dni temu :-)

Naciapane z sedesu ...

Opublikowano
:siema: z wieczora
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.