PABLO Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 hajtałeś się? Radimm bo coś tam kiedyś pisałeś właśnie ale nie wiem kiedy miałeś?
radimm Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 siema siema, cały czas próbuje się otrząsnąć Pablo 25maja
PABLO Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 No to graty:naughty: Masz już przejebane
Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 Pablo a co Ty wczoraj jeździłeś bejcą po Kaziku około 20-30 ? K.... wolniej się nie dało ? Czy chciałeś jakieś d*py moknące na Betę wyrwać ?
PABLO Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Pablo a co Ty wczoraj jeździłeś bejcą po Kaziku około 20-30 ? K.... wolniej się nie dało ? Czy chciałeś jakieś d*py moknące na Betę wyrwać ? Byłem w lascandalach z taką jedną Paulinką O becie nie wiedziała żeby nie było Taka sama stała przy wejsciu do lascandali ale na innej feldze, ja jeździłem powoli bo kuźwa tym autem już tak łatwo się nie jeździ po tym placu tak ciasno.
kris-krzysztof Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Organizujecie jakieś spoty w sobote ?
PABLO Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Organizujecie jakieś spoty w sobote ? W sobotę nie bo to ciężki dzień na organizowanie spotów, ale zawsze można się szybko spisać na forum jeśli ktoś nie ma planów na wieczór.
radimm Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 No to graty:naughty:Masz już przejebane dzięki
FANTOMAS Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Pablo a co Ty wczoraj jeździłeś bejcą po Kaziku około 20-30 ? K.... wolniej się nie dało ? Czy chciałeś jakieś d*py moknące na Betę wyrwać ? mył sobie łokieć na deszczu ---------- Post dopisany at 13:01 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ---------- szukam LCD-ka najchętniej 15" żeby był zasilany z 12V i mocowanie z tyłu VESA 75mm i fajnie by było gdyby miał wbudowane głośniki i hub-a USB nie ma ktoś czegoś takiego do sprzedania
KERCZI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 szukam LCD-ka najchętniej 15" żeby był zasilany z 12V i mocowanie z tyłu VESA 75mm i fajnie by było gdyby miał wbudowane głośniki i hub-a USB nie ma ktoś czegoś takiego do sprzedania Takie małe wymagania??? sprobuj na Czarnowiejskiej u chłopaków --> AMSO - Komputery Poleasingowe Używane
Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 ja jeździłem powoli bo kuźwa tym autem już tak łatwo się nie jeździ po tym placu tak ciasno. Pablo nie ściemniaj, jechałem TAXI za Tobą i powiem szczerze ze po bokach miałes spokojnie ponad metr do innych aut LANS BANS na KAZIKU MUSI BYĆ
PABLO Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Pablo nie ściemniaj, jechałem TAXI za Tobą i powiem szczerze ze po bokach miałes spokojnie ponad metr do innych aut LANS BANS na KAZIKU MUSI BYĆ To jak był metr do innych aut to musiałem szybciej jechać (czyt. i tak wolno ) i tak w ciul uważałem bo pierwszy raz tam byłem betą, taką A8 D3/D4 to musi być kosmos w weekend jak wszystko pozajmowane na okrąglaku i ciasno w uj Po mocnych ledach na tablicy łatwo mnie poznać i jeszcze wielkich kominach z tyłu
PABLO Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 oj Pablo....skoncz już 16lat Jakie 16 lat?
fantowski Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 oj Pablo....skoncz już 16lat Jakie 16 lat? no żebyś w końcu pokazał, że jesteś dorosłą osobą
PABLO Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 A kurw gdzie pokazuje że mam 16 lat:facepalm: Coś mu nie tegez pomieszało się Może KERCZI myśli że jak ktoś w naszym wieku jeździ do knajpy na Kazimierz posiedzieć to ma 16 lat Teraz jak raz na miesiąc się gdzieś wyskoczy do knajpy to jest dobrze, nie tak jak kiedyś 3 razy w tygodniu.
bodowp Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 fantowski mam dwie jak potrzebujesz na szybko
fantowski Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 fantowski mam dwie jak potrzebujesz na szybko PW:wink:
Rekomendowane odpowiedzi