Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łukasz to dalej szukasz? Po wczorajszej rozmowie myslałem że tylko sprawdzisz VIN tej bejcy i po sprawie......

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pany a co myslicie o volvo xc90 2.5 benzyna rocznik 04 miał ktos do czynienia ? kolega sprzedaje to i mnie namawia na kupno.ma to lpg.

Mój starszy miał taką w firmie i była stałym bywalcem u Wadowskiego.:wink:

Nie wiem czy przez to jak tym jeżdżono, czy przez to że Wadowski miał z tego kasę, czy może przez to że to padaka. :kwasny:

A ceny części zamiennych, rzeczywiście, jak w Japońcach, zabijają.

moj Wujek tez mial takie tylko w dieslu.

Kur**wał strasznie...po wjechaniu w wiekszą dziurę musiał jezdzić przynajmniej na zbieżność..."fajna terenówka" :)

a za amora jakiegos centralnego odpowiedzialnego za poziomowanie zapłacił 2500zł

reszty grzechów nie pamiętam.

Poza tym całkiem fajny z zewnątrz wóz no i duzy.

U kumpla posypał się jeden z synchronizatorów w skrzyni i u Wadowskiego powiedzieli mu 18 000 zł :facepalm:

Opublikowano

powitać :hi:

Opublikowano
eee tam od razu trzepanka :wink: ale tak posranego to Cie pierwszy raz widziałem :decayed:

Ee bo mnie wku^^ia pieprzony pech, człowiek przestał jeździć na takie zloty ala szybcy i wściekli, raz się pojawił i już ryzyko że mi wezmą dowód bo przecież szybę mam pękniętą i będę wymieniać z ubezpieczenia.

:siema: ekipa

W weekend się chyba ochleję bo córa mojego brata robi 18kę :decayed:

---------- Post dopisany at 12:30 ---------- Poprzedni post napisany at 12:16 ----------

W tych pieniądzach zdecydowanie bym wolał kupić bogatą wersję w M pakiecie E60 530D XD albo nawet 535D

Albo A6 C6 na fajnej opcji.

Opublikowano

Pablo to Twój brat ma córkę ? :shock3: gdzie ta 18-stka jest ?

Opublikowano

2013_07_16_22_24_46.jpg

Przedwczesna radość. ;]

Opublikowano

Masz ją u mnie na fejsie, Paulina :wink: Żonę też nie widziałeś że ma? :decayed:

W Skotnikach jest.

Opublikowano

dzień dobry ale upał , Panowie ktoś ma ochote jutro wyskoczyć na miasto ? dziś tez sie napije bo łeb mi napier..la , za dużo warażeń jak na jeden dzień ,

ktoś ogląda meczyk Wisły gdzies ?

Cuber postanowiłem ze biore ta X3 , ale w niedziele będe oglądał xc90 kolegi tak dla porównania choć te autka sa nie do porównania.

Opublikowano

Masz ją u mnie na fejsie, Paulina :wink: Żonę też nie widziałeś że ma? :decayed:

W Skotnikach jest.

to obok mnie

Opublikowano

Panowie ja szukałem wygodnego autka dla Rodzinki z pazurem,a mam odczucie nie wiem czemu ze Wam tylko o to chodzi który szybszy na kresce :facepalm: przecież nie to najważniejsze w samochodzie jest.

uważam że X3 łączy cechy auta osobowego i suva, wygodnego a przy tym zachowującego właścicwości jezdne na dobrym poziomie, obszerne ale nie za duże idealne na miejskie warunki, z agresywnym przodem , dość dużym bagażnikiem i co najważńiejsze oszczędnym silnikiem 3 litrowym cec**jącym sie wysoką kulturą pracy i niezawodnością, poza tym skrzynia automat jest rewelacyjna ,a i z kreską nie jest najgorzej :wink:

Opublikowano

:hi:

Nie ma ktoś przypadkiem pożyczyć na tydzień DVD do auta:whistling:

Opublikowano

siema :hi: nareszcie w domu jak ja nie lubie warszawy a w środe znowu tam trzeba jechać :facepalm: tak jak ostatnio jak ktoś coś potrzebuje to jestem w stolicy od środy do piatku.

Opublikowano

jakiego :whistling::whistling:

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ----------

20130719_171257_1.jpg

fajna :decayed:

Opublikowano

jakiego :whistling::whistling:

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ----------

http://s22.postimg.org/f1rsiq9d9/20130719_171257_1.jpg

fajna :decayed:

Fajna

DVD Przenośne 12V z jakimś monitorem co by było można coś zobaczyć :decayed:

Opublikowano

D4NTE Wszystkiego Najlepszego !

Opublikowano

Dante 100lat

Boseron kup sobie Mazde CX7 albo Mitsubishi Outlander 2

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano