Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mógłbym wpaść, tylko dajcie namiary gdzie i o której :decayed:

Może Solvay :wink:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja będę w Krk ok 20 jak coś ;-) zobaczył bym baware i wziął co moje:decayed:

Opublikowano
No to przyszedl czas na zmiany, jako ze moja Niunka trafila w rece naszego forumowego kolegi i pewnie bedzie dalej przyjezdzala na spoty, a ze ciezko kupic cos rozsadnego...to nastal czas na zabawke (odrazu mowie to tylko tryb przejsciowy), planuje powrocic do AUDI...

535d w M-PAKIECIE pełnym. - 83 000 przebiegu potwierdzonego, bezwypadek.

http://images.tinypic.pl/i/00426/68scak3qt75o.jpg

Tiaaa a świstak ci ją zawinął w sreberko

Opublikowano
:JC_fan::JC_fan:
Opublikowano

Pracuje do 20 potem jestem free dla mnie miejsce obojętne, odkąd mam x3 jeżdżę dużo po mieście bo kocham to auto za wrażenia z jazdy, dziś rano po ruszeniu że świateł na kapelance zanim reszta się zebrała ja juz palilem e-papierosa na następnych światłach, wczoraj udało mi się zejść ze spalaniem do 9.7 miasto, uważam że to dobry wynik, w tygodniu 11 weźmie, jak cisne 12, tyle pali miasto, niech nikt mi nie mówi że 6 garow przy tej masie spala 8 miasto ;-) nie do zrobienia, trasa 8 tak.

Opublikowano
Pracuje do 20 potem jestem free dla mnie miejsce obojętne, odkąd mam x3 jeżdżę dużo po mieście bo kocham to auto za wrażenia z jazdy, dziś rano po ruszeniu że świateł na kapelance zanim reszta się zebrała ja juz palilem e-papierosa na następnych światłach, wczoraj udało mi się zejść ze spalaniem do 9.7 miasto, uważam że to dobry wynik, w tygodniu 11 weźmie, jak cisne 12, tyle pali miasto, niech nikt mi nie mówi że 6 garow przy tej masie spala 8 miasto ;-) nie do zrobienia, trasa 8 tak.

:hi: sama prawda BOSERON też chwilę jeździłem tylko e39 w 3.0d tylko ta słabsza 184km i tak miasto do 12 l trasa koło 8l więc wszystko się zgadza:)

Wysłane z mojego GT-S5830i

Opublikowano

Jaki rocznik ?

Opublikowano

Ale wyjeździcie/czy tak jak ty gucio jeździłeś w automacie więc spalanie wiadomo wzrasta, ja mam cały czas spalanie 8,5l po mieście, jak mu deptam to nie weźmie więcej niż 10l a to ta sama jednostka co 3.0D

Czyli boseron mówisz że radość z jazdy jest :decayed:

Mi też obojętne gdzie się umówimy dzisiaj, zapodajcie jakąś miejscówkę godzinę np 21:00 i spotujemy a co :naughty:

Odebrałem o 16:00 bete z nową szybą i nie mogę jej 2 dni tykać wodą pod ciśnieniem, robota profi w nordglass na aleja pokoju :)

---------- Post dopisany at 17:29 ---------- Poprzedni post napisany at 17:27 ----------

Jaki rocznik ?

2004r

---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:29 ----------

Niebieską R8 V10 widziałem przed chwilą pod M1, robi wrażenie ta suka :)

Opublikowano

Pablo Ty masz oske manual i lżejsza buda wiec czemu się Dziwisz,to jak 20.30 tylko gdzie?

Opublikowano

No moja waży 1750kg to też nie mało wiadomo, prawda jest taka że te auta nie palą dużo w porównaniu z innymi przy tej masie.

Ja proponuje krokus nja Bora na parkingu będą inne audice z A6 klubu a jak nie to proponujcie inną miejscówkę.

Opublikowano

Moja 200 kg ciezsza a i tak na kreskę Cię wciagam nosem :-P. Żartuje możemy stanąć, zadzwonię po robocie ktoś jeszcze chętny Ruks i Miodzio

Opublikowano

No to gdzie panowie na Bora powiedzmy 20:45?

Opublikowano

Dla mnie spoko. Będę. :hi:

Opublikowano

194530_20130805_193922.jpg

---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:48 ----------

Przed sekundą zrobiłem fote rski stojącej obok mnie pod M1 :decayed:

Opublikowano

Kurde, zapomniałem i otwarłem :beer: ale najwyżej walne je do lodówki na później...

Opublikowano

siema :hi: bawcie sie dobrze na spocie ja przyjade jutro

Opublikowano

Ja będę na pewno i boseron

Opublikowano

To będzie spot BMW i A6 :naughty:

Opublikowano

no i po pierwszym dniu powiem Wam ze spalanie podobne jak w 3.0tdi q w Audinie...

jak jest korba to i 15 łyka...

Opublikowano

właśnie jeździłem X6 5.0d M, zadupca

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.