Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

Eee przeca to 3 litry, Co bardziej hardcorowi robią 600niutkow, nie sadze żeby to miało jakiś większy wpływ

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Samochód się zepsuł a na poważnie to jak będę wiedział więcej dam znać, w każdym razie wracam do serii wgrywam ori soft bo przy tej mocy wszystkie podzespoły dostają po d*pie a ponad 500 niutków to trochę dużo na to auto

gdzie naprawiasz?

boseron dzięki za telefon, auto masz kot, naprawi się i dalej będziesz się cieszyć dresowozem:decayed: nie martw się będzie dobrze :)

Ja na początku miałem jazdy z prądem bo się okazał winowajcą akumulator, wymieniłem i jest wsio ok, na przeglądzie teraz byłem i gość mówił by się cieszyć jazdą :)

akcja sms nadciąga :decayed:

---------- Post dopisany at 11:58 ---------- Poprzedni post napisany at 11:56 ----------

Teraz to pewnie PIM serwis

Dobrze ogarniają chłopaki bemki.

Rzeźbili ostatnio konkret silnik bo komuś się wysrał.

https://www.facebook.com/pages/PiM-Auto-Serwis-sc-Marcin-Mikos-Adam-P%C5%82atek/113556718770975?hc_location=timeline

Fanti będziesz dzisiaj na spocie? Wlasnie Fanti to nie Fanta :-)

jest onlyłan

---------- Post dopisany at 12:40 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ----------

bede

pytał Cię ktoś o coś kiedyś ktoś?

Skrzynia?

:)

Si,

Autko pojechalo na serwis gwarancyjny 200 km od Krakowa skrzynia się wysrała, zobaczymy czy cos będę musiał płacić skoro mam gwarancję na remont skrzyni jeszcze,

jest onlyłan

---------- Post dopisany at 12:40 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ----------

bede

A przywalil Ci ktoś kiedyś czymś w coś ktoś?

jest onlyłan

bede

se weś ty se wsać wary w odbyt

Boseron czułem że tak skończysz po tym co widziałem na parkingu dwa tygodnie temu to była kwestia czasu

Jeśli autentycznie masz zrobiony program to albo rozwaliłeś konwerter albo upaliłeś tarczki. Jaki był objaw ?

Ja mam automat i nie robiłem programu chociaż korciło mnie to 250PS właśnie ze względu na skrzynię. Każdy zawodowy tuner powie ci że jak robisz program to trzeba też modyfikować soft skrzyni bo ona w ori zestawie pracuje w "tamdemie" programowym z kompem silnika.

Jeśli ci zrobią tą skrzynię na gwarancji to bym się cieszył na twoim miejscu bo równie dobrze jeśli do tego dojadą że jest chip to powiedzą że skrzynia nie wytrzymała bo program ją rozwalił a dokładnie notoryczny banan u kierowcy ruszającego z pod świateł.

Skrzynia jaką masz to ZF 5HP19. Pamiętaj na przyszłość że nie wolno butować skrzyni jak jest zimna (olej w skrzyni rozgrzewa się dużo dłużej niż płyn w silniku. Olej to najważniejsza rzecz w ASB dzięki niemu i jego jakości skrzynia pracuje.

Olej w skrzyni musi być na 100% pewny i rekomendowany przez producenta nie lać jakiegoś zamiennika i niepewnego szitu który Pan Gienek poleca w warsztacie ASB twierdząc że taki leje i jest git. Olej musi być na 100% zgodny ze specyfikacją skrzyni.

Softu nie zmieniaj tylko jeździj z głową nie butuj jak małolat. unikaj startów z kika bo to jest najgorsze dla skrzyni.

jest onlyłan

bede

se weś ty se wsać wary w odbyt

Boseron czułem że tak skończysz po tym co widziałem na parkingu dwa tygodnie temu to była kwestia czasu

Jeśli autentycznie masz zrobiony program to albo rozwaliłeś konwerter albo upaliłeś tarczki. Jaki był objaw ?

Ja mam automat i nie robiłem programu chociaż korciło mnie to 250PS właśnie ze względu na skrzynię. Każdy zawodowy tuner powie ci że jak robisz program to trzeba też modyfikować soft skrzyni bo ona w ori zestawie pracuje w "tamdemie" programowym z kompem silnika.

Jeśli ci zrobią tą skrzynię na gwarancji to bym się cieszył na twoim miejscu bo równie dobrze jeśli do tego dojadą że jest chip to powiedzą że skrzynia nie wytrzymała bo program ją rozwalił a dokładnie notoryczny banan u kierowcy ruszającego z pod świateł.

Skrzynia jaką masz to ZF 5HP19. Pamiętaj na przyszłość że nie wolno butować skrzyni jak jest zimna (olej w skrzyni rozgrzewa się dużo dłużej niż płyn w silniku. Olej to najważniejsza rzecz w ASB dzięki niemu i jego jakości skrzynia pracuje.

Olej w skrzyni musi być na 100% pewny i rekomendowany przez producenta nie lać jakiegoś zamiennika i niepewnego szitu który Pan Gienek poleca w warsztacie ASB twierdząc że taki leje i jest git. Olej musi być na 100% zgodny ze specyfikacją skrzyni.

Softu nie zmieniaj tylko jeździj z głową nie butuj jak małolat. unikaj startów z kika bo to jest najgorsze dla skrzyni.

:hi::oklasky:szacunek