Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:z tego co widze to chyba 2l w benzynie w rekinku jest ale to niech sie Boseron wypowie.Boseron odkupuj ,bo coraz mniej już tego jeździ na palcach jednej reki można policzyć

tak 2 litry w benzynie , tylko jak ja ją kupowałem to miała automat, założyłem do niej gaz, po 2 latach użytkowania sprzedałem teściowi i on wsadził tam manualną skrzynie bo sie automat posypał.

najlepsze teraz kupiłem ją za 4 koła sprzedałem po 2 latach za 8 hehe uparł sie że chce ją kupić a było to w 2003 roku. teraz nikt nią nie jeździ stoi od lat pod domem i poluje na nią juz od dawna , piękna jest , 10 lat temu nie przedstawiała wartośći a teraz jest inaczej bo takich juz nie ma.

Tak jak Kerczi mówi bierz ją boseron bo za***iste auto ,będą już dwie w Krakowie

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew:

---------- Post dopisany at 23:49 ---------- Poprzedni post napisany at 23:46 ----------

Obiecalem wiec pochwale sie moje byle cacko, ktorym tesc jezdzi ale chce to odkupic od niego, dogrywamy cene tylko ;-)

http://img.tapatalk.com/d/13/10/19/ru8evy9a.jpg

---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ----------

Stan b dobry wszystko ori fabryka

Fura, pierwsza klasa :kox: Jak Ty jej nie kupisz to ja biorę :glupek2:

Opublikowano

Dzien dobry przy niedzieli, praca praca praca ale za to jutro wolne

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siemka all :hi:

widze ze oldscholowo jest od ostatniego czasu na forum :)

Dziś chyba czas wobec tego wyjechać i przed zimą wypucować moją 80-tke cabrio :)

Opublikowano
Siemka all :hi:

widze ze oldscholowo jest od ostatniego czasu na forum :)

Dziś chyba czas wobec tego wyjechać i przed zimą wypucować moją 80-tke cabrio :)

;)no

Wpadne na te karty zobaczyć jak owocówką sprzęt poniewiera

Opublikowano

Siema z rana

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalk

Opublikowano

10;30 z rana? Buahahah

Wysłane z mojego urQuattro

Opublikowano
10;30 z rana? Buahahah

No Karol ty na forum siedzisz 24h co włączę to dostępny :grin:

Opublikowano

Samochód wjechał na chodnik. Jedna osoba nie żyje, dwie zdążyły odskoczyć miał pecha :kwasny:

---------- Post dopisany at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ----------

Zderzenie dwóch audi. "A4 wypadło z drogi, dachowało i wpadło do rowu"

Opublikowano

Wąski dzięki za zorganizowanie takich fajnych zawodów :)

Sent from my Porsche

Opublikowano

Ja nie dziękuję bo przegrałem

---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ----------

P. S. Skuter Ci nie jedzie

Opublikowano

Dziękuję za karty. Szkoda że wyścig się okazał ustawiony gruche laska wydymała mimo że od dwóch dni nic nie jadł żeby z masy zejś w bolidzie.

Grucha kasztel masz niezły przy wejściu rozdawaj mapki żeby nie było że będziesz znajdował potem jakieś zmumifikowane ciała znajomych którzy się zgubili

Opublikowano

Witam panowie wreszcie mam neta z racji że nie moge coś sprzedać samochodu muszę zakupić opony zimowe polecicie mi jakieś dobre i po pieniądzach oponki do tej pory jezdziłem na ultragripach 7+ ale nie stać mnie na takie już niestety więc jak byście coś mogli poradzić

Opublikowano
Ja nie dziękuję bo przegrałem

---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ----------

a czego sie spodziewałeś z taką nadwagą..... Jabłko nie ma sobie równych chyba ze next time wystartuja koledzy z Etiopii :decayed:

---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:11 ----------

Panowie ktoś sie orientuje czy w BMW E60/61 3.0 D wszystkie od początku produkcji były montowane ze skrzyniami ZF czy wystepowały tam jeszcze GM ?

i drugie pytanie motor 3.0 D i 3.5 D to ta sama jednostka napędowa ? tylko drugi jest bi-turbo i tyle różnicy ? awaryjność drugiego ?

Opublikowano
Dziękuję za karty. Szkoda że wyścig się okazał ustawiony gruche laska wydymała mimo że od dwóch dni nic nie jadł żeby z masy zejś w bolidzie.

Grucha kasztel masz niezły przy wejściu rozdawaj mapki żeby nie było że będziesz znajdował potem jakieś zmumifikowane ciała znajomych którzy się zgubili

:polew:

Opublikowano

Ja chcialem kupic e60 i wyczytalem ze byly montowane te felerne skrzynie gm. Zagadaj do skovroona

Opublikowano

20131020_130105.jpgdzięki za świetną zabawę

---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ----------

20131020_130330.jpg

20131020_123454.jpg

---------- Post dopisany at 18:33 ---------- Poprzedni post napisany at 18:30 ----------

Fantomas tak jak Pisałeś następnym razem wyniki będą zdecydowanie inne:naughty:

Opublikowano

No ja juz nie poskapie przy zielonym stoliku to może będę wyżej :-)

---------- Post dopisany at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ----------

Wąski weź ze sobą jutro felgi o ile będą Dekielki to przyjadę zarzucić zimę :-)