Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie wystarczy tych kłótni i wpadajcie jutro i pojutrze do Media Markt II, zapraszam do Solvay Park na pokaz Car Audio, demo cary Firmy Alpine i nie tylko :wink4:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na jakim zlocie :?:

[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 22:30 _________________________________________________albo raczej na którym :?:

Opublikowano

[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 22:30 _________________________________________________albo raczej na którym :?:

Na zlocie letnim który bedzie w sierpniu, po pierwszych wyzwiskach z jego strony odpisalem, że na zlocie dostanie w pyziur za wyzwiska..., po tym był tekst który cytowałem wyzej o "calym Kraku". [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 22:41 _________________________________________________Koniec tematu, pomieszalo sie chlopakiwi cos a moze udzielily mu sie emocje z meczu. Nie ma o czym gadać :th:

Opublikowano

Na zlocie letnim który bedzie w sierpniu, po pierwszych wyzwiskach z jego strony odpisalem, że na zlocie dostanie w pyziur za wyzwiska..., po tym był tekst który cytowałem wyzej o "calym Kraku".

Nie no dobra, poddaje się... Kompletnie się w tym gubię i chyba nie ma co się odnajdywać...

Bez urazy, ale kończmy bo już wiesz że nie cały Kraków a reszta to już Wasza sprawa :)[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 22:47 _________________________________________________

Panowie wystarczy tych kłótni i wpadajcie jutro i pojutrze do Media Markt II, zapraszam do Solvay Park na pokaz Car Audio, demo cary Firmy Alpine i nie tylko :wink4:

Pablo, jutro i pojutrze to truckery w Kraku będą rządzić :naughty:

Opublikowano

A stolicy BMW :th: :th: :th:

Opublikowano

A w niedzielę oglądanie naszych nowych felg :th:

Opublikowano

Ale się week szykuje :kox:

Opublikowano

tylko pogoda aby dopisała :th: takie atrakcje :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 23:31 _________________________________________________I prezes się pojawił :hi:

Opublikowano

tylko pogoda aby dopisała :th: takie atrakcje :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 23:31 _________________________________________________I prezes się pojawił :hi:

Nooo, jak prezes zawitał to i pogoda pewnie ładna będzie :decayed:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 23:38 _________________________________________________Oooo i Nasz VIP się odnalazł :naughty: czyta :gwizdanie:

Opublikowano

Nooo, jak prezes zawitał to i pogoda pewnie ładna będzie :decayed:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 23:38 _________________________________________________Oooo i Nasz VIP się odnalazł :naughty: czyta :gwizdanie:

no właśnie o Vipie mówiłem :notworthy:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 23:40 _________________________________________________zaraz napisze :spam: :spam: :spam:

Opublikowano

bo zgłosiłem to wszystko do administracji i dlatego dostał bana.

nie ładnie z Twojej strony :gwizdanie:

Co do całej sprawy to powinna zostac wyjasniona między zainteresowanymi. :th:

Byłem dzisiaj w Olkuszu na oględzinach Tigry i powiem ze całkiem całkiem gdyby ....gdyby nie to że jedna drzwi w innym kolorze :gwizdanie: Panowie ma ktoś tester do lakieru ?

Opublikowano

słyszałem że znów nam chca utrudnić dojazd na spoty :evil: :evil:

ale póżniej to będzie świat :th:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 23:42 _________________________________________________mam :th:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 23:43 _________________________________________________tester

Opublikowano

Waski jestes jutro w pracy ? Bo powiem szczerze ze by mi sie przydał :gwizdanie:

Opublikowano

Tak jestem,zadzwonię do kumpla aby oddał :)

Opublikowano

Tak jestem,zadzwonię do kumpla aby oddał :)

OK to daj mi cynka jak bedziesz juz go mial :cool1:

Opublikowano

już wysłałem sms :)

Opublikowano

Jak to :?: Kto Nam chce utrudnić dojazd na spoty :?: Why... :?:

Opublikowano

Nie wiesz :mysli: zdik :gwizdanie:

[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 23:50 _________________________________________________http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35821,5308085,Jeszcze_trudniej_na_rondzie_Grzegorzeckim.html[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 23:52 _________________________________________________http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35821,5304226,Radni_za_remontem_skrzyzowania_na_ul__Dietla.html[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 23:52 _________________________________________________Ale póżniej będzie :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

A tam, mnie w dojazdach na spoty nie będą przeszkadzali :gwizdanie: