Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: ale aferę rozkręciłem z tym wtorkiem :naughty:
Opublikowano

Witam nie ma ktoś namiarów na firmę która w Krakowie lub okolicach obszywa kierownicę skórą? W normalnych pieniądzach i oczywiście wykonanie na odpowiednim poziomie ;) na forum ktoś się ogłasza ale trzeba wysyłkę robić lub podmieniać kierownicę, a ja chcę swoją dać do obszycia.

Opublikowano

:hi:Dobry

Opublikowano
  • Autor
Witam nie ma ktoś namiarów na firmę która w Krakowie lub okolicach obszywa kierownicę skórą? W normalnych pieniądzach i oczywiście wykonanie na odpowiednim poziomie ;) na forum ktoś się ogłasza ale trzeba wysyłkę robić lub podmieniać kierownicę, a ja chcę swoją dać do obszycia.

Najlepiej robi to Raggaman od Nas z forum , a w czym problem zeby wysłac kierę ?

Opublikowano

Najlepiej robi to Raggaman od Nas z forum , a w czym problem zeby wysłac kierę ?

Autem do pracy jeżdżę, musiałbym skołować coś na podmiankę na ten czas co moja będzie obszywana. Nie mogę namierzyć nikogo o nicku Raggaman

Opublikowano

Reflektuje ktoś na austriacki płyn do płukania tkanin? Poj. 1,2l cena 15 PLN. Zapach zielony, niebieski lub żółty.

2014_01_12_334.jpg

Opublikowano

Bo teraz zmienił nick na Reggi

Opublikowano

Autem do pracy jeżdżę, musiałbym skołować coś na podmiankę na ten czas co moja będzie obszywana. Nie mogę namierzyć nikogo o nicku Raggaman

postawisz dobre piwo to Ci kiere seryjke pożyczę na czas obszycia :wink: lub jeszcze mam inny plan ale o tym może na spocie co??

---------- Post dopisany at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ----------

Może miejsce dobre dla Ciebie i ludzi mieszkających w Hucie... Ja mam do przejechania 25 km w jedną stronę więc jechać taki kawał mi się nie uśmiecha, szczególnie że nie będę jeździł kartami. Poza tym w galerii też zawsze chodzimy do KFC. Tam też jest gdzie dupke posadzić, zjeść można i ciepło jest.

Na karty masz czas cały boży tydzień. Mógłbyś ten jeden dzien cholera odpuścić :kwasny:

i jak mam 25km w jedną stronę i nie płacze jak baba z tego powodu.. :facepalm:

spoko chcecie spoty we wtorek w GK ok.. :wink:

Kerczi ja nie wiedze problemu zeby karty zrobic np w srode lub czwartek :wink: i oczywiście w niedziele :wink:

Opublikowano

Fanta tu nie chodzi o płacz tylko jak zaczniemy jeździć na karty a reszta bedzie pod GK to sie najzwyczajniej spoty krakowskie rozwalą z czasem a tego nie chcemy :wink:

ustalmy sobie jakiś dzień tygodnia strikte na karty wieczór i juz po problemie, niedziela zostaje jak mówisz, mi to nawet dwa dni w tygodniu odpowiada bo nie zawsze jak widac moge dzis np jestem w pracy.

Opublikowano

Fanta dzięki za miłe towarzystwo :wink:

Opublikowano
Fanta tu nie chodzi o płacz tylko jak zaczniemy jeździć na karty a reszta bedzie pod GK to sie najzwyczajniej spoty krakowskie rozwalą z czasem a tego nie chcemy :wink:

ustalmy sobie jakiś dzień tygodnia strikte na karty wieczór i juz po problemie, niedziela zostaje jak mówisz, mi to nawet dwa dni w tygodniu odpowiada bo nie zawsze jak widac moge dzis np jestem w pracy.

napisałem przecież że wtorek niech bedzie spot na GK a w inny dzień tygodnia karty.. tak jak i Tobie tak i mnie nie zawsze w niedziele odpowiada i nie zawsze moge :wink:

---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ----------

Fanta dzięki za miłe towarzystwo :wink:

ja również dziękuje :wink:

---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ----------

Panowie i Panie:

BUKOWINA ZAPISY :whistling::wink::naughty:

Opublikowano
Może miejsce dobre dla Ciebie i ludzi mieszkających w Hucie... Ja mam do przejechania 25 km w jedną stronę więc jechać taki kawał mi się nie uśmiecha, szczególnie że nie będę jeździł kartami. Poza tym w galerii też zawsze chodzimy do KFC. Tam też jest gdzie dupke posadzić, zjeść można i ciepło jest.

Na karty masz czas cały boży tydzień. Mógłbyś ten jeden dzien cholera odpuścić :kwasny:

Weż ty sie raz na zawsze ode mnie odpier**l, bo widze że kolejny raz ostatnio coś cie boli. Nie pisz do mnie, nie komentuj moich postów ani nawet nie podawaj mi ręki na spocie.

Opublikowano

Weż ty sie raz na zawsze ode mnie odpier**l, bo widze że kolejny raz ostatnio coś cie boli. Nie pisz do mnie, nie komentuj moich postów ani nawet nie podawaj mi ręki na spocie.

:facepalm:

Opublikowano

Pogrzalo Was?!? Transit wyluzuj...bo jak przyjadę we wtorek to Ci podrzucę landrynke spod szafy do auta...

Opublikowano
:decayed:....ostygnijcie.....tym bardziej , że temp. jest ku temu sprzyjająca :decayed:
Opublikowano

Ja jestem ostygnięty, ale nie lubie jak ktoś sobie robi po mnie wycieczki. Szczególnie że to kolejny raz w niedługim odstępie czasu... Tyle w temacie. Przepraszam, że musicie to czytać.

Opublikowano

czasami sobie trzeba dac po razie i bedzie dobrze :wink:

Opublikowano
  • Autor

Fanta i Ford Transit dajcie sobie na luuzzz eaaasy Panowie :)

Opublikowano

[/color]Panowie i Panie:

BUKOWINA ZAPISY :whistling::wink::naughty:

Nie mam uprawnień do przeglądania :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.