Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jedziesz Tomasz ?

Myślałem ale widzę że tu strach się bać spać plecami do drzwi bo ktoś mocniej otworzy i jak nic z długami człowiek się obudzi :naughty:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a tak w ogóle z krakowskich to kto jechałby do BT ?

Ukaże się na ogólnym, chłopaki zobaczą i wtedy będzie wiadomo jak przemyślą sprawę, plusem jest to że nie trzeba od razu wpłacać zaliczki (do 28.02.14 należy wpłacić) by być na liście więc panowie (niebiescy) zapisywać się od razu by potem nie narzekać że jesteście na liście rezerwowej i lipa z wyjazdem bo "nie pewne" :whistling: (gabriel, mehow, gucio, lokokrk, dexter, gregfr, Łukasz_mk2, michail i reszta co nie byli, liczę na was :naughty:)

Opublikowano

A kiedy ty chcesz tam spac ?

Opublikowano

od szósmej

Opublikowano

To znaczy od 18 w niedz ?

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Słynna biała b8ka sąsiada dzisiaj była pakowana na lawetę pod blokiem :decayed:

Nie wiem co się stało i nie mam zamiaru wiedzieć :whistling:

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/1549554_599664823420673_2003020229_n.jpg?oh=a54e6dc5f6ff5a9841d053474b610926&oe=52D66575

Może znalazł się właściciel połowy auta i trzeba oddać :grin:

Opublikowano
Może miejsce dobre dla Ciebie i ludzi mieszkających w Hucie... Ja mam do przejechania 25 km w jedną stronę więc jechać taki kawał mi się nie uśmiecha, szczególnie że nie będę jeździł kartami. Poza tym w galerii też zawsze chodzimy do KFC. Tam też jest gdzie dupke posadzić, zjeść można i ciepło jest.

Na karty masz czas cały boży tydzień. Mógłbyś ten jeden dzien cholera odpuścić :kwasny:

i jak mam 25km w jedną stronę i nie płacze jak baba z tego powodu.. :facepalm:

Weż ty sie raz na zawsze ode mnie odpier**l, bo widze że kolejny raz ostatnio coś cie boli. Nie pisz do mnie, nie komentuj moich postów ani nawet nie podawaj mi ręki na spocie.

Ostatnio jak się widziałem z Fantowskim to też na Ciebie napierdlał,

mówił, że nie można na Ciebie liczyć, nazywał Cię staruchem, że brak Ci kultury pracy tylko nie pasowalo mi jak mowil ze śmierdzi w Tobie ropą

jak się tak teraz zastanawiam to chyba mówił o firmowym fordzie

Opublikowano
Może miejsce dobre dla Ciebie i ludzi mieszkających w Hucie... Ja mam do przejechania 25 km w jedną stronę więc jechać taki kawał mi się nie uśmiecha, szczególnie że nie będę jeździł kartami. Poza tym w galerii też zawsze chodzimy do KFC. Tam też jest gdzie dupke posadzić, zjeść można i ciepło jest.

Na karty masz czas cały boży tydzień. Mógłbyś ten jeden dzien cholera odpuścić :kwasny:

i jak mam 25km w jedną stronę i nie płacze jak baba z tego powodu.. :facepalm:

Weż ty sie raz na zawsze ode mnie odpier**l, bo widze że kolejny raz ostatnio coś cie boli. Nie pisz do mnie, nie komentuj moich postów ani nawet nie podawaj mi ręki na spocie.

Ostatnio jak się widziałem z Fantowskim to też na Ciebie napierdlał,

mówił, że nie można na Ciebie liczyć, nazywał Cię staruchem, że brak Ci kultury pracy tylko nie pasowalo mi jak mowil ze śmierdzi w Tobie ropą

jak się tak teraz zastanawiam to chyba mówił o firmowym fordzie

:wink: Nie zdziwiłbym się

Opublikowano

Teraz to ja tam bokiem idę betą, ostatnio szedłem kontrolowanym jak ten poldek :decayed:

Cuber wrzucał ten sam filmik kilka stron wcześniej :wink:

Opublikowano

Ze też tego nie widziałem Pablo :decayed:

Opublikowano

Cuber sprzątnij skrzynkę PW bo masz pełną

Opublikowano

1012148_567949573287152_1148251134_n.jpg

Ale koza z glebą koza_1.jpg:grin:

Opublikowano

taka z niej koza jak i z Ciebie osioł

Opublikowano
taka z niej koza jak i z Ciebie osioł

Milcz wielbłądzie.

Opublikowano

Hahaha

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

Pogadali

Opublikowano

Trzymam w garażu, można mówić że stoją auta pod blokiem za 80 czy 100k ale mają pełne AC, ja też mam ubezpieczenie ale dla świętego spokoju wolę wynająć garaż i jak umyję to nie mam na drugi dzień zakurzonego auta jak to było na pasie startowym albo spokój w zimie z odśnieżaniem, choć to ostatnie w tym roku odpada :decayed: