Cuber Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2008 np. ostatnio serwo nie działa(chyba tak sie to nazywa), podczas jazdy wyłącza sie turbina trzeba wtedy zgasić samochód i odpalić i działa wtedy normalnie na jakiś czas.... mmmmmmmmmmmmm to jest taki czujnik k**wa zapomniałem jak sie zwie
Tytus Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Łapie Ci chyba tryb awaryjny, pewnie coś masz z ciśnieniem doładowania, na początek zrób logi.
Wąski Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 no tak ale na spota możesz podjechać :gwizdanie:
Gość danielo89prezes Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 aha i jeszcze nieraz włącza sie kontrola trakcji tak bez przyczyny i obroty maleją i nie da sie przyspieszyć ani nic.... mam te auto już 1,5 roki i kompletnie nic sie nie działo a teraz to niewiem co mu jest...
Cuber Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2008 aha i jeszcze nieraz włącza sie kontrola trakcji tak bez przyczyny i obroty maleją i nie da sie przyspieszyć ani nic.... mam te auto już 1,5 roki i kompletnie nic sie nie działo a teraz to niewiem co mu jest... przyjedz na spota jutro , zobaczymy podeponiemy VAG-a i bedziemy co nieco wiecej wiedziec
themOn Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Cuber żyje i powiem Ci że rano nawet tragedii nie było
Flyer Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 waski odejdz od tegoo kompa, ile mozna na forum siedziec
Diego Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Panowie ja też chętnie na sesje bym się zalapał ..... Ja tez, ja tez Jak bedzie slonecznie to mozemy probic fotki w podczerwieni:
Wąski Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 waski odejdz od tegoo kompa, ile mozna na forum siedziec a co ma innego robić.uzależnienie po woli :polew: [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2008, 19:59 _________________________________________________ Panowie ja też chętnie na sesje bym się zalapał ..... Ja tez, ja tez Jak bedzie slonecznie to mozemy probic fotki w podczerwieni: niezłe zdjęcie.Oglądam wianki na Onecie i troszkę kicha jak na razie
Cuber Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2008 A My tu z Jarko własnie spożywamy alkohol , a za chwile idziemy na wianki zobaczyć te sztuczne ognie :th: a potem oczywiscie wódeczka w centrum
Tytus Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Panowie dzisiaj na Dietla spotkałem R8
Cuber Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2008 To samo R8 widzielismy z Trzeniem na BP w borku
Tytus Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Co to za kraj z literka "L" ? Raczej nie Litwa oni maja "LT"
Cuber Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2008 Co to za kraj z literka "L" ? Raczej nie Litwa oni maja "LT" cheba Luxemburk
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Cuber ale pasiaki pokazały, śmiech na sali :polew: A Holandia też rewelacji na razie nie ma, mam nadzieję że w drugiej połowie coś będzie lepiej [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2008, 21:37 _________________________________________________ Jeżdzi sie okej ale dalej kurfa mi coś stuka, jak byłem pewny ze amor to jednak nei tylko On.... na spocie panowie bedziemy jeździć u mnei w bagazniku i słuchac co tak napierd..... :gwizdanie: no u mnie też coś stuka, także pakujemy do bagażnika pabla i niech słucha [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2008, 21:40 _________________________________________________jebane ruski wrrrrrrr.....
PABLO Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Cuber ale pasiaki pokazały, śmiech na sali :polew: A Holandia też rewelacji na razie nie ma, mam nadzieję że w drugiej połowie coś będzie lepiej [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2008, 21:37 _________________________________________________ Jeżdzi sie okej ale dalej kurfa mi coś stuka, jak byłem pewny ze amor to jednak nei tylko On.... na spocie panowie bedziemy jeździć u mnei w bagazniku i słuchac co tak napierd..... :gwizdanie: no u mnie też coś stuka, także pakujemy do bagażnika pabla i niech słucha [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2008, 21:40 _________________________________________________jebane ruski wrrrrrrr..... Truegre ja wiem ze lubisz siedzieć i rezać w bagaznikach ale mnie nie mieszaj w swoje sprawy
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 co to się dzieje na tych mistrzostwach? Rusy wygrały , tury wygrały .... ehhh buki nieźle kasy zgarnęły
Rekomendowane odpowiedzi