Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

luzazzz ja do bety jak kupowałem żarówki H7 to też rozmyślałem ten temat, w końcu kupiłem osramy po przeczesaniu forum.

Ostatecznie nie założyłem bo kupiłem zestaw Hidów i mi leżą zapakowane.

W tym sklepie kupiłem zaraz obok mnie :arrow2:ŻARÓWKI OSRAM H7 NIGHT BREAKER UNLIMITED DUO +110% (3948708681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano
Pablo,masz je na sprzedaz??

Muszę je sprawdzić wieczorem czy to dokładnie ten sam model i bym Ci mógł je sprzedać taniej niż oni mają na allegro.

Opublikowano

ja mialem osramy ale cool blue hyper

Opublikowano

mi bardzie chodzi o to by swiatła było wiecej, jasniej, cool blue maja chyba niebieskawa poswiate, ladnie wygladaja, ale czy daja wiecej swiatła??

te cool blue to chyba widzialem u ciebie:wink:

jest jeszcze sreberko do puli medalowej...:banan:

Opublikowano

:hi: siema

Ktoś coś dzisiaj na mieście ? :drinks::naughty:

Opublikowano

Lucaz, jak dla mnie hypery maja idealna barwe, bo jest po prostu biala, ale one maja 5000K i nie maja homologacji, dawaly troche wiecej swiatla, swiecily tez troche dalej, ale night breaker na bank beda lepiej swiecic, ale barwa bedzie bardziej bialo zolta, aaaa i te hypery kiepsko sobie radzily podczas deszczu.

Żywotność mialy bardzo dobra, ja mialem je 2 lata i smigaly, nie wiem czy dalej dzialaja bo auto sprzedalem.

wygrzebalem jeszcze zdjecia poprzedniej a4 z tymi zarowkami, zdjecia nie przerabiane ani nic:

(klik)

image.jpg

image.jpg

---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ----------

ten niebieski odblask na pierwszym zdj w kloszu na odblysniku to jest od niewłączonych zarowek z dlugich i przeciwmglowych bo tam tez mialem osramy a one maja niebieskie szklo i sie odbijalo

Opublikowano

za mijania, drogowe, postojowki i przeciwmglowe wyszlo mi wtedy z przesylkami chyba cos okolo 170zl

w postojowkach mialem osramy night breaker z tego co kojarzę, bo hyperow W5W nie bylo

a co do homologacji, ja jezdzilem tak jak mowie 2 lata, przez tamten okres policja mnie zatrzymywala 4 razy (zakazy wjazdu, jazda bez pasow itd itp) ale do zarowek nigdy sie nie przyczepili, wszystko zalezy jak trafisz

Opublikowano

Radekst co wyrezales juz w swoje nowej perelce? Pochwal się

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

hmm.. niech pomysle :eusathink:

nic? :decayed:

na pierwszy strzal idzie ogarniecie blachy, pozniej bedziemy cos modzic :wink:

Opublikowano

Bedziesz na spocie?

Opublikowano

postaram sie wpasc :wink:

Opublikowano

Ale nuda :facepalm::wallbash: jedzie ktoś myć swoje :audi: ?

Opublikowano
Ale nuda :facepalm::wallbash: jedzie ktoś myć swoje :audi: ?

Głową muru nie przebijesz :decayed: O tej porze nie chciało by mi się myć :a4fan:

Opublikowano

Przemek wlasnie teraz najlepiej

Opublikowano
:hi: siema!

panowie znawcy, prosze o porade

planuje kupic zarówki H7

brac Osram Night Braker

czy Philips x-Treme vision??

wydana duża kasa :kwasny: i w jednym i drugim przypadku....oddaj do regeneracji lampy...załóż póżniej zwykłe żaróki za kilkanaście pln i będziesz na pewno bardziej zadowolony....

Opublikowano

w przypadku soczewkowych lamp zdecydowanie tak (zalezy od tego jak sa wytyrane), ale w przypadku zwyklych reflektorow watpie ze bedzie jakas spektakularna roznica :eusathink: