nex Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 nex wiem że dość pakujesz ale tutaj to już przegiąłeś szedłem na rekord i udało się
-RamzeS- Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Siema Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
PABLO Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Co do media to tutaj macie największy sklep online w pl, ten sam asortyment co w MM i saturnie a dużo taniej. Odbiór na magazynie. Sklep internetowy Agito.pl Miło nam poinformować, że Agito.pl zostało wyróżnione w najnowszym „Rankingu sklepów internetowych” serwisu Opineo.pl. Agito.pl zajęło drugie miejsce w kategorii Mega-sklep, zdobywając ponad 13 tysięcy opinii i najwyższą średnią ocen w całym 2013 roku – 9,22/10.Ranking Opineo.pl powstał w oparciu o sumę opinii i oceny na temat sklepów internetowych w Polsce. Konsumenci oceniali profesjonalizm, rzetelność i jakość obsługi. Agito.pl było oceniane w kategorii Mega-sklep, czyli sklepów internetowych o silnej pozycji rynkowej oraz rozpoznawalnej marce, które realizują ogromne ilości zamówień.
Transitpower Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 SiemaWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Siema siema Kupiliście już tą beemke??
-RamzeS- Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Nie wiem juz sie nie wtracam zaproponowalem mu twoja powiedzial ze kupuje bunie i na tym sie skonczylo Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
PABLO Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Ciekawe to będzie, można będzie wgrać jaką się chce aplikacje i np. jeśli chodzi o nawigację to wrzucamy google maps i
Transitpower Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Co do media to tutaj macie największy sklep online w pl, ten sam asortyment co w MM i saturnie a dużo taniej.Odbiór na magazynie. Sklep internetowy Agito.pl . NEO24.PL NAJWIĘKSZY SKLEP W POLSCE RTV AGD KOMPUTERY FOTO Nieco taniej niż na Agito.pl
KERCZI Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 jasne, chodzcie do konkurencji podczas gdy u Kercziego jest jeszcze taniej niz w tych Waszych sklepikach ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ---------- pierwsze z brzegu: NEO24.PL NAJWIĘKSZY SKLEP W POLSCE RTV AGD KOMPUTERY FOTO[products.search]=Search&q=ST1000DM003&dispatch=products.search !!! SEAGATE Barracuda ST1000DM003 1TB 3.5 SATAIII (3992780018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Transitpower Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 jasne, chodzcie do konkurencjipodczas gdy u Kercziego jest jeszcze taniej niz w tych Waszych sklepikach ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ---------- pierwsze z brzegu: NEO24.PL NAJWIĘKSZY SKLEP W POLSCE RTV AGD KOMPUTERY FOTO[products.search]=Search&q=ST1000DM003&dispatch=products.search !!! SEAGATE Barracuda ST1000DM003 1TB 3.5 SATAIII (3992780018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Hehe... O złotówke Ale zawsze coś
KERCZI Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 no na sprzecie za 200zł 1zł to 0,5% ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- Adata DASHDRIVE UV128 32GB sklep NEO24.PL DashDriveUV12832GB cena ADATA DashDrive UV128 32GB USB3.0 czarno - żółty (4009787881) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. już 20zł a pije do tego że wszyscy jarają się dużymi sklepami które mają rozwiniętą reklamę - klika tanich produktów a reszta już nie jest taka różowa... 95% AGD i RTV mam jest u mnie dużo tańsze niż w takim media markt. Ale oczywiscie dumpingowych promocji ktore są nagłasniane nie przeskocze wiec wszyscy wala do MEDIA...
Transitpower Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Ja tam do media nie wale... Nie byłem w media od jakiś dwóch lat... Za to u Kercziego byłem nie tak dawno
Cuber Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Opublikowano 9 Marca 2014 Co do media to tutaj macie największy sklep online w pl, ten sam asortyment co w MM i saturnie a dużo taniej.Odbiór na magazynie. Sklep internetowy Agito.pl . Pablo, TV który mnie interesuje w MM kosztuje 3979 zł na agito 4899 zł !!!!! kurier to koszt 70 zł + 14 zł na jakies dodatkowe ubezpieczenie Patrze na inne ceny i hmmmmm nie wygląda to az tak kolorowo na plus sklepu internetowego.....
PABLO Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Na razie wszystkie firmy podpisały umowę prócz audi ale zapewne później dojdzie do tego i będzie wybór miedzy ich systemem a carplay, przejebane będzie za kilka lat bo w 2018r mają wyłączyć radio analogowe
PABLO Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Co do media to tutaj macie największy sklep online w pl, ten sam asortyment co w MM i saturnie a dużo taniej.Odbiór na magazynie. Sklep internetowy Agito.pl . Pablo, TV który mnie interesuje w MM kosztuje 3979 zł na agito 4899 zł !!!!! kurier to koszt 70 zł + 14 zł na jakies dodatkowe ubezpieczenie Patrze na inne ceny i hmmmmm nie wygląda to az tak kolorowo na plus sklepu internetowego..... A może byś tak dokładnie podał model bo nie chce mi sie wierzyć w to co piszesz.
PABLO Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Widocznie komputerowy asortyment mają tani, telewizory przeważnie najtaniej są na zadowoleniu.pl
KERCZI Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 oj Pablo Pablo.... Fantomku napisalem Ci przeca maila ze puscilem dalej i wycene bede mial w poniedzialek. ---------- Post dopisany at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ---------- Cuber rzuc modelem - zobaczymy po ile mam ja ---------- Post dopisany at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:12 ---------- Widocznie komputerowy asortyment mają tani, telewizory przeważnie najtaniej są na zadowoleniu.pl ale gdzie Pablo maja taniej jak powyzej wrzuciłem Ci pendrive za 50 zł ktorego maja 20zł drozej?!?
FANTOMAS Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 nica do mnie nie doszło :-( oki doki to czekam
Rekomendowane odpowiedzi