Gość rob Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Hiszpanie przynajmnej wdupczą Germanom oby
Hugo Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Hugo a co tam w tym słoiku jest ? Boczek Oryginalna słonina , a nie jakiś boczek
sokolnh Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 na discovery leci teraz program o polskich kibicach
Cuber Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2008 nie spac tylko zwiedzac co tu taka cisza?
Cuber Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2008 jaka cisza? :gwizdanie: no taka :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 jaka cisza? :gwizdanie: no taka :gwizdanie: aha :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 To zescie pogadali Trzeniu zmien opis bo zawadza Oka dobrej nocki
Cuber Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2008 To zescie pogadali 'a co Ty sie szlajasz po Jana Pawła II ?? Chwile wczesniej widziałem sie na Alei Pokoju z Ogrowatym heh
PABLO Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 To zescie pogadali 'a co Ty sie szlajasz po Jana Pawła II ?? Chwile wczesniej widziałem sie na Alei Pokoju z Ogrowatym heh Jak to co, kilka razy dziennie tam jezdze w koncu moje rejony , nie parkuj tam bo co chwile są wypadki w tym miejscu. A ja jeszcze wieczorkiem widziałem na parkingu podziemnym srebną B6tke na krakowskich w naszych ramkach ale kto to był to nie mam pojęcia Oka ja spadam w kime bo o 6:30 trzeba wstac.
Cuber Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2008 A ja jeszcze wieczorkiem widziałem na parkingu podziemnym srebną B6tke na krakowskich w naszych ramkach ale kto to był to nie mam pojęcia Oka ja spadam w kime bo o 6:30 trzeba wstac. a na którym Parkingu? nie poznajesz aut krakusów??
PABLO Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 A ja jeszcze wieczorkiem widziałem na parkingu podziemnym srebną B6tke na krakowskich w naszych ramkach ale kto to był to nie mam pojęcia Oka ja spadam w kime bo o 6:30 trzeba wstac. a na którym Parkingu? nie poznajesz aut krakusów?? No ta B6 nie była od nas z klubu choc miała ramki, Srebny sedan na 17", przyciemnione szybki? Nie znam takiej. Nastepnym razem zapoda się kalendarzyk to moze włascieciel sie sam ukaże a nie długo jak dobrze pójdzie to sąsiad przyjedzie nową B8 do nas na spota :> Miłego klikania.
Tytus Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 halo, Panowie, nie spać, zwiedzać, ja już od 8 tutaj urzęduje a Wy gdzie?
Wąski Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam.Cuber załatwione :th:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2008, 09:34 _________________________________________________Pablo montuja u Was takie? http://pl.youtube.com/watch?v=fuCN57lv7Tw
Rekomendowane odpowiedzi