Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 to idź obgryź boczek Sokol, czy Twoje autko pomykało dzisiaj Nowohucka na wysokosci M1 ? Widziałemczerwone B5 na ramkach klubowych tylko ze kierowca nie przypominal mi Ciebie :gwizdanie:
Tytus Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 to idź obgryź boczek zeby bylo co....
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 poproś kolegów z sasiednich biurek napewno Ci pozwola
Tytus Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 poproś kolegów z sasiednich biurek napewno Ci pozwola Cuber, pewnie Tobie wspólnik pozwala.....
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 poproś kolegów z sasiednich biurek napewno Ci pozwola Cuber, pewnie Tobie wspólnik pozwala.....
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 Cuber, pewnie Tobie wspólnik pozwala..... ale Ja nie mam wspólnika.... i nie odwracaj mi tu kota ogonem !!! :polew:
Tytus Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 i nie odwracaj mi tu kota ogonem !!! kota.... dobra kończymy :th: ide na obiad
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 ide na obiad boczek będziesz gryzł :polew: smacznego
Tytus Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 a ja głodny jestem Cuber ma dobry przepis na boczek... i na koty
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 Cuber ma dobry przepis na boczek... i na koty hmmm a skąd Ty to wiesz?
Wąski Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Cuber ma dobry przepis na boczek... i na koty hmmm a skąd Ty to wiesz? myśli :gwizdanie: myśliwym zostanie :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 myśli :gwizdanie: myśliwym zostanie :gwizdanie: eee tam opowiadasz
sokolnh Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 to idź obgryź boczek Sokol, czy Twoje autko pomykało dzisiaj Nowohucka na wysokosci M1 ? Widziałem czerwone B5 na ramkach klubowych tylko ze kierowca nie przypominal mi Ciebie :gwizdanie: nie pomykało
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 Sokoł skoro to nie Twoje hmmm no to kolejne autko na ramkach klubowych które sie nie pojawia na spotach :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Sokoł skoro to nie Twoje hmmm no to kolejne autko na ramkach klubowych które sie nie pojawia na spotach :gwizdanie: pewnie auto służy im tylko do przemieszczania sie z punktu A do punktu B, a ramki pewnie już były
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 Sokoł skoro to nie Twoje hmmm no to kolejne autko na ramkach klubowych które sie nie pojawia na spotach :gwizdanie: pewnie auto służy im tylko do przemieszczania sie z punktu A do punktu B, a ramki pewnie już były być moze , ale to dośc młody chłopak tym furaczem pomykał.... Kamil , pytałes tate co z ta A3 jka mojej kumpeli ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi