MASATO Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Panowie, doradzi ktoś gdzie w Krakowie dorobią lakier i nabiją w puszkę spray ? w każdym sklepie z farbami/lakierami? Tu na pewno bo dorabiałem: Firma Handlowo Usługowa Auto-Renolak | Strona główna dzięki wielkie, pisząc temat miałem właśnie na myśli coś sprawdzonego i pewnego
KERCZI Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Nex moze oddać do ASO bez niczego ale jesli to z OC to moze zrobić max do 12tysi chyba ze sie odwoła i ustala wyższa wartość pojazdu
Transitpower Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 No przecież nikt rozsądny nie odda rozbitego auta wartego 12 tysi na naprawe do ASO... Chyba że ma w uj kasy i zechce zapłacić różnice między kosztem naprawy a wartością auta przed szkodą... A to może być spora kasa do wydania... ABG
KERCZI Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 A dlaczego? Jesli zmiesciliby sie w tej kwocie to dlaczego nie? To ze auto warte 12 tys to nie znaczy ze nie moze byc zrobione perfect...moj kumpel oddał vw transportera t4 z 99 roku do ASO...
boseron Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Pisz do Gruszki On ma te przepisy w małym paluszku
D4NTE Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 :hi:z rana ahoj w końcu piątek i pogoda się robi
fantowski Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Miłego panowie wzajemnie o której będziesz na myjni?? będziesz o 12?
ruks Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Hejka, nie ma ktoś planów wyjazdowych w wielkopolskie?
OGr Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Miłego panowie Coś ostatnio się nie mijamy hehe ;-)
Wąski Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Miłego panowie wzajemnie o której będziesz na myjni?? będziesz o 12? ---------- Post dopisany at 10:09 ---------- Poprzedni post napisany at 10:08 ---------- Miłego panowie Coś ostatnio się nie mijamy hehe ;-) smutno Ci stęskniłeś się troszkę
OGr Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Miłego panowie wzajemnie o której będziesz na myjni?? będziesz o 12? ---------- Post dopisany at 10:09 ---------- Poprzedni post napisany at 10:08 ---------- Miłego panowie Coś ostatnio się nie mijamy hehe ;-) smutno Ci stęskniłeś się troszkę a no ;-)
OGr Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 ogr co z rolką? leży i gnije w piwnicy cały czas ;-) Przecież jej nie wysłałem na drugi koniec świata ;-) Musimy się jakoś spiknąć to Ci oddam. Będziesz na myjni w południe? Mam dzisiaj home office to jak nie będzie zapierdolu to mógłbym tam podskoczyć ;-)
D4NTE Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 mieliście do czynienia z tą firmą? Bagażniki, uchwyty rowerowe, łańcuchy śniegowe, autoboxy, felgi aluminiowe - Alucar - Strona główna Alucar
Rekomendowane odpowiedzi