Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 no widzisz Tukan że te mięczaki poszły spać
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 kogo moje oczy widzą gdzieś się włóczył? pracuje się :naughty: no widzisz Tukan że te mięczaki poszły spać mięczaki ? jakbys wstawał cały tydzień o 6 rano to ciekawe o której byś chodził spać twardzielu :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 a nad czym Ty pracujesz do 1:00? chyba nad wzwodem
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 a nad czym Ty pracujesz do 1:00? chyba nad wzwodem nad tym nie muszę pracować na całe szczęście
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 a nad czym Ty pracujesz do 1:00? chyba nad wzwodem nad tym nie muszę pracować na całe szczęście [br]Dopisany: 02 Lipiec 2008, 01:09 _________________________________________________Wstawać śpiochy
Wąski Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Pracuje się. z teg co pamiętam zrobił zamykanie bez problemu ,pododawał jakieś liczby i przekodował.Dziwne to dla mnie było.Mogę zapytac czy we wszystkich się da A co do pasów Miałem kilka renówek a tam seryjnie to montowane i osobiście likwidowałem to Strasznie denerwujące to jak bimba :gwizdanie:
Diego Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 A co do pasów Miałem kilka renówek a tam seryjnie to montowane i osobiście likwidowałem to Strasznie denerwujące to jak bimba :gwizdanie: Mialem to w golfinie mk5 i wk.denerwowalo mnie to niemożebnie. Panowie po co chcecie sobie chomąto zakładać ? :gwizdanie:
Tytus Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Panowie, zamykanie można przekodować bez problemu (na spociku ) z pasami jest tak że trzeba mieć w kodach wyposażenia: 9P1 (kontrolka) lub 9P3 (kontrolka + bimbon)
Cuber Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 pozdrowienia z Dabek również pozdrowionka Panie Themonie tylko sie tam na plazy nie opal za bardzo ......papierosów
Tytus Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 pozdrowienia z Dabek również pozdrowionka Panie Themonie tylko sie tam na plazy nie opal za bardzo ......papierosów Cuber juz oddałeś furke do bełta _________________________________________________ Kur.wa Panowie nigdy nie jedzcie do quattro service, byłem dzisiaj u mechanika żeby zobaczył co się tłucze z przodu to okazało się że koleś (pracownik serwisu) w ogóle nie zabezpieczył kabla który idzie do czujnika ABS lewego koła tylko kabel sobie dynda koło wahaczy. Nie przykrecił jakieś blaszki podtrzymującej ten kabel. Oczywiście mocowanie muszę kupić w ASO Przecież to bezpośrednio wpływa na bezpieczeństwo.
Cuber Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 Mtytus tak to jest czasami :gwizdanie: po tym co opisywałes jak potraktowali Twoje Zwrotnice to napewno nigdy tam nie pojade :gwizdanie: Tak furka stoi juz w ASO
Wąski Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Mtytus tak to jest czasami :gwizdanie: po tym co opisywałes jak potraktowali Twoje Zwrotnice to napewno nigdy tam nie pojade :gwizdanie: Tak furka stoi juz w ASO Widziałem na wielickiej rano jak pomykałeś
Cuber Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 Widziałem na wielickiej rano jak pomykałeś chyba wtedy do domku jechałem sie przebrac :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Mam piekny zderzak tylko nie wiem do czego ?? chyba RS4 do tyłu
Cuber Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 Mam piekny zderzak tylko nie wiem do czego ?? chyba RS4 do tyłu Ty nie siedż tyle na forum tylko szukaj mi poduszki pod skrzynie :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 k**wa ale się te złomy sypią... non stop ktoś coś robi ....
Rekomendowane odpowiedzi