Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juz wynajalem sobie dzisiaj miejsce na parkingu strzezonym

stalo sie to tak ze jakis ch*** jechal na wstecznym i uderzal we wszystkie auta ktore staly wzdłuż ulicy.

a policja po prostu przeszla samych siebie, porazka totalna.

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Radek a mówiłem kup sobie rower. Moje kondolencje masz kolego pecha

Opublikowano

Wybiera się ktoś na klasyki ?

Tak. Ja będę jakoś koło 21-szej...

Opublikowano (edytowane)

wyprowadź się z tego nh gówna

hamuj sie kolego Edytowane przez FANTOMAS
Opublikowano

cale szczescie ze nie zdazylem zrobic auta po porzedniej stluczce (mialem w tym msc oddawac auto do blacharza) bo oberwalo w dokladnie to samo miejsce, tylko ze jeszcze zderzak tylny mi doszedl do malowania

Opublikowano

Radek pechowe strasznie to Twoje osiedle..

Współczuję.

Pzdr z beach.

Opublikowano

wstawać...piękny dzionek sie szykuje :)

wysłane z htc

Wrecz za***isty.

Rozyebali mi troszke auto w nocy.

Z reszta nie tylko mi, 6 aut w sumie.

Pier.do.lony krakow.

nie do wiary tam masz kolego. znajdz jakis parking strzezony powaznie

Opublikowano

siemka :hi::kawa:

Opublikowano

:hi: Cześć

siemka :hi::kawa:

Powitać :hi:

wysłane z htc

Opublikowano

Doberek:-)

Opublikowano

:bry:

Z parkingu strzeżonego potrafią nawet ukraść auto, tak było na mistrzejowicach po czym zamknęli parking.

Opublikowano

Howdy! :bry:

Opublikowano

:bry:

Z parkingu strzeżonego potrafią nawet ukraść auto, tak było na mistrzejowicach po czym zamknęli parking.

Mojemu kumplowi tak zaje.... A6
Opublikowano

pytanie do posiadaczy Q , czy przy manewrowaniu i mocnym skrecie kol , dziwne szuranie w napedzie z przodu to powod do obaw ? [ zawieszenie, polosie wszystko jest ok . ]

Opublikowano

Howdy! :bry:

Ty żyjesz [emoji4]
Opublikowano

Zyje, zyje... Aczkolwiek troche sie podzialo. Mialem byc we wtorek na spocie, ale wodke trzeba bylo pic. oO

Opublikowano

ale nas europa kopie po d*pie...

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/lm-legia-warszawa-wykluczona-z-ligi-mistrzow/0sgj0

nie sympatyzuje Legii ale gdyby to klub z włoch czy innego państwa eu był to dostali by karę finansową a tu od razu wykluczenie, porażka :facepalm::angry:

Opublikowano

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/lm-legia-warszawa-wykluczona-z-ligi-mistrzow/0sgj0

nie sympatyzuje Legii ale gdyby to klub z włoch czy innego państwa eu był to dostali by karę finansową a tu od razu wykluczenie, porażka :facepalm::angry:

Prawda jest taka, że ktoś dał ciała na całej linii i nie ma co się teraz doszukiwać czy kara jest tak surowa bo to chodzi o Polskę...

Opublikowano

byla podobna (ale nie taka sama)sytuacja z bulgarskim klubem kiedys i sprawa skonczyla sie na kaze (15tys ojro) . teraz to zwykle hamstwo ... a Celtic sie zfrajerzyl , bo nie zapominajmy ze oprocz kasy to jest przedewszystkim sport , wiec jak oni z Legia odpadaja 6-1 to co Oni chca dalej szukac i po co -zero honoru. Na boisku wszystko sobie wyjasnili , byli gorsi nawet u siebie bramki nie zdobyli a graja dalej... zenada.

Opublikowano

Prawda jest taka, że ktoś dał ciała na całej linii i nie ma co się teraz doszukiwać czy kara jest tak surowa bo to chodzi o Polskę...

Ciała dał ale czytałem gdzieś, że któryś klub bułgarski podobnie zrobił i dostał zaledwie karę finansową, więc wniosek jest taki, że są równi i równiejsi...