KERCZI Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ta przeróbke już lepiej...zupełnie inaczej wyglada auto...widać ze ktoś to z głowa przerabial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 albo przerabiał bo musiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 tylko ten kolor własnie moze była po dużym dzwonie no ale Wasze opinie jak te silniki z awaryjnością ? wydaje sie ze benzyna duża pojemność powinna chodzić niezniszczalnie jak w bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Silnik MPI kozacki silnik No chyba ze walona tez z tylu, bo poduszka, przod i tył jest przerobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 juz bangla, a taaaaak dla wygody.....bo jeszcze nie miałem a podobno kazdy kto wsiądzie do a8 nie chce juz nic innego...... skoro Tranzit wsiadł do wygodnego wózka to i ja mogę pozwole sobie zauważyć ze strasznie spadły z ceny te a8 , kiedyś kosztowały krocie a dziś 30-40k mozna kupić Boseron z tą wygodą to jest w tym dużo prawdy. Ostatnio miałem okazję pojeździć BMW 730 z 2008 roku na full wypasie i muszę powiedzieć, że chciało mi się płakać po powrocie do A6, nie mówiąc już o A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Eee BOSERON napewno nie kupisz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Pany No i stało się, dołączyłem do grona panów którzy zdradzili markę... Malutki przebieg, duże w porównaniu do a4 auto, myśle ze z dwa lata się pociesze. Oczywiście na nowy sezon obowiązkowo większa felga musi wpaść na latko. Tak nie ma się do czego doczepić. We wtorek przylansuje się na spota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Pany No i stało się, dołączyłem do grona panów którzy zdradzili markę... Malutki przebieg, duże w porównaniu do a4 auto, myśle ze z dwa lata się pociesze. Oczywiście na nowy sezon obowiązkowo większa felga musi wpaść na latko. Tak nie ma się do czego doczepić. We wtorek przylansuje się na spota... ktos tu chyba zaraz bedzie bezrobotny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Pany No i stało się, dołączyłem do grona panów którzy zdradzili markę... Malutki przebieg, duże w porównaniu do a4 auto, myśle ze z dwa lata się pociesze. Oczywiście na nowy sezon obowiązkowo większa felga musi wpaść na latko. Tak nie ma się do czego doczepić. We wtorek przylansuje się na spota... A Ty co? Myślisz ze po co wyjechałem? Na wakacje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 to kiedy byłeś rejestrować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 No przed chwila...od jutra już jestem w pracy Dzisiaj przegląd w euromarkecie i blaszki i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 e Kerczi nie zarejestrujesz............ najpierw kupiec na BMW później Audi ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 No juz za późno, bo zarejestrowałem Jakbyś wczesniej mowil to bym wziął od Ciebie BmKe...potrzebowałem cos taniego w eksploatacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 no i bmka jest po remoncie silnika wiec masz pewne auto, moze drugie kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 skoro masz nowego opla ja wracam twoją b7 do domu i to będzie nasz służbowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 i dalem sie zlapac jakie drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ale ktora? Juz prZeca sprzedana od tygodnia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Taaa sprzedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Co za gosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Juz nie pamiętam kiedy tu ktoś prawdę powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi