PABLO Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ja znam jego przyjaciela, a co? Tak się pytam bo chce się dowiedzieć czy dobrze ogarnia auta. Pancie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/286960-subwoofer-jl-audio-10w7-3/#entry4132477 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Siemanko z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Rozgadani wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 KERCZI : Podpowiedz mi zalety i wady silnika 3.0 tdi po 2009 - dla przypomnienia no i ile paliło Twoje audi z tym silnikiem po Krakowie i w trasie... ..chodzi mi po głowie powrót do audi ...(oczywiscie wszyscy mogą zabrac głos) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 A miał KERCZI jakąś audi z tym silnikiem po 2009 bo w A4 miał 3.0TDI ale to nie ten silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 czyzbym sie mylił ? cholera jak ten czas leci .. nieważne ...temat otwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Mohito czym Cię zraziła cytryna?? Pytam, gdyż znajomy teraz na taką poluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ciekawa komcepcja podwójnego wydechu. Z jednej strony rura ze 4" a z drugiej korek wlewu gazu [emoji3] Wyciekło z miski olejowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Mohito czym Cię zraziła cytryna?? Pytam, gdyż znajomy teraz na taką poluje właściwie to niczym - nawet jestem MEGA zadowolony ... spalanie po Krakowie 7,8 litra , 17 000 i nic sie nie zepsuło, komfort - faktycznie rozpieszcza. Nawigacja - najlepsza jaką kiedykowiek miałem Audio + cisza w kabinie - rewelacja gdyby nie potrzeba ZMIANY to bym nie szukał ...ale brat mnie podkreca na zakupy bo mu koszty potrzebne Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez MOHITO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) PABLO a czym w takim razie sie różnią te silniki? Poza osprzętem? Bo moze o czymś nie wiem. MOHITO teoretycznie w 2007 roku poprawiono: Skrzynie tiptronic ktora siedzi w tym silniku jesli mamy do czynienia z automatem rzecz jasna, poprawiono rownież wtryski, poprawiono napinacze łańcucha. Nie wiem jak wyglada temat klap kolektora które tez sa bolączką 3.0tdi ale sprawiają najmniejszy kłopot (rownież finansowo). Spalanie w manualu przy ciężkiej nodze to trasa 9litrow, miasto 11-12 bliżej 12. W automacie w trasie ok.1-1,5litra mniej, w mieście pali praktycNie tak samo jak manual... Jesli 2009 i jeździsz duzo to nie ma sie czego obawiać...jesli nie jakos kosmicznie duzo km robisz a nie daj Bóg robisz krótkie odcinki to szedł bym w 3.0tfsi które jest imho genialne, jeździ duzo lepiej bo ciągnie od dołu ( nie ma turbiny tylko cos na modlę kompresora) i wcale nie pali duzo... Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 No to osprzętem się różni tak jak mówisz, większych zmian już nie zrobili. Na miasto faktycznie już lepiej kupic benzyne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAX_90 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ciekawa komcepcja podwójnego wydechu. Z jednej strony rura ze 4" a z drugiej korek wlewu gazu [emoji3] Wyciekło z miski olejowej... Tz. korek wstydu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Siemka z wieczora i po weekendzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) http://olx.pl/oferta/a3-1-8-tfsi-2008-import-luksemburg-CID5-ID6oYtj.html#431101d42c Gdyby ktoś chciał kupić ten samochód, to jest to naprawde pewne auto i od pewnego człowieka. Cena dla forumowicza oczywiście do negocjacji... Polecam. Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez Transitpower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 http://olx.pl/oferta/a3-1-8-tfsi-2008-import-luksemburg-CID5-ID6oYtj.html#431101d42c Gdyby ktoś chciał kupić ten samochód, to jest to naprawde pewne auto i od pewnego człowieka. Cena dla forumowicza oczywiście do negocjacji... Polecam. Na poniższym zdjęciu na tunelu przy podłodze ten otwór/nawiew na pewno powinien być od strony kierowcy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek6636 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) http://olx.pl/oferta/a3-1-8-tfsi-2008-import-luksemburg-CID5-ID6oYtj.html#431101d42c Gdyby ktoś chciał kupić ten samochód, to jest to naprawde pewne auto i od pewnego człowieka. Cena dla forumowicza oczywiście do negocjacji... Polecam. Na poniższym zdjęciu na tunelu przy podłodze ten otwór/nawiew na pewno powinien być od strony kierowcy ? Jeśli sugerujesz, że jest to szczepiony anglik, to odpowiadam - NIE, TO NIE JEST ANGLIK. To jest auto, które od początku do końca poruszało się po Luksemburgu a kierownice fabryka umiejscowiła po lewej stronie. Kolega przywiózł je z uszkodzonym silnikiem. Ale jako, że jest dobrym mechanikiem - naprawił usterke (przy okazji eliminując jakąś wade fabryczną o której mi mówił, ale nie pamiętam co to było) i teraz w pełni sprawne auto jest na sprzedaż. PS: był tym autem nad morzem i od naprawy zrobił nim jakieś 1400 km. Średnie spalanie w trasie wyniosło 8L PB na 100 km. Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez Transitpower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Siemka z wieczora i po weekendzie Noo ,.... Pierwszy wolny miałem od dawna i zleciał standardowo za szybko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Możliwe, po prostu pytałem bo właśnie wyciągałem dywan w 8L i u mnie ten otwór był tylko po stronie pasażera. Patrzyłem na kilka aut na Allegro i chyba w 8P są po obu stronach, więc luzik ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi