arturodob Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 No to jak jest panowie jest jutro czy niema
KERCZI Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 No to zróbmy tak ze jutro nie ma spota, ale Ci co chcą to przyjeżdzają...
-RamzeS- Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Albo zróbmy tak ze jutro normalnie jest spot a jak ktoś nie chce to niech zostanie w domu
KERCZI Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Nie , to głupie, moja opcja jest lepsA
Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Witam, Mam sprawę do panów komórkowców, chce zamienić nokie lumia 635 nówke sztukę z salonu t-mobile (telefon nie był jeszcze uruchamiany) na galaxy s3 lte propozycje mile widziane na pw. Sprawa pilna. Pozdrawiam, Łukasz
KERCZI Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Daj znać w środę, zrobię Ci lepsza cenę od Komórkowców
Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Ale kupisz ode mnie lumie? Pozdrawiam, Łukasz
KERCZI Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Tak i sprzedam Ci tez galaxy, jaki kolor Cię interesuje?!?
Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Biały, a jakie masz jeszcze do wyboru? Pozdrawiam, Łukasz
-RamzeS- Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Witam, Mam sprawę do panów komórkowców, chce zamienić nokie lumia 635 nówke sztukę z salonu t-mobile (telefon nie był jeszcze uruchamiany) na galaxy s3 lte propozycje mile widziane na pw. Sprawa pilna. Pozdrawiam, Łukasz Znasz tu kogoś kto zna się na telefonach? Biały, a jakie masz jeszcze do wyboru? Pozdrawiam, Łukasz Kerczi ma dużo puszek plastidip zrobi ci kolor jaki chcesz
-RamzeS- Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Mnie jutro osobiście nie będzie ale wydaje mi się że nie powinno się rezygnować ze spota przecież to nie Boże Narodzenie. Zróbcie sobie spota w plazie skoro GK może być zamknięta.
miodzio Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Mnie jutro osobiście nie będzie ale wydaje mi się że nie powinno się rezygnować ze spota przecież to nie Boże Narodzenie. Zróbcie sobie spota w plazie skoro GK może być zamknię A ja głupi choinkę ubrałem
-RamzeS- Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Mnie jutro osobiście nie będzie ale wydaje mi się że nie powinno się rezygnować ze spota przecież to nie Boże Narodzenie. Zróbcie sobie spota w plazie skoro GK może być zamknię A ja głupi choinkę ubrałem Chyba zapachową
Lolo-Krk Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Siemka w ten słoneczny dzionek
Rekomendowane odpowiedzi