Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie potrzebuje b6 sedan w quattro do pomiarów drogowych na pasie lotniska :) koniecznie na seryjnym zawieszeniu :) byłby ktoś skłonny udostępnić auto na jeden dzień? Oczywiście za odpowiednia odpłata :)

Mam kolege z Krakowa ktory ma A4 B6 ale kombii 1.8T Quattro moze byc :) ?

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

KERCZI 13 głosów, przynajmniej wiesz że rodzina nie zawiodła i głosowali. W Libiążu, znajomy opowiadał że u pewnego kolesia w poprzednich wyborach była taka sytuacja że koleś głosował i dostał 3 głosy a z domu na wybory poszło 6 :grin: . Ale zawsze możesz próbować się pchać do koryta.

Edytowane przez nex
Opublikowano

Problem w tym ze to nie był okręg w którym mieszkam ;)

Opublikowano (edytowane)

PABLO i c**j Ci z tego że zagłosujesz na PO bo chcesz być młodzieżowy. POpaprańcy ustalili 67lat pracy i będziesz jebał jak murzyn, ale dla Ciebie ważniejsze jest zaistnieć w świecie małoletnich kolegów (Kaczor jest śmieszny i brzydki), jedyna nadzieja w PiS i tylko oni to zmienią tak że kto mądry wie jak głosować, a takie Memy są co najmniej żałosne

Edytowane przez nex
Opublikowano

Nex Tys ostatnio spadł chyba na głowę...;) jak ja słyszę ze jedyna nadzieja w PIS...;)

Ty sie nie powinieneś niczym przejmować bo tylko pracujesz po 8h wiec sie nie przemęczysz ;)

Opublikowano

Nex, jaka emerytura? Co Ty gadasz? Pracujemy do usranej smierci.

Naciapane z bagaznika ...

Opublikowano (edytowane)

No ja pewno nie dożyję ale niech inni się nie męczą bo POpaprańcy niedługo ustalą dożywocie jak przejdą

KERCZI ja wiem że Ty ślepo wierzysz PO bo są przystojni, ale to raczej nie tędy droga. Podaj jeden konkretny powód który zaowocuje na + dla społeczeństwa dla którego zagłosujesz na PO

Edytowane przez nex
Opublikowano

Nex za stary jestem żeby sie dać wciągnąć w taka gadkę...

I przepraszam ze panowie z PO nie ściągnęli tak z 15 lat z wieku emerytalnego. Pół świata stosuje taki rodzaj latania dziur ale rozumiem ze Ty miałbyś inny pomysł...

Chętnie posłucham...

P.s. Jak tak patrzę na to co piszesz ostatnimi czasy to widzę Cie oczami wyobraźni... Nie obraz sie... Za kilka lat jako takiego zgnusnialego gościa jakich wiele w naszym kraju który podpierdala sąsiada i jest społeczniakiem bo go wkurwiaja ludzie tylko dlatego ze sam stoi w miejscu ...

Opublikowano

A ja to widzę tak, że ja jestem głupi, bo pracuję na etacie i pozwalam sobie na pobieranie składek od pełnego wynagrodzenia ( ot taki głupi jest mój pracodawca, że nie opłaca mnie od najniższej krajowej) i w dodatku z wymianą wahacza jeżdżę do warsztatu, gdzie od każdej roboty mechanik odprowadza podatki. A i tak ja i mechanik będziemy z tego choooya mieli. I Kaczor mi do kieszeni kasy na emeryturę nie najebie, choćby się zesrał.

Opublikowano (edytowane)

Ty możesz myśleć co chcesz a ja jestem sobą i mam zwoje zasady i pier**le to co mówią inni żeby zaistnieć w ich środowisku i być fajnym. Powiem Ci tylko tyle że znam wielu starych zwolenników PO - są to największe życiowe k**wy które rodzinę by sprzedały byle by im było lepiej. Mam takiego nawet za płotem jak chcesz wiedzieć pier**lonego wujka na szczęście nie z mojej rodziny (bo dzięki bogu mam dobrych i normalnych ludzi) który to zgodził się na wybudowanie mojego domu 3 metry od granicy z oknami, po czym projektant zrobił projekt a ta k**wa poszła do gminy i odwołała swoją decyzje, przez to 4 lata straciliśmy aby zamieszkać u siebie. pier**lona żmija lizała d*pę 3 lata obecnemu burmistrzowi a teraz jak kandyduje również inny to od tamtego się odwrócił bo była szansa że ten będzie miał większe poparcie to ku**s porobił sobie bilbordy z tym drugiem burmistrzem i lizał mu d*pę. Na szczęście nie przeszedł jako radny i wielki ch mu w dupe. Takich ludzi który przyjaźnią się z tymi którzy mogą mieć większe poparcie i MNIE wesprzeć byle bym do władzy doszedł to ja serdecznie pier**le. To są zwykłe sprzedawczyki. Trzeba mieć swój honor. A Ty KERCZI jak piszesz o jakiś sprzedawczykach to widocznie nigdy nie widziałeś jak takich ludzi traktuje i co z takimi robię kiedy próbują zrobić mi krzywdę.

A ja to widzę tak, że ja jestem głupi, bo pracuję na etacie i pozwalam sobie na pobieranie składek od pełnego wynagrodzenia ( ot taki głupi jest mój pracodawca, że nie opłaca mnie od najniższej krajowej) i w dodatku z wymianą wahacza jeżdżę do warsztatu, gdzie od każdej roboty mechanik odprowadza podatki. A i tak ja i mechanik będziemy z tego choooya mieli. I Kaczor mi do kieszeni kasy na emeryturę nie najebie, choćby się zesrał.

Kaczor Ci nie najebie, ale POwcy jak będziesz jebał do 100 lat i umierał na stanowisku pracy zapewne zapłacą Ci za pochówek

Edytowane przez nex
Opublikowano

Ale czy to PO zrobiło z Twojego wujka k**wę czy też był k**wą od zawsze?? Bo wydaje mi się, że jest to cechą charakteru, a nie kwestią przynależności do partii. Ja znam wiele k**ew popierających PO, PIS, PSL. Może zamiast ciągle narzekać trzeba ruszyć dupsko, zabrać się za politykę i pogonić to k**ewstwo. Nex nie mam nic do Ciebie, ale powiedz mi proszę kto to całe k**ewstwo dopuszcza do władzy?? Ktoś ich ciągle wybiera w wolnych wyborach, a potem narzeka na to jak to w Polsce jest źle.

Opublikowano

No właśnie to Wy POpieracie to k**estwo bo panuje moda wśród większości młodych że PiS to śmieszny KACZOR a to jest śmieszny człowiek, a ja jestem fajny i zagłosuje na PO. Krumak 90% ludzi których znam i mają k**ewskie charaktery to zwolennicy PO, ale co zrobisz

Opublikowano

Każdy ma swoje poglądy polityczne i zostawcie je dla siebie jak chcecie o tym pogadać to zróbcie sobie temat w odpowiednim dziale albo wysyłacie sobie SMS

Opublikowano

ciekaw jestem tylko ile osób tutaj na forum potrafi się przyznać że głosuje na PiS.

Opublikowano

No właśnie to Wy POpieracie to k**estwo bo panuje moda wśród większości młodych że PiS to śmieszny KACZOR a to jest śmieszny człowiek, a ja jestem fajny i zagłosuje na PO. Krumak 90% ludzi których znam i mają k**ewskie charaktery to zwolennicy PO, ale co zrobisz

Sorry, ale najwidoczniej źle dobierasz sobie otoczenie. Koniec tematu...

Opublikowano

ale nabiłem postów przez ostatnie kilka dni :grin: , dość i "róbta co chceta"

Pozdro

Opublikowano

Każdy ma swoje poglądy polityczne i zostawcie je dla siebie jak chcecie o tym pogadać to zróbcie sobie temat w odpowiednim dziale albo wysyłacie sobie SMS

Ramzes powinieneś bronić bossa :wink:

Opublikowano

Problem jest taki, ze wiele osob narzeka na obecna wladze, a jak przyjda wybory to maja to w d*pie, bo "moj glosi tak nic nie zmieni"...

http://www.cda.pl/video/120017e1/Film-ktory-ostatnio-robi-furore-w-sieci-Zastanow-sie-nad-przyszloscia

Niestety, ale zamiast isc i poswiecic te kilka min, w zasadzie nic sie nie straci, to my jestesmy leniwi... 2 sprawa, ze za bardzo nie ma aletrnatywy na PO, bo PO, PiS itd sa siebie warci...

Opublikowano

Jest moim bosem od 9-17 po tej godz jest już kolega l

Opublikowano

Jest moim bosem od 9-17 po tej godz jest już kolega l

Najwidoczniej nie popiera pewnej złej partii skoro ma takie ludzkie podejście :wink: