KERCZI Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Panowie ma ktoś spolszczenie do RNS-E Led z softem 0220? Marcin z Navipolu albo SIEMIAN z forum Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
nex Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) U mnie już -4 a w B-B ponoć na chodnikach szklanka i o gips nie trudno. Ja nadal żyje nadzieją że nie będzie trzeba zakładać zimy no jak sie z garazu nie wyjezdza to po co zime zakladac pisałem Ci już że nie mam garażu , za to wiesz jaka mam do domu górę Edytowane 2 Grudnia 2014 przez nex
bodowp Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ja zimę założę jak kupię dystanse a to jak będzie wypłata wiec zimowe wypiera... :-D
OGr Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Daj linka do ogłoszenia z tą B7-ką... Naciapane z bagaznika ... No wlasnie, podeslalbys jakies info o tej B7. Znajomi szukaja auta.
Homiczek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 dzięki za spota już wierzę że TFSI pożerają olej - bo z rury ostro wylatuje :] trzeba będzie maskę umyć ;p
Norpix Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Kurcze, przyjechałbym na taki spot pogadać, pooglądać, popytać, ale rozlecianą B5 to wstyd, jak tak czytam co tam wjeżdża Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Kurcze, przyjechałbym na taki spot pogadać, pooglądać, popytać, ale rozlecianą B5 to wstyd, jak tak czytam co tam wjeżdża Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka Przyjeżdżaj i nie wymyślaj....są tacy co przed wjazdem wlewają litr oleju a przed wyjazdem 2litry żeby dojechać do domu...prawda FANTOMAS?!? ))))
lennox Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Kurcze, przyjechałbym na taki spot pogadać, pooglądać, popytać, ale rozlecianą B5 to wstyd, jak tak czytam co tam wjeżdża Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka Przyjeżdżaj i nie wymyślaj....są tacy co przed wjazdem wlewają litr oleju a przed wyjazdem 2litry żeby dojechać do domu...prawda FANTOMAS?!? )))) I inni co przyjeżdżają ulepami bmw 1.7 xi z napędem na przód. Chociaż końcówkę wydechu miała kot Edytowane 3 Grudnia 2014 przez lennox
Radekst Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Kurcze, przyjechałbym na taki spot pogadać, pooglądać, popytać, ale rozlecianą B5 to wstyd, jak tak czytam co tam wjeżdża Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka nie ma co ogladac, same ulepy, wieśwageny i drechowozy (czyt. bmw)
nex Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Kurcze, przyjechałbym na taki spot pogadać, pooglądać, popytać, ale rozlecianą B5 to wstyd, jak tak czytam co tam wjeżdża Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka Masz racje, kiedyś jak ktoś taką przyjechał to stał sam kilkanaście metrów z boku, nikt nie chciał z nim gadać Edytowane 3 Grudnia 2014 przez nex
edraven Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Chłopy co sie tu dzieje, cisza jak nigdy jakby jeszcze ze spota nie wrócili...
Transitpower Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) To jest cisza przed burzą. Wszyscy czekają na linka B7 którą miał zamieścić Kerczi. Jak już zamieści, to dopiero rozgorzeje dyskusja... A że zdjęcia retuszowane, a że przebieg kombinowany, a że skrzynia manualna a według VIN-u miał być automat, a że to, a że tamto... Każdy będzie ekspertem, będzie jak lew bronił swojego jedynie słusznego zdania i wszystko skończy się ustawką na Błoniach (mam nadzieje że bez maczet). Tak więc cierpliwości PS: Ja z Fantomasem będziemy się temu wszystkiemu biernie przyglądać zajadając kebaby od Pani Stasi z Czyżyn i co jakiś czas będziemy wydłubywać kłaczki spomiędzy zębów Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Transitpower
edraven Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 wy będziecie tylko oliwy dolewać...do silnika FANTOMASA A że zdjęcia B7 będą retuszowane to wszyscy wiedzą
-RamzeS- Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja biorę ta b7 wiec macie problem z głowy Kerczi już za nią płacze a jeszcze nie sprzedał
OGr Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja biorę ta b7 wiec macie problem z głowy Kerczi już za nią płacze a jeszcze nie sprzedał Hahaha, dobre ;-) Naciapane z bagaznika ...
miodzio Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja biorę ta b7 wiec macie problem z głowy Kerczi już za nią płacze a jeszcze nie sprzedał jak kto?? Przecież umówiliśmy się że mi ją zostawia
-RamzeS- Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja biorę ta b7 wiec macie problem z głowy Kerczi już za nią płacze a jeszcze nie sprzedał jak kto?? Przecież umówiliśmy się że mi ją zostawia Tam juz nie ma co modzic wiec po co ci takie auto ?
Rekomendowane odpowiedzi