Radekst Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Radekst dzięki za mini spota, udało się wcisnąć bajere klientce dzieki dzieki za zbajerowanie klientki tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 siemka dzien dobry, co slychac.... ....a gdzieś Ty był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) siemka dzien dobry, co slychac.... ....a gdzieś Ty był... boseron jest teraz tajnym agentem i ma zakaz spotykania sie z kolegami tfu tzn ze znajomymi bo on kolegów nie ma Edytowane 11 Grudnia 2014 przez fantowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 siemka dzien dobry, co slychac.... ....a gdzieś Ty był... boseron jest teraz tajnym agentem i ma zakaz spotykania sie z kolegami ja już nie mówię, że można by czasem zadzwonić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 siemka dzien dobry, co slychac.... ....a gdzieś Ty był... boseron jest teraz tajnym agentem i ma zakaz spotykania sie z kolegami ja już nie mówię, że można by czasem zadzwonić... kurna papiery Ci miałem przekazać :/ Chyba się nam rozejdzie do pierwszego czyszczenia ;-) Chodzi ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 i wystawisz mi na to pełną fv Tobie nie. Tomek w tej cenie na fv to będzie Ci ciężko znaleźć G2 a co dopiero G3, chcesz na fv23 to idz do media Markt czy innych złodziei i masz za 1999zł S5 czy taką G3. Jeśli kupujemy od hurtownikow czy prywatnej osoby nowe telefony na której my nie otrzymujemy żadnej fv to tak samo nie ma obowiązku wystawiać fv stąd taka niska cena. Gruszka najlepszego!! Dalej czekam byś mi to UPC w końcu załatwił!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ogr jedziesz do Kielc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Gruszka najlepszego ;-) Ogr jedziesz do Kielc ? Ja nie mam Q i nie mam jak. Żona jest wtedy na dyżurze, a ja się muszę dzieckiem zająć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 http://otomoto.pl/audi-s6-lpg-i-skrzynia-po-regeneracji-C35068495.html Ziomek z osiedla sprzedaje, podobno Niemiec płakał jak sprzedawał albo Turek nie pamiętam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 http://otomoto.pl/audi-s6-lpg-i-skrzynia-po-regeneracji-C35068495.html Ziomek z osiedla sprzedaje, podobno Niemiec płakał jak sprzedawał albo Turek nie pamiętam.. Pablo, masz złe dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 http://otomoto.pl/audi-s6-lpg-i-skrzynia-po-regeneracji-C35068495.html Ziomek z osiedla sprzedaje, podobno Niemiec płakał jak sprzedawał albo Turek nie pamiętam.. Jak ziomek z osiedla jak to z mojego osiedla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Pablo, masz złe dane Złe bo??? Znam go 25 lat i mieszkał obok w bloku, obecnie na innym osiedlu jak już chcecie być tacy dokładni Merol już ready i można śmigać. A4 też ogarnięta i idzie na sprzedaż. Edytowane 11 Grudnia 2014 przez PABLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Pablo, masz złe dane Złe bo??? Znam go 25 lat i mieszkał obok w bloku, obecnie na innym osiedlu jak już chcecie być tacy dokładni Merol już ready i można śmigać. A4 też ogarnięta i idzie na sprzedaż. Chodzilo mi o auto nie o goscia ale mniejsza. Naciapane z kanalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 siemka dzien dobry, co slychac.... ....a gdzieś Ty był...boseron jest teraz tajnym agentem i ma zakaz spotykania sie z kolegami ja już nie mówię, że można by czasem zadzwonić... kurna papiery Ci miałem przekazać :/ Chyba się nam rozejdzie do pierwszego czyszczenia ;-) Chodzi ok ? Kurcze wypadło mi to już z głowy...jak na razie lapek śmiga i koleżanka jest zadowolona a na spocie byłem z 40 min bo mecz graliśmy o 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 siemka dzien dobry, co slychac.... ....a gdzieś Ty był...boseron jest teraz tajnym agentem i ma zakaz spotykania sie z kolegami ja już nie mówię, że można by czasem zadzwonić... kurna papiery Ci miałem przekazać :/ Chyba się nam rozejdzie do pierwszego czyszczenia ;-) Chodzi ok ? Kurcze wypadło mi to już z głowy...jak na razie lapek śmiga i koleżanka jest zadowolona a na spocie byłem z 40 min bo mecz graliśmy o 21 To się minęliśmy bo ja byłem około 21-szej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 siemka dzien dobry, co slychac.... ....a gdzieś Ty był...boseron jest teraz tajnym agentem i ma zakaz spotykania sie z kolegami ja już nie mówię, że można by czasem zadzwonić... kurna papiery Ci miałem przekazać :/ Chyba się nam rozejdzie do pierwszego czyszczenia ;-) Chodzi ok ? Kurcze wypadło mi to już z głowy...jak na razie lapek śmiga i koleżanka jest zadowolona a na spocie byłem z 40 min bo mecz graliśmy o 21 To się minęliśmy bo ja byłem około 21-szej. W końcu się gdzieś trafimy :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Pany... Przestańcie prosze te słupy cytatowe umieszczać, bo pół strony trzeba przewinąć żeby kilka wyrazów przeczytać Chyba przejrzyściej by było żeby zacytować ostatni wpis... Z góry dziękuję ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 siemka dzien dobry, co slychac.... ....a gdzieś Ty był...boseron jest teraz tajnym agentem i ma zakaz spotykania sie z kolegami ja już nie mówię, że można by czasem zadzwonić...Fanta nie chciałbyś poznać moich kolegow... tfu... znajomych.... we wtorek wbijam na spota.... Dante ja nie mam minut darmowych.... Transitku ups... słup sie wstawil ale ja mam usprawiedliwienie bo mnie dawno nie bylo odrazu zarzuce temat... co myślicie o tym wózku... wart uwagi.... silnik napęd ok, jakies wady? http://otomoto.pl/C34197215.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Boseron powiem ci fajny rodzinny samochód którego zawsze szukałes i dużo miejsca ma z tylu. Transit a kogo to obchodzi ze musisz przewijać ? Masz jeszcze jakieś ciekawe uwagi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Siemka Boseron jak nie masz minut to puszcz sygnał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi