-RamzeS- Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 ja tankuje na shell i mam święty spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 ja tankuje na shell i mam święty spokój nie każdy robi w kadwatechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) ale pierdo....cie mnie to wali po ile jest bo i tak zawsze za stówke tankuje ja tankuje na shell i mam święty spokój nie każdy robi w kadwatechu szef dał karnet na taką stacja to co zrobisz Edytowane 16 Grudnia 2014 przez -RamzeS- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 ale pierdo....cie mnie to wali po ile jest bo i tak zawsze za stówke tankuje ja tankuje na shell i mam święty spokój nie każdy robi w kadwatechu szef dał karnet na taką stacja to co zrobisz tzn ze bona dostałeś ? a mówią że prywaciarz to pracownika jak cytrynę dusi a tu proszę jaki socjal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 do zobaczenia wieczorem bedziesz miał vaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 co potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 ale pierdo....cie mnie to wali po ile jest bo i tak zawsze za stówke tankuje ja tankuje na shell i mam święty spokój nie każdy robi w kadwatechu szef dał karnet na taką stacja to co zrobisz tzn ze bona dostałeś ? a mówią że prywaciarz to pracownika jak cytrynę dusi a tu proszę jaki socjal sam sobie kupiłem kartę podarunkową i zapłaciłem z firmowych pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 co potrzebujesz? ten sam błąd co ostatnio.. airbag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Pany BMKa poszla do Żyda to co teraz naprawiamy hehe jak ktos cos slyszal o jakims wozku to rzucac temat aha.... Auchan.... kurva szydercy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 kup rubla http://gruper.pl/x.php/1,74488/Produkty-30-znizki-na-abonament-w-sieci-Orange.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Pany BMKa poszla do Żyda to co teraz naprawiamy hehe jak ktos cos slyszal o jakims wozku to rzucac temat aha.... Auchan.... kurva szydercy hehe Karol ma fajną E60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 nic nie mowil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Bo jeszcze ciepła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Pany BMKa poszla do Żyda to co teraz naprawiamy hehe jak ktos cos slyszal o jakims wozku to rzucac temat aha.... Auchan.... kurva szydercy hehe A4 już miałeś więc teraz proponuje iść albo w A3 http://olx.pl/oferta/audi-a3-2007-sportback-CID5-ID55sbj.html#c4c81c8cb9 albo A6 http://olx.pl/oferta/sprzedam-audi-a6-CID5-ID3ZhzL.html#c4c81c8cb9 No chyba że chcesz coś z Q, to może takie?? http://olx.pl/oferta/audi-a3-quattro-s-line-n-a-v-i-rezerwacja-CID5-ID7smX3.html#9dee8e768b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Boseron kup a4 ode mnie ogarnięta technicznie na pic, rozrząd niedawno robiłem, nowy zawias, nic nie stuka, nie puka i masz zagazowane, będę płakać jak będę sprzedawać..A może merola, wyjechał z fabryki ostatnio, wygląda jak funkiel nówka z DE i wszyscy niemcy płakali jak pojechała choć była kupiona w polskim salonie..A może bete chcesz ode mnie, nikt nie kupił na jesień bo chyba za dużo płakałem jak sprzedawałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 gdzie się wszyscy podziali ? 20-sta minęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 gdzie się wszyscy podziali ? 20-sta minęła Nie pisałeś ze bedziesz wiec wszyscy zostali w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 dopiero do domu wrociłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Boseron....do trzech razy sztuka....tylko że tym razem masz pewną sztukę.... http://allegro.pl/bmw-x3-2-0d-e83-4x4-totalnie-bezwypadkowy-i4906667983.html Edytowane 16 Grudnia 2014 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi