KERCZI Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Jakby się uparł, to poruchać też by się dało... ABG buahahahahahhahhahahahahhahaha padłem....))) dziś byłem za Tarnowem oglądać a6 2.7 tdi bez Q manual , z 05 roku nalatane 245 tys km , czarna w avancie, gość sam dał mi miernik lakieru jako ze jest włascicelem stacji diagnostycznej, wjechliśmy na kanał, do auta nie można sie przyczepić , bezwypadek przynajmniej tak wynika z pomiaru powłoki lakierniczej, srodek skóra czarna z alkantarą, kolorowy fis, navi, nowe opony zima continental,naprawde auto godne uwagi,zadbane nie odpicowane pod sprzedaż, ksiązka, nie wrzuce linka bo powiedziałem ze ją wezme i gośc zdjał ogłoszenie. no i teraz mam dylemat bo : rodzice mojego przyjaciela sprzedają passata z 2007roku Salon Polska przez nich brany ,przebieg uwaga.....72 tys km, potwierdzony serwisami u Bełta, 2.0 tdi 140km pytanie na co sie zdecydować, aha pasek ma bixenon skrętny navi, grzane d*py, sedan, tak ze nie zgodze sie z tezą ze poniżej 40 koła nie mozna wypatrzyć ładnej sztuki bo ta a6 naprawde jest godna uwagi...... Fantomas jakby Ciebie słuchał to by w trampkach chodził Widać auto godne uwagi to pojęcie względne. Dla mnie silnik 2.7 bez Q w takim przebiegu jest bezsensowny, bo auto pali dużo, bolączki ma te same co 3.0, a w zamian za to nie masz ani zapierdaladla ani quattro na zimę...ale to tylko moje zdanie ...wolałbym już 2.0 w benzyniePrzepraszam masz jedynie fajny dźwięk silnika Edytowane 20 Grudnia 2014 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Boseron jak bedziesz patrzył na zdanie kolegów z forum to nigdy nie kupisz auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) dziś byłem za Tarnowem oglądać a6 2.7 tdi bez Q manual , z 05 roku nalatane 245 tys km , czarna w avancie, gość sam dał mi miernik lakieru jako ze jest włascicelem stacji diagnostycznej, wjechliśmy na kanał, do auta nie można sie przyczepić , bezwypadek przynajmniej tak wynika z pomiaru powłoki lakierniczej, srodek skóra czarna z alkantarą, kolorowy fis, navi, nowe opony zima continental,naprawde auto godne uwagi,zadbane nie odpicowane pod sprzedaż, ksiązka, nie wrzuce linka bo powiedziałem ze ją wezme i gośc zdjał ogłoszenie. no i teraz mam dylemat bo : rodzice mojego przyjaciela sprzedają passata z 2007roku Salon Polska przez nich brany ,przebieg uwaga.....72 tys km, potwierdzony serwisami u Bełta, 2.0 tdi 140km pytanie na co sie zdecydować, aha pasek ma bixenon skrętny navi, grzane d*py, sedan, tak ze nie zgodze sie z tezą ze poniżej 40 koła nie mozna wypatrzyć ładnej sztuki bo ta a6 naprawde jest godna uwagi...... Jeśli nie przeszkadza ci wnętrze Passata to wybierz VW ale jak wiemy Audi ma lepiej dopracowane wnętrze i jest obszerniejsze w środku niż "Pasek". Ja tam wole 2.7 V6 Diesel niż tego awaryjnego 2.0 TDI (no chyba że poprawili ten silnik w 2007r.). To jest tylko moje zdanie zrobisz jak uważasz Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Adik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Boseron bierz Passata, tak jak napisał Kerczi 2,7 nie ma większego sensu. Gdyby to było 3.0TDi to już inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 dziś byłem za Tarnowem oglądać a6 2.7 tdi bez Q manual , z 05 roku nalatane 245 tys km , czarna w avancie, gość sam dał mi miernik lakieru jako ze jest włascicelem stacji diagnostycznej, wjechliśmy na kanał, do auta nie można sie przyczepić , bezwypadek przynajmniej tak wynika z pomiaru powłoki lakierniczej, srodek skóra czarna z alkantarą, kolorowy fis, navi, nowe opony zima continental,naprawde auto godne uwagi,zadbane nie odpicowane pod sprzedaż, ksiązka, nie wrzuce linka bo powiedziałem ze ją wezme i gośc zdjał ogłoszenie. no i teraz mam dylemat bo : rodzice mojego przyjaciela sprzedają passata z 2007roku Salon Polska przez nich brany ,przebieg uwaga.....72 tys km, potwierdzony serwisami u Bełta, 2.0 tdi 140km pytanie na co sie zdecydować, aha pasek ma bixenon skrętny navi, grzane d*py, sedan, tak ze nie zgodze sie z tezą ze poniżej 40 koła nie mozna wypatrzyć ładnej sztuki bo ta a6 naprawde jest godna uwagi...... Jeśli nie przeszkadza ci wnętrze Passata to wybierz VW ale jak wiemy Audi ma lepiej dopracowane wnętrze i jest obszerniejsze w środku niż "Pasek". Ja tam wole 2.7 V6 Diesel niż tego awaryjnego 2.0 TDI (no chyba że poprawili ten silnik w 2007r.). To jest tylko moje zdanie zrobisz jak uważasz Widać że nigdy w pasku nie siedziałeś. W passacie jest o wiele więcej miejsca Przepraszam chodzi o a6 niedoczytałem, myslałem że mówisz o a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 dziś byłem za Tarnowem oglądać a6 2.7 tdi bez Q manual , z 05 roku nalatane 245 tys km , czarna w avancie, gość sam dał mi miernik lakieru jako ze jest włascicelem stacji diagnostycznej, wjechliśmy na kanał, do auta nie można sie przyczepić , bezwypadek przynajmniej tak wynika z pomiaru powłoki lakierniczej, srodek skóra czarna z alkantarą, kolorowy fis, navi, nowe opony zima continental,naprawde auto godne uwagi,zadbane nie odpicowane pod sprzedaż, ksiązka, nie wrzuce linka bo powiedziałem ze ją wezme i gośc zdjał ogłoszenie. no i teraz mam dylemat bo : rodzice mojego przyjaciela sprzedają passata z 2007roku Salon Polska przez nich brany ,przebieg uwaga.....72 tys km, potwierdzony serwisami u Bełta, 2.0 tdi 140km pytanie na co sie zdecydować, aha pasek ma bixenon skrętny navi, grzane d*py, sedan, tak ze nie zgodze sie z tezą ze poniżej 40 koła nie mozna wypatrzyć ładnej sztuki bo ta a6 naprawde jest godna uwagi...... Jeśli nie przeszkadza ci wnętrze Passata to wybierz VW ale jak wiemy Audi ma lepiej dopracowane wnętrze i jest obszerniejsze w środku niż "Pasek". Ja tam wole 2.7 V6 Diesel niż tego awaryjnego 2.0 TDI (no chyba że poprawili ten silnik w 2007r.). To jest tylko moje zdanie zrobisz jak uważasz Widać że nigdy w pasku nie siedziałeś. W passacie jest o wiele więcej miejsca Nex chyba nie doczytałeś ze mowa o a6!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 tak tak juz przed twoja wypowiedzią dopisałem powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ok, nex jak odczucia po zmianie na LEDY w jasnym wnętrzu? Gryzę sie bo do jasnego bardziej pasuje mi żółte światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 KERCZI te ledy od tomnika są niezawodne i we wnętrzu można robić operację jest tak widno. Na jasnej skórze jest dużo lepszy efekt niż w ciemnym wnętrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 To ze sa dobre to wiem ale zastanawiam sie czy nie traci jasne wnętrze klimatu przez ich moc... Masz jakieś foto??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 z tego co pamiętam on miał zimny biały, ciepły i 4500K, ja brałem 4500K. To już będzie 2 lata jak służą a mam full pakiet, schowek, postojówki przód, wnętrze, drzwi, bagażnik, podświetlenie tablicy tył wszystko co możliwe do wymiany i z ani jednym modułem nie ma żadnego problemu Fotki nie oddają tego jak naprawde jest jasno ale poczekaj poszukam bo miałem KERCZI przed: http://pokazywarka.pl/acsbmm/ po: http://pokazywarka.pl/12kspd/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 dzieki za uwagi, ja jednak patrze na ekonomie, 2.7 bez Q q manualu pali do 9L a 3.0 Q do 13 L, 4L to duzo, wiem ze cos za cos, ale nie mieszkam w gorach i zimy u Nas 3 miesiace wiec Q nie jest mi niezbedne, jezdzilem tym i daje rade te 180 konia nawet w osce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 dzieki za uwagi, ja jednak patrze na ekonomie, 2.7 bez Q q manualu pali do 9L a 3.0 Q do 13 L, 4L to duzo, wiem ze cos za cos, ale nie mieszkam w gorach i zimy u Nas 3 miesiace wiec Q nie jest mi niezbedne, jezdzilem tym i daje rade te 180 konia nawet w osce. W pasku zrobisz sobie 170 koni i też da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 bosek jak patrzysz na ekonomie to kup jette w dieslu, znajomy ma chwali, pali mu 4.5. Fajne autko. Po co Ci moc jak i tak są korki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 no kusi przebieg te 72 tysie, i passek wiecej ma miejsca od a4 chyba, tylko ta deska hehe, kurcze dzwoni gosc od a6 ze zejdzie tysiac w dol jeszcze hehe, a wczoraj byl nie ugiety, Ramzes ja i tak zrobie po swojemu ale porady Kolegów sa cenne dla mnie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 bosek a jesteś pewien że te 72tyś to zrobione na drodze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 TAK Nex, przebiegu jestem pewny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 nie no luz chodzi tylko o to że mogła być w różny sposób eksploatowana, stąd ten przebieg a tak serio boseron jak masz pewniaka bo ja bym sie nie zastanawiał. Pewne auto = brak kłopotów, a ty masz w tym doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 dzieki za uwagi, ja jednak patrze na ekonomie, 2.7 bez Q q manualu pali do 9L a 3.0 Q do 13 L, 4L to duzo, wiem ze cos za cos, ale nie mieszkam w gorach i zimy u Nas 3 miesiace wiec Q nie jest mi niezbedne, jezdzilem tym i daje rade te 180 konia nawet w osce. Boseron jak ja slysze 2.7 i spalanie do 9l i to ze patrzysz na ekonomie to mi słabo.... jak patrzysz na ekonomie to kup takie audi w 2.0tdi....jezdziles b7 w takim silniku i auto piło 8-9 L a nagle cięższa Vka bedzie palila tyle samo.... czasami słuchać tego nie mogę co Ty wypisujesz i nie wiem skąd Ci się to w głowie bierze bo przeca mądry chłop jesteś... jak passior pewny nie bity to nie zastanawiałbym się....2.0 mają faktycznie mocno średnie opinie, ale za jedną naprawę z 2,7 jak Ci jebn*e zrobisz wszystkie bolączki 2.0.... ale tak jak napisałeś wcześniej....i tak wybierzesz po swojemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 boseron bierz paska jeśli pewne auto i odpoczniesz od napraw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi