Transitpower Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Panowie i Panie wobec tego kto jest chętny na dzisiejsze ślizganko to widzimy się w Plazie o 19-00 parking podziemny na samym jego końcu a później na miejscu wymyślimy co i jak Obecny ABG
Transitpower Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Gdzie są wszyscy? Bo ja przyjechałem a tu nikogo... :-/ ABG
miodzio Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) d Edytowane 25 Stycznia 2015 przez miodzio
bodowp Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Panowie i Panie wobec tego kto jest chętny na dzisiejsze ślizganko to widzimy się w Plazie o 19-00 parking podziemny na samym jego końcu a później na miejscu wymyślimy co i jak Dajcie znać co wymysliliscie może podjadę ;-)Dmuchnięte z pąpki od materaca.
boseron Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Pany jak sie wyciąga bez wyjmaków kratki nawiewów bo o ile lewa spox to prawa ni cholere,juz pourywałem ślizgi a ona dalej siedzi mocno..... za co trzeba ciągnąć ?
miodzio Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Pany jak sie wyciąga bez wyjmaków kratki nawiewów bo o ile lewa spox to prawa ni cholere,juz pourywałem ślizgi a ona dalej siedzi mocno..... za co trzeba ciągnąć ?
boseron Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 widzialem ten opis ale chyba nie mam cierpliwosci
edraven Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Boseron, ty łobuzie, do łopaty Cie trzeba a nie za plastki się brać
boseron Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 godzina zabawy z pensetą w rece bo te blaszki zalozyc zeby te slizgi sie ruszaly graniczy z cudem ale.... juz jest tak jak ktos chce to mam czarne ramki nawiewow
edraven Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Robota ciężko idzie jak w jednej ręce pęseta w drugiej kratka a do ucha jeszcze drą się że radiowóz potrzebny na Wielopole
Rekomendowane odpowiedzi