fantowski Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Siema cześć co tam? jutro spocik??
D4NTE Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Siema cześć co tam? jutro spocik?? Planuje zajechać
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nawiedze Was jutro Zapraszamy Bieniek a gdzie "siedzisz" w Kraku ?
Bieniek Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 A ja wiem Republiki Korczakowskiej chyba.
Bieniek Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 U rodzinki nocuje. A tak to służbowo w krk jestem. Sent from my iPhone using Tapatalk
nex Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 nex weź zobacz czy Cie czasem na forum passata nie ma kolejny mało kumaty po KERCZIM?
KERCZI Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 nex weź zobacz czy Cie czasem na forum passata nie ma kolejny mało kumaty po KERCZIM? Odkąd sie przesiadłem na VW to zacząłem tak jakoś mniej kumac...;p
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2015 Kerczi a czy nie miałes mi coś podrzucić po drodze ? Karolu dziękuję
Radekst Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) a ja jutro oddaje fure na zmiane ECU i najprawdopodobniej od razu zrobimy program Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Radekst
KERCZI Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 a ja jutro oddaje fure na zmiane ECU i najprawdopodobniej od razu zrobimy program Po co? Kerczi a czy nie miałes mi coś podrzucić po drodze ? Karolu dziękuję Nie ma za co
miodzio Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 a ja jutro oddaje fure na zmiane ECU i najprawdopodobniej od razu zrobimy program Po co? Kerczi a czy nie miałes mi coś podrzucić po drodze ? Karolu dziękuję Nie ma za co Tak tak dziękuje Karolu
KERCZI Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 a ja jutro oddaje fure na zmiane ECU i najprawdopodobniej od razu zrobimy program Po co? Kerczi a czy nie miałes mi coś podrzucić po drodze ? Karolu dziękuję Nie ma za co Tak tak dziękuje Karolu Nie rozdwoje sie... Teraz lepiej??
miodzio Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 a ja jutro oddaje fure na zmiane ECU i najprawdopodobniej od razu zrobimy program Po co? Kerczi a czy nie miałes mi coś podrzucić po drodze ? Karolu dziękuję Nie ma za co Tak tak dziękuje Karolu Nie rozdwoje sie... Teraz lepiej?? Wcale ....
KERCZI Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) a ja jutro oddaje fure na zmiane ECU i najprawdopodobniej od razu zrobimy program Po co? Kerczi a czy nie miałes mi coś podrzucić po drodze ? Karolu dziękuję Nie ma za co Tak tak dziękuje Karolu Nie rozdwoje sie...Teraz lepiej?? Wcale .... A co?? Myślałeś ze z 80000zl?? Edytowane 26 Stycznia 2015 przez KERCZI
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2015 k... przestańcie z cytowanie cytowanego cytatu wcześniej przez kogoś zacytowanego który to zacytował w wypowiedzi cytat innego
Rekomendowane odpowiedzi