Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fura u tunera :jerk:

Miałes niewdzięczniku u mnie robic :facepalm: Poza tym zamiast do tunera to najpierw turbo ogarnąć, a nie moc robić!

Edraven nie mów ze jestes tak krótko na forum żeby załapać jak tutaj ludzie działają?!? ;)

Btw. Potrzebuje zrobić program w VW t5 1.9 tdi i VW t4 2.5tdi

Do zrobienia?!?

Nie martwcie się tak o jego auto. W dobrych rękach jest ;-)

zupełnie nie o to chodzi...:)

a pomijajac wszystko to opinie to różne słyszałem...

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Poza tym zamiast do tunera to najpierw turbo ogarnąć, a nie moc robić!

turbo bylo niedawno regenerowane, jest sprawdzone i dziala jak należy :wink:

wyjebal sie mapsensor (po to zmieniam ecu).

dzieki Bogu (a w zasadzie dzieki Ogrowi) zaoszczedzilem wlasnie na kolejnej regeneracji turbosprezarki :facepalm:

do tego czasu juz jezdzilem do takiego specjalisty ktory wlasnie robi na 'czuja', kosztowalo mnie to kupe kasy a efekt jaki byl to chyba oczywiste.

Edytowane przez Radekst

Opublikowano

Do zrobienia?!?

bez problemu :) pisz PW jakie masz oczekiwania i który rok jednego i drugiego.

Opublikowano

fura u tunera :jerk:

Miałes niewdzięczniku u mnie robic :facepalm: Poza tym zamiast do tunera to najpierw turbo ogarnąć, a nie moc robić!

Edraven nie mów ze jestes tak krótko na forum żeby załapać jak tutaj ludzie działają?!? ;)

Do zrobienia?!?

Nie martwcie się tak o jego auto. W dobrych rękach jest ;-)

zupełnie nie o to chodzi... :)

a pomijajac wszystko to opinie to różne słyszałem...

Przy jego aucie stojąc na spocie słyszałem: weź jedź do jakiegoś mechanika który Ci posprawdza i zacznie od wymiany wężyków podciśnienia. Nie wiem kto to był ale czemu osoba która to mówiła nie zaprosiła go do siebie i nie pomogła?

PS: Nie wiem co słyszałeś ale i ja się wiele nasłuchałem z jego strony.

Opublikowano

turbo zregenerowane, przeplywka wymieniona (ori pierbrugr nowa), czujnik cisnienia doladowania wymieniony (nowka bosch), zawor n75 wymieniony (nowy pierburg), wezyki od podcisnienia pozmieniane na samco, wszystko zrobione i teraz jeszcze mapsensor z ecu nowy, wiec o czym Ty mowisz... :facepalm:

najpierw porobilem wszystko, doprowadzilem do serii a teraz podnosze moc

Opublikowano

Przy jego aucie stojąc na spocie słyszałem: weź jedź do jakiegoś mechanika który Ci posprawdza i zacznie od wymiany wężyków podciśnienia. Nie wiem kto to był ale czemu osoba która to mówiła nie zaprosiła go do siebie i nie pomogła?

Ja mu to poradziłem:) nie prowadzę zakładu mechaniki , zajmuje sie tylko elektroniką i programowaniem i nie mam warunków do takiej zabawy.

no wiem :P

ale jak mi zmieniaja ten ecu i wszystko programuja to niech od razu zrobia korekte ;)

Nie przejmuj się, zartowałem. każdy robi jak mu łatwiej i taniej :)

Opublikowano

Ja mu to poradziłem:) nie prowadzę zakładu mechaniki , zajmuje sie tylko elektroniką i programowaniem i nie mam warunków do takiej zabawy.

A no dzień dobry, nie byłem pewien właśnie czy to Ty mu tam pomagałeś ;-)

Opublikowano

aaa, i jeszcze zapomnialem o nowym sprzegle z dwumasem sachsa

takze powstrzymaj sie Karolu od glupich komentarzy ;)

gdybym mial niesprawne auto to bym go nie oddawal do robienia korekty, proste i logiczne, poza tym ktory tuner by sie podjal zrobienia programu w niesprawnym aucie? :huh:

Edytowane przez Radekst

Opublikowano

poza tym ktory tuner by sie podjal zrobienia programu w niesprawnym aucie?

oj zdziwilbys sie ..... :decayed:

Edytowane przez _Gabriel_

Opublikowano

turbo zregenerowane, przeplywka wymieniona (ori pierbrugr nowa), czujnik cisnienia doladowania wymieniony (nowka bosch), zawor n75 wymieniony (nowy pierburg), wezyki od podcisnienia pozmieniane na samco, wszystko zrobione i teraz jeszcze mapsensor z ecu nowy, wiec o czym Ty mowisz... :facepalm:

najpierw porobilem wszystko, doprowadzilem do serii a teraz podnosze moc

raczej mówiłem o czymś innym...

a mianowicie tak Ty jak i wielu na tym forum ma dziwną przypadłość....

jak trzeba było zdiagnozować auto i dowiedzieć się co w trawie piszczy póki jest za free to gadałeś z Edkiem i drobiłeś nogami w miejscu, a jak trzeba było zrobić program to pojechałeś i dałeś zarobić obcym...

ot to miałem na myśli...co do stanu Twojego auta sie nie wypowiadam, bo zwyczajnie nie mam pojęcia w jakim ono stanie jest...

Edytowane przez KERCZI

Opublikowano

KERCZI, no ale ktoś zawsze musi być wyjebany :grin:

Opublikowano

KERCZI, no ale ktoś zawsze musi być wyjebany :grin:

to racja, zawsze ten z przodu :)

Opublikowano
  • Autor

Siemka :hi:

Opublikowano

no wiem :P

ale jak mi zmieniaja ten ecu i wszystko programuja to niech od razu zrobia korekte ;)

Nie przejmuj się, zartowałem. każdy robi jak mu łatwiej i taniej :)

z tym "taniej" to nie jest do konca tak jak mowisz bo gdyby tak bylo to bym robil program u Ciebie :P

jak trzeba było zdiagnozować auto i dowiedzieć się co w trawie piszczy póki jest za free to gadałeś z Edkiem, a jak trzeba było zrobić program to pojechałeś i dałeś zarobić obcym...

no tak tez do konca nie jest ;)

na spoty nie przyjezdzam od wczoraj tylko od prawie 4 lat i klubowiczom tez dalem zarobic jak cos potrzebowalem

swoja droga dobrze, ze pojechalem do kogos jeszcze innego celem sprawdzenia auta bo tak jak juz wspomnialem - uniknalem ponownego regenerowania turbo :)

poza tym ktory tuner by sie podjal zrobienia programu w niesprawnym aucie?

oj zdziwilbys sie ..... :decayed:

:grin:

Edytowane przez Radekst

Opublikowano

pada śnieg :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Radekst, ale jesteś kolega, o jaaa

Opublikowano

nex do budy !

:D:hi:

Edytowane przez fantowski

Opublikowano

nex do budy !

:D:hi:

:grin: :grin:

przeciez On jest za Partyzantem Krzeszowice

Opublikowano

musiałem usunąć wszystkie obudowy silnika pod autem, bo jak otwarłem maske to widziałem tylko śnieg zamiast silnika :grin: . Lenistwo kręcenia gwintem

Opublikowano

musiałem usunąć wszystkie obudowy silnika pod autem, bo jak otwarłem maske to widziałem tylko śnieg zamiast silnika :grin: . Lenistwo kręcenia gwintem

Fanta założył plozy i ma nartosanki...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.