gruszka Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Panowie w sumie to dzięki za śmiechowy wyjazd. Napewno będę teraz żył ciut dłużej
Me.how Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 , muszę wymienić przegub prawy, (lewy prawdopodobnie też...) ,pasek klinowy , łączniki stabilizatora, ma ktoś namiary na fachowca ? potrzebuję to zrobić na już ,bo jestem ograniczony czasowo. werbel nie jest źle , wrzuć foto z boku auta ,pod takim kątem ciężko ocenić
electrofinger Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 , muszę wymienić przegub prawy, (lewy prawdopodobnie też...) ,pasek klinowy , łączniki stabilizatora, ma ktoś namiary na fachowca ? potrzebuję to zrobić na już ,bo jestem ograniczony czasowo. Tak skomplikowane roboty możesz zlecić w Feu Vert.
FANTOMAS Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Panowie w sumie to dzięki za śmiechowy wyjazd. Napewno będę teraz żył ciut dłużej no i gdzieś uciekła dzifkoboseron tęskni i wzdycha za tobą mówił że nie pamięta kiedy go ktoś lepiej skuł od tyłu Edytowane 21 Marca 2015 przez FANTOMAS
KERCZI Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Panowie w sumie to dzięki za śmiechowy wyjazd. Napewno będę teraz żył ciut dłużej no i gdzieś uciekła dzifkoboseron tęskni i wzdycha za tobą mówił że nie pamięta kiedy go ktoś lepiej skół od tyłu Co?
gruszka Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Panowie w sumie to dzięki za śmiechowy wyjazd. Napewno będę teraz żył ciut dłużej no i gdzieś uciekła dzifkoboseron tęskni i wzdycha za tobą mówił że nie pamięta kiedy go ktoś lepiej skół od tyłu Co? A bo mnie zdenerwował
Arturoo Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Panowie w sumie to dzięki za śmiechowy wyjazd.Napewno będę teraz żył ciut dłużej no i gdzieś uciekła dzifkoboseron tęskni i wzdycha za tobąmówił że nie pamięta kiedy go ktoś lepiej skuł od tyłu hmmmmmm.............musi to lubieć
KERCZI Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) @BOSERON Z C I E B I E S I Ę Ś M I E J E M Y Wysłane z VW Edytowane 22 Marca 2015 przez KERCZI
D4NTE Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) [emoji14]olew: no i fajnie... [emoji14]olew: Dzięki za 3 dni dobrej zabawy Edytowane 22 Marca 2015 przez D4NTE
-RamzeS- Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Mnie juz tak brzuch boli od śmiechu ze aż na wymioty ściąga Boseron jesteś zwycięzcą
KERCZI Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Mnie juz tak brzuch boli od śmiechu ze aż na wymioty ściąga To sie kac nazywa
-RamzeS- Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Co ???? Karol jak bedziesz przeglądał film z kamery nie zdziw sie gdy zobaczysz chu... Boserona
gruszka Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Co ???? Karol jak bedziesz przeglądał film z kamery nie zdziw sie gdy zobaczysz chu... Boserona Hahahah Trzeba sie umowic na ogladanie przy flaszce i tyle
KERCZI Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Co ???? Karol jak bedziesz przeglądał film z kamery nie zdziw sie gdy zobaczysz chu... Boserona Gorzej ze przez ten zlot nikt Mu już ręki nie poda Wysłane z VW
gruszka Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Co ???? Karol jak bedziesz przeglądał film z kamery nie zdziw sie gdy zobaczysz chu... Boserona Gorzej ze przez ten zlot nikt Mu już ręki nie poda Wysłane z VW E tam , z Fantomkiem weszli na inny poziom znajomości.
-RamzeS- Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Themon tez wczoraj leciał na fantomasa. Gość ma cos w sobie
KERCZI Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Jak w jakimś horrorze. Dercy i Mercy jakby to Bosseron powiedział....ale wczoraj to płakałem...
szymeniu Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Dzięki wszystkim za meega dawkę humoru, za wczorajsze derby i super atmosferę. Do zobaczenia w Krk na spocie
Rekomendowane odpowiedzi