boseron Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 ciekawostka....wiecie skąd sie wzięło Boseron ? to rasa psów inaczej owczarek francuski, najładniejsze psy na świecie....siła, moc, czujność, bezpieczeństwo, klasa.....to cały ja no i oczywiśce miałem takiego Psa.... , ponizej foto. oryginalna pisownia francuska to Bauceron ludzie mylą je z dobermanami a to zupełnie inne psy i wywodzą sie z innego środowiska, dziekuje za uwage
boseron Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 aha Bauceron......zawsze to lepsze niż Krakers
Krumak Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 aha Bauceron......zawsze to lepsze niż KrakersPonoć wnioskowałeś o zmianę nicku na Egurola
boseron Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 taaa na Piróg Panowie dostalem w pracy bieliznę termoaktywna jednak XXL nie chce ktos do spania lub biegania 50 zl za dwa opakowania. na mnie za duze. takie cos
Transitpower Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 normalnie mój ulubiony program od niedzieli to You Can dance ........ma sie to poczucie rytmu wyssane z mlekiem matki dziś to ja ide potańczyć ale..... z wiertłem Pani Fantomasowej Myśle, że bardziej wyssane z mlekiem kolegów na basenie ABG
miodzio Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 normalnie mój ulubiony program od niedzieli to You Can dance ........ma sie to poczucie rytmu wyssane z mlekiem matki dziś to ja ide potańczyć ale..... z wiertłem Pani Fantomasowej Myśle, że bardziej wyssane z mlekiem kolegów na basenie ABG to co wy tam ssaliście na tym basenie
Cuber Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Opublikowano 25 Marca 2015 Panowie Ci co byli o jeden dzień dłużej na zlocie , zróbcie prosze przelewy do Jarka w trybie Pilnym ! Nikt nie bedzie kasy za Was wykładał......
boseron Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 temat juz zalatwiony Kolego i nie trzeba przypominac zresztą prosiles nalegales blagales zebysmy zostali to myslalem ze nas Goscisz hahahaha przed zlotem mowilem ze Vipy nie płacą przeciez
Transitpower Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Miodku... Ty wiesz co (Tak jak przewidywałem przed zlotem) ABG
miodzio Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Miodku... Ty wiesz co (Tak jak przewidywałem przed zlotem) ABG
boseron Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Panowie potrzebuje kupic zestaw do wymiany oleju + filtry .....gdzie kupic i jaki olej polecacie, musze wymienić bo za 2 tygodnie będe latał po 500 km dwa razy w tygodniu i nie bedzie czasu na nic
edraven Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Kupuj u dzika Motula Specific 504/507, pod dpfa. Lece już druga wymiane i ubytki niewielkie
Yoghurt Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Panowie potrzebuje kupic zestaw do wymiany oleju + filtry .....gdzie kupic i jaki olej polecacie, musze wymienić bo za 2 tygodnie będe latał po 500 km dwa razy w tygodniu i nie bedzie czasu na nic a od Kercziego nie mozesz kupic? ewentualnie od chlopakow z http://motul.krakow.pl
boseron Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Kerczi moj Ty partnerze zorientuj sie w temacie
KERCZI Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Kerczi moj Ty partnerze zorientuj sie w temacie A co tu sie orientować...jest wszystko na miejscu...moge rano zrobić Ci wycenę tylko mów na czym chcesz... LENNOX a raczej Inox na spota we wtorek zabiera komplet Mann + MOTUL X-CLEEN TO SAMO??
Transitpower Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Tak. Dla mnie podwójny. Lekko wstrząśnięty, nie zmieszany ABG
Rekomendowane odpowiedzi