Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ruksiu... Karol mial na mysli inne LSD - mniej mechaniczne a bardziej chemiczne :)

True :))

Na jakie ja forum wszłem ?

Wszles na forum naukowe, dział - fizyka kwantowa.

Btw. Nie przywitałes sie w odpowiednim dziale...

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ruksiu... Karol mial na mysli inne LSD - mniej mechaniczne a bardziej chemiczne :)

Tu się nie wypowiadam bo się na chemii nie znam aż tak dobrze jak na fizyce i matematyce :-D :-D :-D
Opublikowano

Tu się nie wypowiadam bo się na chemii nie znam aż tak dobrze jak na fizyce i matematyce :-D :-D :-D

No! A ja jestem po biol-chemie

Opublikowano

No! A ja jestem po biol-chemie
I pewnie było sporo zajęć praktycznych ;) Dobra idę uczyć się do egzaminu :)
Opublikowano

Ruks wszystko co napisałeś się zgadza i potwierdza moje słowa. Torsen tylko wtedy się przyda gdy zgubisz przyczepność. Zakładając jazdę na semi slicku lub pełnym slicku jest to możliwe gdy masz sporo niutona.

I oczywiście trzeba jeszcze umieć wykorzystać nadsterowność do ustawienia fury w winkiel.

Pisząc o szperze płytkowej miałem na myśli grippera. A zacieśnianie zakrętu opisywłem w aucie FWD. Dlatego mogliśmy się nie zrozumieć.

Opublikowano

:hi: siemka

Opublikowano

jebać bronka :naughty: :naughty: DUDA górą w końcu, brawo dla Kukiza ale jego wyborcy na 100% nie pójda głosować na bronka więc zwycięstwo jest bliskie :kox:

Opublikowano

jebać bronka :naughty: :naughty: DUDA górą w końcu, brawo dla Kukiza ale jego wyborcy na 100% nie pójda głosować na bronka więc zwycięstwo jest bliskie :kox:

Dlatego wlasnie boje sie Pisu i jego elektoratu

Opublikowano (edytowane)

masz się bać, o to chodzi!! :grin:

Edytowane przez nex
Opublikowano

Poczekaj jak pisiory ci nawalą

Opublikowano

Za to Tobie nawalą wszyscy... Pisiory, peowcy, peeselowcy, korwiny, szarpeje, inoxy i kogo sobie tylko wymarzysz...

ABG

Opublikowano

Za to Tobie nawalą wszyscy... Pisiory, peowcy, peeselowcy, korwiny, szarpeje, inoxy i kogo sobie tylko wymarzysz...

ABG

Te, a Tobie kto głosu udzielił a?

Opublikowano

Bartłomiej Jarubas Ogórek Kukiz Nowak Gruszka. Znasz typa?

ABG

Opublikowano

Bartłomiej Jarubas Ogórek Kukiz Nowak Gruszka. Znasz typa?

ABG

A to nie znam gościa :)))

Zacytuje:

Duda wygrał z Komorowskim tylko na wsi - tam na kandydata PiS głosowało 43,8 proc. wyborców, podczas gdy na urzędującego prezydenta 25,6 proc. - wynika z sondażu. W miastach - bez względu na ich wielkość - większe poparcie uzyskał Komorowski.

:)))))) wszystko in na temat :))

Opublikowano

Siemanko :)

Opublikowano

:hi::kawa:

Opublikowano

Powitać :hi::kawa:

Opublikowano

dlaczego głosowałeś na Dudę ?

Opublikowano

Bo chce mieć pewnie obowiązkową msze świętą w niedziele o 6:00 rano

Opublikowano

Przeciez napisałem wyżej...