KERCZI Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 ruksiu... Karol mial na mysli inne LSD - mniej mechaniczne a bardziej chemiczne True ) Na jakie ja forum wszłem ? Wszles na forum naukowe, dział - fizyka kwantowa. Btw. Nie przywitałes sie w odpowiednim dziale...
ruks Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 ruksiu... Karol mial na mysli inne LSD - mniej mechaniczne a bardziej chemiczne True )Tu się nie wypowiadam bo się na chemii nie znam aż tak dobrze jak na fizyce i matematyce :-D :-D :-D
KERCZI Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 ruksiu... Karol mial na mysli inne LSD - mniej mechaniczne a bardziej chemiczne True )Tu się nie wypowiadam bo się na chemii nie znam aż tak dobrze jak na fizyce i matematyce :-D :-D :-D No! A ja jestem po biol-chemie
ruks Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 ruksiu... Karol mial na mysli inne LSD - mniej mechaniczne a bardziej chemiczne True )Tu się nie wypowiadam bo się na chemii nie znam aż tak dobrze jak na fizyce i matematyce :-D :-D :-DNo! A ja jestem po biol-chemieI pewnie było sporo zajęć praktycznych Dobra idę uczyć się do egzaminu
poziek Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Ruks wszystko co napisałeś się zgadza i potwierdza moje słowa. Torsen tylko wtedy się przyda gdy zgubisz przyczepność. Zakładając jazdę na semi slicku lub pełnym slicku jest to możliwe gdy masz sporo niutona. I oczywiście trzeba jeszcze umieć wykorzystać nadsterowność do ustawienia fury w winkiel. Pisząc o szperze płytkowej miałem na myśli grippera. A zacieśnianie zakrętu opisywłem w aucie FWD. Dlatego mogliśmy się nie zrozumieć.
nex Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 jebać bronka :naughty: DUDA górą w końcu, brawo dla Kukiza ale jego wyborcy na 100% nie pójda głosować na bronka więc zwycięstwo jest bliskie
gruszka Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 jebać bronka :naughty: DUDA górą w końcu, brawo dla Kukiza ale jego wyborcy na 100% nie pójda głosować na bronka więc zwycięstwo jest bliskie Dlatego wlasnie boje sie Pisu i jego elektoratu
nex Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) masz się bać, o to chodzi!! Edytowane 10 Maja 2015 przez nex
Transitpower Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Za to Tobie nawalą wszyscy... Pisiory, peowcy, peeselowcy, korwiny, szarpeje, inoxy i kogo sobie tylko wymarzysz... ABG
gruszka Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Za to Tobie nawalą wszyscy... Pisiory, peowcy, peeselowcy, korwiny, szarpeje, inoxy i kogo sobie tylko wymarzysz... ABG Te, a Tobie kto głosu udzielił a?
Transitpower Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Bartłomiej Jarubas Ogórek Kukiz Nowak Gruszka. Znasz typa? ABG
KERCZI Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Bartłomiej Jarubas Ogórek Kukiz Nowak Gruszka. Znasz typa? ABG A to nie znam gościa )) jebać bronka :naughty: DUDA górą w końcu, brawo dla Kukiza ale jego wyborcy na 100% nie pójda głosować na bronka więc zwycięstwo jest bliskie Zacytuje: Duda wygrał z Komorowskim tylko na wsi - tam na kandydata PiS głosowało 43,8 proc. wyborców, podczas gdy na urzędującego prezydenta 25,6 proc. - wynika z sondażu. W miastach - bez względu na ich wielkość - większe poparcie uzyskał Komorowski. ))))) wszystko in na temat )
Wąski Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 jebać bronka :naughty: DUDA górą w końcu, brawo dla Kukiza ale jego wyborcy na 100% nie pójda głosować na bronka więc zwycięstwo jest bliskie dlaczego głosowałeś na Dudę ?
bodowp Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 jebać bronka :naughty: DUDA górą w końcu, brawo dla Kukiza ale jego wyborcy na 100% nie pójda głosować na bronka więc zwycięstwo jest bliskie dlaczego głosowałeś na Dudę ? Bo chce mieć pewnie obowiązkową msze świętą w niedziele o 6:00 rano
KERCZI Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 jebać bronka :naughty: DUDA górą w końcu, brawo dla Kukiza ale jego wyborcy na 100% nie pójda głosować na bronka więc zwycięstwo jest bliskie dlaczego głosowałeś na Dudę ? Przeciez napisałem wyżej...
Rekomendowane odpowiedzi