KERCZI Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Nex czy Ty myślisz ze Twoje zycie sie zmieni jak do władzy dojdzie PIS? Frustrat to frustrat...
nex Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Wiem jedno, w końcu ludzie zmadrzeli , jestem przekonany że tym biedniejszym będzie lepiej, a Ci którzy się oblowili przy rządach tych zlodzieji schowaja głowy w piach i skończy się ta epoka. Nex czy Ty myślisz ze Twoje zycie sie zmieni jak do władzy dojdzie PIS? Frustrat to frustrat... To ty bój się aby twoje się nie zmieniło hahahaha
_Gabriel_ Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Macierewicz zostanie ministrem obrony narodowej i bedziemy importowac rakiety z korei beda jaja
gruszka Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Wiem jedno, w końcu ludzie zmadrzeli , jestem przekonany że tym biedniejszym będzie lepiej, a Ci którzy się oblowili przy rządach tych zlodzieji schowaja głowy w piach i skończy się ta epoka. Nex czy Ty myślisz ze Twoje zycie sie zmieni jak do władzy dojdzie PIS? Frustrat to frustrat...To ty bój się aby twoje się nie zmieniło hahahaha O to się nie bój
Yoghurt Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Narzucić podatki (...) na firmy dobrze prosperujące, niech płacą bo ich stać
Cuber Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Opublikowano 24 Maja 2015 Nex Bardzo Cie prosze ale ochlon troszke , czy przypadkirm nie pomyliles forum radia maryja z forum A4 ? Nie obrazaj innych swoimi wpisami ! Pierwsze i ostatnie ostrzezenie
nex Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Na jesień PiS i Kukiz koalicja! Bienkowskiej dac 1400 zł i niech c....... żyje a nie 85 tys i stwierdzenia ze za 6 tys to idiota pracuje. Tak PO wskie dziady mają pojęcie o zyciu. Jestem dumny z tych którzy zagłosowali za zmianą ! ANDRZEJ DUDA! HahahahaCuber luz tylko niech nie biją piany przegrani ☺ Prosiłem......
-RamzeS- Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Karol nie przyjdę jutro do pracy. Idę się opić z Bronkiem
nex Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Cuber pełen luz, możesz sobie mnie moderować ☺, Polska Biało Czerwoni
Cuber Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Opublikowano 24 Maja 2015 Cuber pełen luz, możesz sobie mnie moderować ☺, Polska Biało Czerwoni Moderacja jest za wulgaryzmy na forum....
gruszka Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 52/48 Jeszcze naciągniemy trochę i będzie dobrze
Transitpower Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Dobranoc Wyborcy Niech zgadnę, że jutro pod M1 będzie wielki baner reklamowy Media Marktu o treści "53% Polaków nie obsługujemy" 52/48Jeszcze naciągniemy trochę i będzie dobrze A Ty jak zwykle wyniki masz niewiadomo skąd
gruszka Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Kupię Ci przyjacielu telewizor Jest takie cos jak sądaż late poll. Ale o czym mówimy. Jak zwykle mam niewiadomo skąd
KERCZI Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Donald wróci i wszystko naprawi Ta guma do żucia??? Wole turbo
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Donald wróci i wszystko naprawiTa guma do żucia???Wole turbo Pamiętasz tamte czasy ?? Były dobre ...szkoda ,że tak szybko minęły :/
-RamzeS- Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Wszystko jest tak samo tylko zamiast turbo jest durex
Rekomendowane odpowiedzi