KERCZI Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Panowie zapraszam do mnie pomacacie sobie błotniczki z obu stron- tylko a6 i a7 a8 mają alu.Elementy z alu też MOŻNA szpachlować , spawać i robi się to nawet w stodole. A co do tego A5 z ogłoszenia -widać po ogłoszeniu jakie gość ma podeście do auta-gnój,syf ,brud,miało być igła a wszyło jak zawsze/miało być nie malowane-a było rozrząd miał być ok a nie był itp... Ogólnie nie mam nic do naprawianych samochodów składanych z kilku ale jeśli ktoś komuś mówi że auto jest igła i nie było naprawiane -malowane to.... ja nie wiem, to nie moje, taty,kupił od znajomego,podobno sprawdzał,ogólnie to auto jest sprawne . I jeszcze bedziesz sie staral wmówic Kercziemu ze w s5 nie było motoru 2.0t A nie było??? Zapraszam do mnie )
michail55 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Właśnie się dowiedziałem że moją poprzednią B7 3.0 zwineli gosciowi.... Skurwiele... gość czekał pod murkiem.... jak wjezdzał do garażu podziemnego to wszedł do garażu.... i 10 minut później wyjechał.... garaż podziemny, monitoring...kosmos.... nie do wiary szkoda tamtej b7!! wielka szkoda ale napewno zdziwili sie ze to nie s4 tylko tdi
Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 Siema To co z tymi błotnikami przed liftem ? Alu czy stalowe ?
gruszka Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Siema To co z tymi błotnikami przed liftem ? Alu czy stalowe ? Ponoć karbon
KERCZI Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ja obstaje przy swoim ze pierwsza a5 miała Alu błotniki, nie dam głowy sobie uciąć ze np. Pierwsze roczniki nie były stalowe ale napewno pierwszy model miał juz Alu a nie dopiero polift
SharkS Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Panowie nie wiecie może czy ta kamera na nowohuckiej na światłach na skrzyżowaniu na przeciwko auchana to ona kontroluje kto przejedzie na czerwonym? czy tylko dla bezpieczeństwa?
Transitpower Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Monitoring tylko. Nie słyszałem aby w Krakowie był jakiś automat do wystawiania mandatów za przejazd na czerwonym ABG
boseron Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 polać Ci wódki ekspercie za dobrą opinię alu czy stal hm..... jak na oko dobre to biere
KERCZI Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Aloha Kurrr ile Cie trzeba uczyć ze Alona!!!!!
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Siema To co z tymi błotnikami przed liftem ? Alu czy stalowe ? stal tylko z CHIN ciut cieńsza niż EU Panowie nie wiecie może czy ta kamera na nowohuckiej na światłach na skrzyżowaniu na przeciwko auchana to ona kontroluje kto przejedzie na czerwonym? czy tylko dla bezpieczeństwa? oczywiście że tak,po to zmieniają wszystkie kamery aby były czytelniejsze tab.z przodu i tyłu samochodu znajomy obsługuje te kamery z ZIKTU
SharkS Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) oczywiście że tak,po to zmieniają wszystkie kamery aby były czytelniejsze tab.z przodu i tyłu samochodu znajomy obsługuje te kamery z ZIKTU Ale tam jest jedna kamera http://d.wiadomosci24.pl/g2/83/06/ba/80503_1225899522_c406_p.jpeg taak dokładnie wygląda...a dokładnie to skrzyżowanie to się znajduje tam na nowohuckiej jak się skręca w centralną. Bo właśnie byl mega korek jechałem za ciężarówką i przejechałem na czerwonym ;] ale jak patrze ta kamera to jest z przodu więc jakim cudem ona wypatrzy kto przejechał na jakim świetle? Edytowane 5 Czerwca 2015 przez SharkS
_Gabriel_ Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Siema To co z tymi błotnikami przed liftem ? Alu czy stalowe ? te z "duzymi" bocznymi lusterkami maja stalowe blotniki. zmienialem dwie a5tki na polift i obie mialy stalowe nadkola
KERCZI Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Siema To co z tymi błotnikami przed liftem ? Alu czy stalowe ? te z "duzymi" bocznymi lusterkami maja stalowe blotniki.zmienialem dwie a5tki na polift i obie mialy stalowe nadkola Czyli masz na mysli model 2010 w gore a nie polift z nowymi lampami...w to jestem w stanie uwierzyć...
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 oczywiście że tak,po to zmieniają wszystkie kamery aby były czytelniejsze tab.z przodu i tyłu samochodu znajomy obsługuje te kamery z ZIKTU Ale tam jest jedna kamera http://d.wiadomosci24.pl/g2/83/06/ba/80503_1225899522_c406_p.jpeg taak dokładnie wygląda...a dokładnie to skrzyżowanie to się znajduje tam na nowohuckiej jak się skręca w centralną. Bo właśnie byl mega korek jechałem za ciężarówką i przejechałem na czerwonym ;] ale jak patrze ta kamera to jest z przodu więc jakim cudem ona wypatrzy kto przejechał na jakim świetle? bo są obrotowe
SharkS Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Kurde;/ niedobrze ;/ mam nadzieje ze nic mi nie przyjdzie...dobra dzięki Wąski!
Rekomendowane odpowiedzi