Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Mam nadzieje, że nasz Bocheński kolega pokaże się we wtorek jeździłby ....ale weź utrzymaj takie na poziomie na jakim powinno być utrzymywane btw...nie pracujemy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Kolejne Renault http://wiadomosci.bielsko.info/9104-tv-pozar-osobowki-na-krakowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Kupię B8 od Boserona, zresztą dzisiaj w robocie się mnie pytał czy nie chce . Pablo pisz poprawnie konstrukcje zdania bo z Twojej wypowiedzi wynika ze razem pracujemy Boseron -Wy nie pracujecie -Pablo tylko uprzejmie donośi ...... sąsiąd już nie ma BIAŁEGO B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Waski jade do Romka i Do Ciebie...jest Paweł??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Waski jade do Romka i Do Ciebie...jest Paweł??? KTO !!!!!!!! nie nie ma i już nie będzie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Waski rob kawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Panowie, poratuje któryś schematem instalacji tempomatu do ibizy 6J 1.4TDI 2010r. ?? Edytowane 15 Czerwca 2015 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Powitać Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Waski rob kawę Ludzi mam od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ale mi od ciebie lepiej smakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Waski jade do Romka i Do Ciebie...jest Paweł??? KTO !!!!!!!! nie nie ma i już nie będzie !!! już dawno miało go nie być ale kolega nie słuchał.. Ale mi od ciebie lepiej smakuje Wąski nie umie kawy robić dlatego ma ludzi od tego on tylko umie parzyć herbate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Chyba jana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jana to TY palisz z tego co mi Karol mówil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jana to TY palisz z tego co mi Karol mówil Nie nie, Janusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Waski jade do Romka i Do Ciebie...jest Paweł??? KTO !!!!!!!! nie nie ma i już nie będzie !!! już dawno miało go nie być ale kolega nie słuchał.. Ale mi od ciebie lepiej smakuje Wąski nie umie kawy robić dlatego ma ludzi od tego on tylko umie parzyć herbate CIEKAWE CZY tam byłeś taki mądry jajeczko ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dzieki Waski ) jestes jak żaden ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dzieki Waski ) jestes jak żaden ) ale że co ZNÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dzieki Waski ) jestes jak żaden ) ale że co ZNÓW że poważnie mówie... )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 David , gratuluję wspaniałej furki Wrażenia z jazdy bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi