D4NTE Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Powitać DANTE gratulacje....a co a co kupił Jeszcze nic, na razie sprzedałem a cztery...Karol dziękuję za wsparcie ;-) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka PO ostatnim spotkaniu miałem spotkanie z WŁADZĄ !! ale przywrócili mi wiarę w ludzi no prosze, mozna....? mozna? Dante graty bierz moją, wszystko porobione, puszcze Ci za dobre siano Za 30 tyś wezmę ;-)Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
gruszka Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 1 się mnie szlaban bez biletu otwarł 2 fantomas Twoj strucel nie jedzie, objechał Cię dresowóz, że już o tej zgniłej landarze nie wspomne
KERCZI Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgniła landara objechała Was wszystkich jak chciała )))
gruszka Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Chodz bys chcial to i tak mnie nigdy nie wyprzedzisz. Nawet jak beda dwoe dlugosci normalnego auta to i tak będe rowno z Twoim bagaznikiem
Cuber Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2015 dzieki za spota , ps. stali na alei pokoju ?
KERCZI Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Stali....Gruszka moje dwie długości samochodu to juz mnie nie widac
boseron Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) stali stali a moze by tak postawe obywatelską praworzadną przyjąć i zwolnic do 50 czyli ze co ze kojak górą Dante dorzuc jeszcze 10 i jest Twoja masz rozrzad, imbus, wszystkie plyny, filtry, hamulce nowe, tarcze nowe, całość robione 2 tyg temu. zgadzam sie na przeglad w ASO Edytowane 16 Czerwca 2015 przez boseron
Cuber Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2015 Stali....Gruszka moje dwie długości samochodu to juz mnie nie widac hhehe zaraz kurde na osiedlu w krzakach będą stali....... co za kraj
boseron Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Cuber nie przesadzaj, jak ich nie ma źle, jak za duzo też źle, nie dogodzisz
Cuber Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2015 Cuber nie przesadzaj, jak ich nie ma źle, jak za duzo też źle, nie dogodzisz Wtedy kiedy potrzeba to ich nie ma...... ale z iskra w krzakach to sa pierwsi.... Ja rozumiem ze musza wyrobic pewne plany budżetowe ale bez jaj.....
boseron Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 wiem wiem życie niestety ide w kimono bo padam, dobrej nocy
fantowski Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Cuber nie przesadzaj, jak ich nie ma źle, jak za duzo też źle, nie dogodzisz Wtedy kiedy potrzeba to ich nie ma...... ale z iskra w krzakach to sa pierwsi.... Ja rozumiem ze musza wyrobic pewne plany budżetowe ale bez jaj..... dokładnie.. nie ma to tak samo jak przyjebać 5pkt i 200zł za tel który odbierasz stojąc na światłach aby dać go na głośnik.. większość to są k**wy j**ane ! wyjątków jest bardzo mało.. zastanawia mnie tylko czy oni też są tacy prawi.. godni wzorowi do naśladowania
FANTOMAS Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 1 się mnie szlaban bez biletu otwarł 2 fantomas Twoj strucel nie jedzie, objechał Cię dresowóz, że już o tej zgniłej landarze nie wspomne melepeto z tego co pamiętam to objechałem was obu
Wąski Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 już nie długo http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18132209,Miasta_chca_ograniczac_predkosc_do_30_km_h___To_na.html#MT
Rekomendowane odpowiedzi