Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie którą opone na zime polecacie w rozmiarze 18? 16tki miałem Goodyear Ultragrip 8 i było bardzo na plus

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie którą opone na zime polecacie w rozmiarze 18? 16tki miałem Goodyear Ultragrip 8 i było bardzo na plus

:facepalm:

Opublikowano

Jeździłem zeszłą zimę na 215/40 i powiem Ci i mimo renowacji felg i nowych wentyli na mrozie czasami schodziło powietrze - ponoć norma przy naciągu. Zastanów się więc czy co drugi dzień chcesz jeździć sprawdzać i pompować koła.

Opublikowano

Jeździłem zeszłą zimę na 215/40 i powiem Ci i mimo renowacji felg i nowych wentyli na mrozie czasami schodziło powietrze - ponoć norma przy naciągu. Zastanów się więc czy co drugi dzień chcesz jeździć sprawdzać i pompować koła.

myślałem o 225/55 przy feldze 8,5J :wink:

Opublikowano

Nie za wysoka ?

Opublikowano

jebło mi się, 225/40 :wink:

Edytowane przez fantowski

Opublikowano

To na jedno Ci wyjdzie bo ja mam 215/40 na feldze 8J

Opublikowano

hmm i mówisz, że powietrze ucieka?

Opublikowano

Jak jest mroźno to ucieka. Co drugi dzień sprawdzanie ciśnienia w oponach potrafi denerwować.

Opublikowano

fantowski, do B7 mam jeszcze modul kontroli cisnienia. wala mi sie to w garazu wiec oddam Ci za piwo

bedzie w sam raz na zime.

Opublikowano

fantowski, do B7 mam jeszcze modul kontroli cisnienia. wala mi sie to w garazu wiec oddam Ci za piwo

bedzie w sam raz na zime.

ja mam biedną b6

Opublikowano

b6/b7 - to samo. bedzie pasowal.

Opublikowano

Jak jest mroźno to ucieka. Co drugi dzień sprawdzanie ciśnienia w oponach potrafi denerwować.

Ciekawe , o tym nie slyszalem :-) w lecie nie ma na szczescie problemu ze ucieka powiwtrze przy naciagu , chyba ze hardcorowo naciagane .

W zimie moze byc problem z pompowaniem co drugi dzien , bo przy mrozach wiekszosc stacji ma kompresory nie czynne :-/

Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ciekawe , o tym nie slyszalem :-) w lecie nie ma na szczescie problemu ze ucieka powiwtrze przy naciagu , chyba ze hardcorowo naciagane .

W zimie moze byc problem z pompowaniem co drugi dzien , bo przy mrozach wiekszosc stacji ma kompresory nie czynne :-/

Shell z reguły ma czynne ale zaopatrzyłem się w ori kompresorek do 3.5bar na ten sezon ;-)

Opublikowano

Shell z reguły ma czynne ale zaopatrzyłem się w ori kompresorek do 3.5bar na ten sezon ;-)

ja cały czas wożę już ze sobą taki mały ori :wink: i może dlatego że mam nie był mi potrzebny pomimo, że guma trochę naciągnięta :wink:

Opublikowano

Panowie gdyby byl ktos chetny na piłkę kopaną na sztucznej trawie, w zimie pod kondonem, na bulwarowej, to jest taka opcja w srody o 22.

Placi sie tylko gdy sie nie przyjdzie a mialo sie byc, tak dla większej motywacji ;)

Edytowane przez gruszka

Opublikowano

Hejka będzie we wtorek 29,09,2015r zlocik tak jak wyżej napisane? Jak tak to z chęcią przyjadę pierwszy raz :) Pozdrowionka.

Opublikowano

Pewnie że będzie :wink: zapraszamy

Opublikowano

Panowie gdyby byl ktos chetny na piłkę kopaną na sztucznej trawie, w zimie pod kondonem, na bulwarowej, to jest taka opcja w srody o 22.

Placi sie tylko gdy sie nie przyjdzie a mialo sie byc, tak dla większej motywacji ;)

As wymyślił termin...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.