edraven Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Dostaliście juz pizze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 My jeszcze nie, a Ty? ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ztytus Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Czekamy Edytowane 5 Stycznia 2016 przez ztytus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Dzięki za wspólną kolacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Dzięki za wspólną kolacjeZaraz mamy dostać to poczekaj na nas [emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 za tydzien powtorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ztytus Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Tak ale trzeba wcześniej zrobić rezerwacje Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Dzięki za spota Będziesz dzis na spocie? Mam zamiar się wybrac to obgadamy temat Byłem na chwilę ale żeśmy się mineli :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Dzięki za spota i Festiwal wkurzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Tak ale trzeba wcześniej zrobić rezerwacje Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Cuber juz zrobil rezerwacje na najblizszy miesiac na kazdy wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Chyba Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Panowie znowu sypie śnieg [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Niech sypie niech sypie , rano koncze prace odsniezone nie bedzie to trzeba sie poslizgac Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 I po siłowni ,pizza spalona Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dalej czekacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 No i stało się ! Ponownie wszedłem w posiadanie AUDI - tym razem Audi A4/B8 combi z Q na pokładzie no i jest tez WEBASTO bo były mrozy gdy odbierałem całkiem sprawny motor ACAHA. 2.0/177 KM Podoba mi się wybitnie wnętrze i Q ... tylko ten manual.... eh Tymczasem jednak, potrzebuje od Was porady: -gdzie zdobyć polska instrukcję do auta i MMI ( allegro to ostateczność) wystarczy mi pożyczyć na weekend:) -dobrą mapę CE - i jeszcze kilka pytań o menu , star stop itp ale to przy okazji - jak poczytam instrukcje:) Tak toto sie prezentuje .. tylko jak tu teraz wstawia się zdjęcia u diabła.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Mohito gdzie foty Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Powitać No i stało się ! Ponownie wszedłem w posiadanie AUDI - tym razem Audi A4/B8 combi z Q na pokładzie no i jest tez WEBASTO bo były mrozy gdy odbierałem całkiem sprawny motor ACAHA. 2.0/177 KM Podoba mi się wybitnie wnętrze i Q ... tylko ten manual.... eh Tymczasem jednak, potrzebuje od Was porady: -gdzie zdobyć polska instrukcję do auta i MMI ( allegro to ostateczność) wystarczy mi pożyczyć na weekend:) -dobrą mapę CE - i jeszcze kilka pytań o menu , star stop itp ale to przy okazji - jak poczytam instrukcje:) Tak toto sie prezentuje .. tylko jak tu teraz wstawia się zdjęcia u diabła.. Gratulacje! Czekamy na foty Instrukcje PDF ----> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/150825-instrukcja-obslugi-po-polsku-oraz-nawigacja-mmi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi