Cuber Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 hmmm ten kod raczej służył do otwierania ale czegoś innego
boseron Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 dobrze ze tylko sweterek zostawila... No i tak miała Ci powiedzieć, grzeczna dziewczyna Poziek...to tylko Twoja wyobraznia....Ona woli kobiety... Hehe u Nas w pokoju Zuzia zostawia kurtke umyłeś już głowe??? czy z pod czapki policyjnej wystaje Ci BIERZ MNIE? Chyba wziąłeś sobie ten napis do serca i usiłowales mnie poderwać ale na uderzenie butelką Finlandii nie reaguje
KERCZI Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Czyli nic nie wiesz i dalej z Nim chodzisz?
FANTOMAS Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Czyli nic nie wiesz i dalej z Nim chodzisz?no to grubo [emoji15]
KERCZI Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Zwolennicy mniejszego tel doczekali sie http://www.apple.com/iphone-se/ Swoją droga sprytnie to wymyślili Ci co 6 i 6s uważali za za duży tel kupią SE A we wrześniu wyjdzie pewnie rownież mała 7 i kupią znowu. Edytowane 21 Marca 2016 przez KERCZI
Transitpower Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Nie wiem czemu, ale link mi nie bangla :-/ f*ck MUSLIM
-RamzeS- Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 I na taki czekałem. Ciekawe ile bedzie kosztował A tak na marginesie czy to normalne ze w moim tel (iPhone 4s) wskaźnik pokazuje 1% baterii po podłączeniu odrazu 9% a po 15 min ładowania 87% ?
Transitpower Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 I na taki czekałem. Ciekawe ile bedzie kosztował A tak na marginesie czy to normalne ze w moim tel (iPhone 4s) wskaźnik pokazuje 1% baterii po podłączeniu odrazu 9% a po 15 min ładowania 87% ? Możliwe. Po prostu ewidentnie masz zużytą baterie, która świruje. W iP5, który w spadku dostała żona jest podobny objaw. Co więcej - telefon potrafił się wyłączyć przy 34% naładowania baterii (twierdząc, że jest rozładowana). Będe wymieniał w nim baterie w tym tygodniu to dam Ci znać w jakim stopniu sytuacja się poprawi. f*ck MUSLIM Najtańszy model SE, z pamięcią 16 GB, kosztuje u nas… 2149 zł. Za wersję 64 GB trzeba już zapłacić 2649 zł. f*ck MUSLIM
boseron Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Telefon bardzo ładny zbliżony wyglądem do 5s i przekątna ekranu 4 cale czyli taka sama jak w 5 jedynie parametrowo można go porównać z 6s, ktoś kto był zadowolony z 5s nie do końca przekonała go wielkość i wygląd szóstki kupi ten telefon. Jak dla mnie 4 cale to za mało na dzisiaj, nawet 4.7 mnie nie zadowala a 5.5 cala w 6 plusie który mam teraz uważam za zbyt duży i nie poręczny. Czekam na jabłko z ekranem 5 calowym. A tak na marginesie czy to normalne ze w moim tel (iPhone 4s) wskaźnik pokazuje 1% baterii po podłączeniu odrazu 9% a po 15 min ładowania 87% ? Masz super szybką ładowarkę czyli dokładnie jest taka sama jak długość twego stosunku.
-RamzeS- Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Boski twój tyłek mówił co innego ale ok [emoji1]
Radekst Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 I na taki czekałem. Ciekawe ile bedzie kosztował A tak na marginesie czy to normalne ze w moim tel (iPhone 4s) wskaźnik pokazuje 1% baterii po podłączeniu odrazu 9% a po 15 min ładowania 87% ? bateria do utylizacji. normalny objaw zuzytej baterii, jak chcesz to moge Ci jutro zabrac baterie na spota, wymiana jest banalna.
-RamzeS- Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Trochę jestem w szoku bo telefon dostałem nowy 6 miesięcy temu
Radekst Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Ramzes, akurat w przypadku iphona nie jest to nic nadzwyczajnego, powaznie
Transitpower Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Trochę jestem w szoku bo telefon dostałem nowy 6 miesięcy temuNic w tym nadzwyczajnego. Przypomnij sobie skrzynie multitronic w połączeniu z silnikiem 2,5TDI. Efekt werbalny wręcz identyczny...f*ck MUSLIM
boseron Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Znów j**ani terroryści uderzyli! Czy dla Europy nie ma już ratunku
Sensei Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Znów j**ani terroryści uderzyli! Czy dla Europy nie ma już ratunku Zaraz będą nasze kobiety po d*pach macać !!!!!!!! wrrrrrr Edytowane 22 Marca 2016 przez Sensei
electrofinger Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Znów j**ani terroryści uderzyli! Czy dla Europy nie ma już ratunkuCiekawe co na to miłośnicy nachodźców?UE piłuje gałąź na której siedzi. Przyjęcie turcju do UE strzał w kolano. wysłane z kontenera na śmieci
Cuber Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 Dziś na spocie wspomnień weekendowych czar ?
Rekomendowane odpowiedzi