OGr Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Jak się obrobię ze wszystkim to może i ja w końcu wpadnę ;-) Do której będziecie ?
Radekst Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dzisiaj wszyscy na sportowo, gdyby trzeba było kogoś dojechać ? Specjalnie wczoraj pojechalem do decathlona po dresik, bo przeciez jak Lennox znowu przyjmie zestaw big maca przed treningiem to tym razem tez mu uciekna.Jak się obrobię ze wszystkim to może i ja w końcu wpadnę ;-) Do której będziecie ?Niemozliwe! Zazwyczaj jestesmy do okolo 22-22:30 Wpadaj wpadaj!
OGr Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Panowie, czy ktoś jest mi w stanie użyczyć kierownicy nawet bez jaśka na czas wysyłki do obszycia ?
D4NTE Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Panowie, czy ktoś jest mi w stanie użyczyć kierownicy nawet bez jaśka na czas wysyłki do obszycia ?Jak z b8 Ci podejdzie to Ci mogę przywieźć
OGr Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Panowie, czy ktoś jest mi w stanie użyczyć kierownicy nawet bez jaśka na czas wysyłki do obszycia ?Jak z b8 Ci podejdzie to Ci mogę przywieźć wieloklin chyba ten sam, reszta mi zbędna. Weź jak możesz.
D4NTE Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Panowie, czy ktoś jest mi w stanie użyczyć kierownicy nawet bez jaśka na czas wysyłki do obszycia ?Jak z b8 Ci podejdzie to Ci mogę przywieźć wieloklin chyba ten sam, reszta mi zbędna. Weź jak możesz. Ok
OGr Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dzięki za spota Dieki za sporą i kiere.Naciapane z bagażnika...
D4NTE Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Powitać Dzięki za spota Dieki za sporą i kiere.Naciapane z bagażnika...
Cuber Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Jaki tu ruch ostatnio....... ps: Siemka
D4NTE Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Ciekawostka Edytowane 9 Czerwca 2016 przez D4NTE
Shadow Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ciekawostka Dzięki Dante, uratowałeś mi życie
Rekomendowane odpowiedzi