D4NTE Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Hej chlopaki potrzebuje opony 205/55R16, gdzie w Krakowie hadluja uzywanymi/nowymi oponami? Jakby Ci do Biskupic nie było po drodze to jeszcze zostaje huta http://a4-klub.pl/index.php?/topic/239841-malopolskie-opony-nowa-huta/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 http://krakow.pl/komunikacja/200567,1846,komunikat,wzory_zezwolen_uprawniajacych_do_wjazdu_w_wyznaczone_strefy.html Szmaciarze i tyle , robią mi zamknietą strefę ciekawe kto mi zwróci kasę za czynsz pracowników i straty..... To będzie twoja cegiełka na ŚDM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 MOHITO Ty chcesz nowego iPhone? Którego? Kerczi - masz ofertę czy "tak tylko pytałeś" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) No pytałem którego bo mam dobrego kumpla od telefonów Edytowane 15 Czerwca 2016 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) tak sobie czytam o woskach i chyba też zamówię sobie ten Fusso soft 99 do jasnych metalizowanych lakierów. Zobaczymy co to będzie na jasnym szalu nie bedzie nasmalcuj padline a pozniej jeszcze przelec sonaxem bsd, jest bardzo dobry a tani jak barszcz. Zabezpieczy Ci dodatkowo softa99. http:// Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Me.how Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 No pytałem którego bo mam dobrego kumpla od telefonów i co on na taki "popyt" ....? temat jest nadal aktualny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ale jaki iPhone Cie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Ale jaki iPhone Cie interesuje przeciez pisal Iphone 6 / 64 oraz Iphone SE Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 dzis to już jestem w desperacji Iphone 6 / 64 Iphone SE Iphone 5S/32 minimalnie Ufundowałem nagrodę..teraz przyjdzie sie wywiązać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 dzis to już jestem w desperacji Iphone 6 / 64 Iphone SE Iphone 5S/32 minimalnie Ufundowałem nagrodę..teraz przyjdzie sie wywiązać ... A to musiałem przeoczyć...kolor obojętny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 preferowany BIAŁY do przyjecia GOLD nawet szary rozważę jeśli cena będzie atrakcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 preferowany BIAŁY do przyjecia GOLD nawet szary rozważę jeśli cena będzie atrakcyjna Na dzis ma jedynie IPhone 16gb SE Grey 2420 Gold 2370 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 To są ceny czy kody koloru? Wysłane z mojego Galaxy S7 za pomocą Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Dzięki Radziu za odwiedziny i graty Wojtek nie złość się na młodego jak się spóźni do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Dzięki Radziu za odwiedziny i graty Wojtek nie złość się na młodego jak się spóźni do pracy Wojtek by się nie dowiedział, a tak to wpadka Radek chwal się co kupiłeś zarobasie EDIT: Radziu gratulacje Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Dzięki Radziu za odwiedziny i graty Wojtek nie złość się na młodego jak się spóźni do pracy Ty mi tam szykuj miejsce na 4 pietrze preferowany BIAŁY do przyjecia GOLD nawet szary rozważę jeśli cena będzie atrakcyjna Na dzis ma jedynie IPhone 16gb SE Grey 2420 Gold 2370 Mohito, ja mam 16GB SE za 1960zl jak cos, lub 64GB za 2370, ile tylko sztuk chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Dzięki Radziu za odwiedziny i graty Wojtek nie złość się na młodego jak się spóźni do pracy Ty mi tam szykuj miejsce na 4 pietrze preferowany BIAŁY do przyjecia GOLD nawet szary rozważę jeśli cena będzie atrakcyjna Na dzis ma jedynie IPhone 16gb SEGrey 2420 Gold 2370 Mohito, ja mam 16GB SE za 1960zl jak cos, lub 64GB za 2370, ile tylko sztuk chcesz A 6S PLUS 64gb lub 128gb, kolor SPACE GREY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Dzięki Radziu za odwiedziny i graty Wojtek nie złość się na młodego jak się spóźni do pracy Ty mi tam szykuj miejsce na 4 pietrze preferowany BIAŁY do przyjecia GOLD nawet szary rozważę jeśli cena będzie atrakcyjna Na dzis ma jedynie IPhone 16gb SEGrey 2420 Gold 2370 Mohito, ja mam 16GB SE za 1960zl jak cos, lub 64GB za 2370, ile tylko sztuk chcesz Oczywiscie miałem na myśli 64gb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 KERCZI ...zgubiłem sie .. podsumujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Na dzisiaj kolega ma: iPhone SE 64gb niebrandowany kolor szary za 2420zl oraz kolor złoty za 2370zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi