Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naucz sie ortografii i nie unos sie tak "Panie powazny" , nie kierowalem tamtego postu do konkretnych osob i nie z zamiarem zeby wszyscy mieli polew z tego :) Kto zrozumial ten zrozumial , zreszta wytlumaczylem juz o co chodzi i KROPKA :)

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

InterCars kiedyś miał zadowalające ceny, teraz zaczynają zdzierać na maxxxa od ludzi

jesli ktos zaproponuje nizsza cene ode mnie to prosze mi to pokazac , na pewno zaoferuje lepsza za co NAJWAZNIEJSZE - ORYGINALNY OLEJ.

Mam pytanko , jak można poznać czy olej jest ori czy nie ori ? :mysli:

Trzenio , najlepiej po smaku :polew: :polew: :polew: :polew:

Widze że wpadłeś w jakiś nie okiełznany szał pokazania jaki jesteś fajny , idz zrób kupę , może przejdzie

a jeśli chcesz porozmawiać merytorycznie to zapytałem go dlatego ponieważ sugeruje jakoby on miał ori a inni mieli beee

pasuje?

Czy jeszcze zaraz coś wynajdziesz?

Opublikowano

moge wynalezc dla ciebie specjalnie :P

Znowu sie unosisz z zartu , a mowiles kiedys ze niektorzy nie umieja sie z siebie posmiac :):thumbup:

Piateczka ziomal i nie unos sie tak :)

Opublikowano

nie jest moim zadaniem przepychanie się tutaj słowne ale jeśli piszesz w takim tonie to ja tylko odpowiadam , jeśli żartujesz to wstawiaj ikonkę z uśmiechem bo nie kumam Twoich żartów i nie wiem cz mówisz wtedy poważnie czy robisz sobie jaja :th:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:30 _________________________________________________nie dodałeś

WDECH

WYDECH

WDECH

WYDECH

:D :D :D

Opublikowano

bo nie kumam Twoich żartów i nie wiem cz mówisz wtedy poważnie czy robisz sobie jaja :th:

skads to pamietam.......... a jak ty zartowales z kogos innego :)

Dobra finito

Piątusia ziomus :naughty:

Opublikowano

Gorzej jak baby :D

Opublikowano

WDECH

WYDECH

WDECH

WYDECH

hyhy :kox::drunk:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:32 _________________________________________________

chlopczyku , nie pisz jak dorosli pisza hehehee

Opublikowano

WDECH

WYDECH

WDECH

WYDECH

hyhy :kox::drunk:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:32 _________________________________________________

chlopczyku , nie pisz jak dorosli pisza hehehee

Przepraszam juz nic nie napisze :foch:
Opublikowano

a zapomnialem o ikonce , bo to zarcik of kos jest :) ----> :>[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:35 _________________________________________________a gdzie sie podzial CUBER vel. S4DI hehe :P[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:36 _________________________________________________ikonka ----> :>

Opublikowano

a zapomnialem o ikonce , bo to zarcik of kos jest :) ----> :>[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:35 _________________________________________________a gdzie sie podzial CUBER vel. S4DI hehe :P[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:36 _________________________________________________ikonka ----> :>

DI to moze Ty masz :polew: jestem i obesrwuje przepychanki słowne i sie smieje :polew:

Max nie wiem bo ja tez nie zakumałem tematu z jajkami next time pisz troszke jasniej bo z Twojego pierwszego postu na temat jajek to c**j wie o co chodzi.......

i prosze Cie nie pisz ziomus piateczka bo k**wa jak dzieci w przedszkolu lub jak kto woli pier**leni rezusii którzy kumają baze.... dla mnie zenada :wink4:

Opublikowano

Spoko ziomus , piątusia :polew: :polew: :polew:

:bicz2::rant:

;)

Opublikowano

naogladali sie coniektórzy seriali venezuelskich czy jak?? :polew:

Opublikowano

bo nie kumam Twoich żartów i nie wiem cz mówisz wtedy poważnie czy robisz sobie jaja :th:

Dobra finito

Jeszcze tylko odniosę się do tego i kończę

Mówiłem Ci już że nie Twoja sprawa jakie relacje są między mną a Pablo ! i czy tak ja do niego lub on do mnie może tak mówić. Koniec kropka

A Tu ikonka ---> :> choć to nie żart :th:

Panowie a może dziś jakis spocik ok 21?

Opublikowano

Dobra finito

Jeszcze tylko odniosę się do tego i kończę

Mówiłem Ci już że nie Twoja sprawa jakie relacje są między mną a Pablo ! i czy tak ja do niego lub on do mnie może tak mówić. Koniec kropka

A Tu ikonka ---> :> choć to nie żart :th:

Panowie a może dziś jakis spocik ok 21?

:sick3:

Opublikowano

Panowie :polew: :polew: :polew:

Ales ty spostrzegawcza heheehe :P

ikonka ----> :>

No popatrz nie spodziewales sie co...

Ale robicie spam :)