Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Naucz sie ortografii i nie unos sie tak "Panie powazny" , nie kierowalem tamtego postu do konkretnych osob i nie z zamiarem zeby wszyscy mieli polew z tego Kto zrozumial ten zrozumial , zreszta wytlumaczylem juz o co chodzi i KROPKA
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 InterCars kiedyś miał zadowalające ceny, teraz zaczynają zdzierać na maxxxa od ludzi jesli ktos zaproponuje nizsza cene ode mnie to prosze mi to pokazac , na pewno zaoferuje lepsza za co NAJWAZNIEJSZE - ORYGINALNY OLEJ. Mam pytanko , jak można poznać czy olej jest ori czy nie ori ? Trzenio , najlepiej po smaku :polew: :polew: Widze że wpadłeś w jakiś nie okiełznany szał pokazania jaki jesteś fajny , idz zrób kupę , może przejdzie a jeśli chcesz porozmawiać merytorycznie to zapytałem go dlatego ponieważ sugeruje jakoby on miał ori a inni mieli beee pasuje? Czy jeszcze zaraz coś wynajdziesz?
Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 moge wynalezc dla ciebie specjalnie Znowu sie unosisz z zartu , a mowiles kiedys ze niektorzy nie umieja sie z siebie posmiac Piateczka ziomal i nie unos sie tak
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 nie jest moim zadaniem przepychanie się tutaj słowne ale jeśli piszesz w takim tonie to ja tylko odpowiadam , jeśli żartujesz to wstawiaj ikonkę z uśmiechem bo nie kumam Twoich żartów i nie wiem cz mówisz wtedy poważnie czy robisz sobie jaja :th:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:30 _________________________________________________nie dodałeś WDECH WYDECH WDECH WYDECH :D
Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 bo nie kumam Twoich żartów i nie wiem cz mówisz wtedy poważnie czy robisz sobie jaja :th: skads to pamietam.......... a jak ty zartowales z kogos innego Dobra finito Piątusia ziomus
Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 WDECH WYDECH WDECH WYDECH :D hyhy [br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:32 _________________________________________________ Gorzej jak baby chlopczyku , nie pisz jak dorosli pisza hehehee
Tukan Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 WDECH WYDECH WDECH WYDECH :D hyhy [br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:32 _________________________________________________ Gorzej jak baby chlopczyku , nie pisz jak dorosli pisza hehehee Przepraszam juz nic nie napisze
Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 a zapomnialem o ikonce , bo to zarcik of kos jest ----> :>[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:35 _________________________________________________a gdzie sie podzial CUBER vel. S4DI hehe [br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:36 _________________________________________________ikonka ----> :>
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2008 a zapomnialem o ikonce , bo to zarcik of kos jest ----> :>[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:35 _________________________________________________a gdzie sie podzial CUBER vel. S4DI hehe [br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:36 _________________________________________________ikonka ----> :> DI to moze Ty masz jestem i obesrwuje przepychanki słowne i sie smieje Max nie wiem bo ja tez nie zakumałem tematu z jajkami next time pisz troszke jasniej bo z Twojego pierwszego postu na temat jajek to c**j wie o co chodzi....... i prosze Cie nie pisz ziomus piateczka bo k**wa jak dzieci w przedszkolu lub jak kto woli pier**leni rezusii którzy kumają baze.... dla mnie zenada
Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Spoko ziomus , piątusia :polew: Dobra z jajami juz wiadomo o co cho http://pl.youtube.com/watch?v=hBsKsJLebMI&feature=related :polew:
Tukan Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Spoko ziomus , piątusia :polew: Dobra z jajami juz wiadomo o co cho http://pl.youtube.com/watch?v=hBsKsJLebMI&feature=related :polew: Bylo 100x razy :D
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2008 Spoko ziomus , piątusia :polew:
Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 A jednak mnie lubisz hehehheehehee
Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Panowie :polew: Ales ty spostrzegawcza heheehe ikonka ----> :>
Gość Murzyn Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 naogladali sie coniektórzy seriali venezuelskich czy jak??
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 bo nie kumam Twoich żartów i nie wiem cz mówisz wtedy poważnie czy robisz sobie jaja :th: skads to pamietam.......... a jak ty zartowales z kogos innego Dobra finito Piątusia ziomus Jeszcze tylko odniosę się do tego i kończę Mówiłem Ci już że nie Twoja sprawa jakie relacje są między mną a Pablo ! i czy tak ja do niego lub on do mnie może tak mówić. Koniec kropka A Tu ikonka ---> :> choć to nie żart :th: Panowie a może dziś jakis spocik ok 21?
Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 bo nie kumam Twoich żartów i nie wiem cz mówisz wtedy poważnie czy robisz sobie jaja :th: skads to pamietam.......... a jak ty zartowales z kogos innego Dobra finito Piątusia ziomus Jeszcze tylko odniosę się do tego i kończę Mówiłem Ci już że nie Twoja sprawa jakie relacje są między mną a Pablo ! i czy tak ja do niego lub on do mnie może tak mówić. Koniec kropka A Tu ikonka ---> :> choć to nie żart :th: Panowie a może dziś jakis spocik ok 21?
Gość kulig Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Panowie :polew: Ales ty spostrzegawcza heheehe ikonka ----> :> No popatrz nie spodziewales sie co... Ale robicie spam
Rekomendowane odpowiedzi