Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:-)))) co się dziwi jak jeego auto ma z 400kkm

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Prawda komis jest kuzyna i moge wymienić fifty fifty , pytam Was o zdanie bo jeździłem tym paskiem wczoraj cały dzień i jest w stanie bardzo dobrym . Mierzyliśmy go całego miernikiem i fakt ze malowany miał tylko prawy tylny błotnik reszta oryginał . Co do przebiegu myśle ze ma spokojnie z 3 stówy , lecz środek zadbany . Zawieszenie tez ok . Intensywnie myśle co do wymiany z uwagi iż CC to pompa oleju , napęd oska , skrzynia dsg , X3 łańcuch , napęd xdrive , manual nieśmiertelny . Choć CC to full wypas i bardzo wygodne stołki , przyjemność jazdy na wysokim komforcie , X3 twarda jak kamień ale dzieki temu perfekcyjna trakcja i trzymanie w zakrętach . k**wa sam nie wiem :)

Transit zdjęcia nue sa moje wiec gość w rurkach to nue ja :)

Radek tys powinien w policji robić bo szybko namierzyłes kuzyna :))

Patrzę tez trochę pod katem odsprzedania . X3 warta w okolicy 35-37 , pasek chyba trochę i młodszy i drożej stoi myśle choć silnikowo to BMW jest mniej awaryjne

Zawsze mi sie te paski podobały a jak sa w zasięgu ręki to ..... No wlasnie , tym bardziej ze wiem ile Dexter ma problemów z paskiem od Dawida

Ja bym brał i się nawet nie zastanawiał

Opublikowano

Prawda komis jest kuzyna i moge wymienić fifty fifty , pytam Was o zdanie bo jeździłem tym paskiem wczoraj cały dzień i jest w stanie bardzo dobrym . Mierzyliśmy go całego miernikiem i fakt ze malowany miał tylko prawy tylny błotnik reszta oryginał . Co do przebiegu myśle ze ma spokojnie z 3 stówy , lecz środek zadbany . Zawieszenie tez ok . Intensywnie myśle co do wymiany z uwagi iż CC to pompa oleju , napęd oska , skrzynia dsg , X3 łańcuch , napęd xdrive , manual nieśmiertelny . Choć CC to full wypas i bardzo wygodne stołki , przyjemność jazdy na wysokim komforcie , X3 twarda jak kamień ale dzieki temu perfekcyjna trakcja i trzymanie w zakrętach . k**wa sam nie wiem :)

Transit zdjęcia nue sa moje wiec gość w rurkach to nue ja :)

Radek tys powinien w policji robić bo szybko namierzyłes kuzyna :))

Patrzę tez trochę pod katem odsprzedania . X3 warta w okolicy 35-37 , pasek chyba trochę i młodszy i drożej stoi myśle choć silnikowo to BMW jest mniej awaryjne

Zawsze mi sie te paski podobały a jak sa w zasięgu ręki to ..... No wlasnie , tym bardziej ze wiem ile Dexter ma problemów z paskiem od Dawida

Ja bym brał i się nawet nie zastanawiał

Dokładnie, kto Ci da za x5 43tys?!?

Opublikowano

Nie za X5 tylko X3... :hi:

Opublikowano

Pytanie czy ktoś da za tego paska 43 ? Bo to ze on jest za tyle wystawiony to wiesz .... prawda jest taka ze jednostka 2.0 w pasku jest bardziej narażona na usterki niż jednostka w X3 i to mnie tylko powstrzymuje , druga sprawa to moja Baba której X3 podoba sie bardzo i nie chce słyszeć o niskim samochodzie a CC jest szczególnie niski hehe i h*j wi co robić

Fantomas argumentacja ??

Opublikowano

Panowie , moje B8 jest do sprzedania. 43k pln z dwoma kpl opon. Przebieg 261k

Opublikowano

:hi:

Widzisz Boski bierz od Edka A4 bo na bank ma nizszy przelot i jest bardziej zadbane niz ten pasek.

Opublikowano

Nie weźmie bo to nie okazja :D

Opublikowano

Który rok?

Opublikowano

Fantomas argumentacja ??

Łukasz nie wiem nad czym tu się zastanawiać ?

Po zakupie otworzą się przed tobą nowe horyzonty (naprawy) i nowe wyzwania. Dzięki temu zniknie marazm dnia codziennego i będziesz czuł , że ktoś ciebie potrzebuje . Poznasz nowych ludzi (mechaników) nowe miejsca (warsztaty) przeżyjesz nowe niezapomniane przygody (z Miodkiem) i podróże (busami po Polsce).

Nie wiem więc nad czym tu się zastanawiać.

Opublikowano

Który rok?
.

Prod list. 2009, mod 2010 więc na poprawionej pompie i z MMMi 3GH

Opublikowano

Nie weźmie bo juz miał b8 a drugi raz nie wchodzę w to małe plastikowe autko :)

Fantomas a ja myslalem ze Ty tak od serca i szczerze eh.....

Czy każdy uważa ze moja X3 jest lepsza niż taki pasek ???

Widzisz Boski bierz od Edka A4 bo na bank ma nizszy przelot i jest bardziej zadbane niz ten pasek.

Nie widziałeś paska na żywo to skąd wiesz ze b8 jest bardziej zadbane ?? Dziwne podejście ?

Edytowane przez boseron

Opublikowano

Bo to trąd ze słonecznej Italii???

Opublikowano

Ile , Lukasz dolozyles do X3 do tej pory? Nie mówię o eksploatacji tylko o awariach? Wydaje mi się że malo. Moim zdaniem pierwsze Twoje auto odkąd cię znam które naprawdę trzyma się kupy i jesli nie masz ciśnienia na zmianę to zostaw je bo ciężko ci będzie znaleźć coś sensownego i młodszego w podobnych $$

Opublikowano

Dobrze Ci Edek radzi. Po oglądnięciu tej oferty widać że pasek już swoje przeżył :wink: zdecydowanie lepsze x3 co masz.

Japko najlepszego z okazji urodzin :drink:

Opublikowano

Nie widziałeś paska na żywo to skąd wiesz ze b8 jest bardziej zadbane ?? Dziwne podejście ?

Po co na żywo oglądać jak po zdjeciach widać ze trąd?

Opublikowano

Zaskoczę Cie ale X3 tez z Włoch a stan jej perfekcyjny :)

Edraven racja do tej X3 nie dołożyłem nic . Poza jedna usterka ale to z winy mechanika bo nie dokręcił śruby , chodzi jak burza [emoji6]

Po co na żywo oglądać jak po zdjeciach widać ze trąd?
Tys widzioł trąd

A przez telefon mówiłeś żebyś brał :)
Opublikowano

No bo co mam Ci powiedzieć, samo CC jako auto jest fajne i fajnie się nim jeździ...i tak weźmiesz i tak :-)

FANTOMAS tez Ci napisał żebyś brał :-)

Zmień auto, ale kup chociaż raz ludzkie auto... zawsze musisz jakiegoś ściągucha i to z Włoch żeby nie dało się sprawdzić historii bo jest kilka tysięcy tańsze...albo ubitka, albo bez książki z milionowym przebiegiem, a potem zdziwiony ze coś postukuje....:-)

Skoro to Twój kuzyn to niech powie Ci wprost ile było...przecież przebieg 300-400kkm to jeszcze nic złego a nie opowiada ze nie pamięta czy go przekręcił czy nie...

Edytowane przez KERCZI

Opublikowano

:hi::kawa:

Co tam Łukasz przez weekend wymyśliłeś? :)

Opublikowano
  • Autor

Siemka :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.