Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie , zakladal ktos Ate powerdisc i klocki ceramiczne?
Dostalem info ze producent do tych tarcz nie poleca ceramiki i brak wtedy gwarancji
A na stronach itp sa takie zestawy bez wiekszych problemow do kupienia tylko ze akurat nie widzialem np na allegro mojego rozmiaru tylko 280mm hmm

Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
4 minutes ago, Vixen said:

Panowie , zakladal ktos Ate powerdisc i klocki ceramiczne?
Dostalem info ze producent do tych tarcz nie poleca ceramiki i brak wtedy gwarancji
A na stronach itp sa takie zestawy bez wiekszych problemow do kupienia tylko ze akurat nie widzialem np na allegro mojego rozmiaru tylko 280mm hmm

ja miałem i w a4 i teraz mam w CC i za***isty set, hamulce po hamowaniach z 250 - 200 w dalszym ciagu sa na swoim miejscu.

jak będziesz potrzebował taki zestaw do daj znaka

Opublikowano

Zastanawiam sie nad tym zestawem , tylko zastanowilo mnie ze jak wezme taki zestaw to bedzie brak gwarancji , klocki mi juz swieca a tarcze mam wyjechane , wiec bede zmieniac w tym lub nastepnym msc , chcial bym miec czym hamowac wiec dlatego pytam o taki zestaw, jaka bys mial cene takiego zestawu? Napisz na Pw

Opublikowano
Na Gromadzkiej tor jest dość krótki, ale za to ciekawy. Mam tam nawet chyba jakis karnet na przejazdy [emoji3]

Byłem wczoraj na obu torach i musze powiedzieć ze lepszy fun miałem na gromadzkiej szybsze zakręty i dynamika karta częste zwroty kierunku, na domagały prędkości wyższe i szerszy tor bardziej nowoczesny obiekt ale cena razy dwa . Polecam w sumie oba .
Pytałem i wynajęcie toru na godzinę kosztuje 1400 zł , zebrać 10 osób to po 140 zł / osobę za godzine jazdy . Gość mówi ze przychodzi nawet 20 osób i sie wymieniają tylko ze u nas zebrać 20 osób to będzie problem . Można by zrobić zawody dodatkowo po 5 zeta i wygrany zgarnia wszystko :) zainteresowani sa ?

Oczywiście mowa o tym droższym torze gdzie 8 min kosztuje 45 zł , na gromadzkiej 25

Opublikowano
2 minuty temu, boseron napisał:

Byłem wczoraj na obu torach i musze powiedzieć ze lepszy fun miałem na gromadzkiej szybsze zakręty i dynamika karta częste zwroty kierunku, na domagały prędkości wyższe i szerszy tor bardziej nowoczesny obiekt ale cena razy dwa . Polecam w sumie oba .
Pytałem i wynajęcie toru na godzinę kosztuje 1400 zł , zebrać 10 osób to po 140 zł / osobę za godzine jazdy . Gość mówi ze przychodzi nawet 20 osób i sie wymieniają tylko ze u nas zebrać 20 osób to będzie problem . Można by zrobić zawody dodatkowo po 5 zeta i wygrany zgarnia wszystko :) zainteresowani sa ?

nie

Opublikowano

W sumie z Twoja wagą tez bym nie był

Opublikowano
Teraz, boseron napisał:

Pytał Cie ktoś o zdanie

nie

Opublikowano

Zobacz czy Cie tam nie ma

Opublikowano
Teraz, boseron napisał:

Zobacz czy Cie tam nie ma

wiosna

Opublikowano

Powitać :hi:
strasznie to forum jasne w przeglądarce, aż oczy bolą. Dobrze że tapatalk ma ciemne motywy

Opublikowano
wiosna

lato
Opublikowano

Wybiera się ktoś dzisiaj na spota skoro nie ma w Kraku grupy trzymającej władze...???

Opublikowano

ja będę

Opublikowano

AKURAT...chyba w BT

Opublikowano

nie doceniasz siły przyzwyczajenia

Opublikowano
nie doceniasz siły przyzwyczajenia

A co? Wyjdziesz ze śmieciami??? ;-)
Opublikowano

już mam przygotowane

Opublikowano

:-)

Opublikowano

ja będę i Gabriel tez powinien być

Opublikowano

jest festiwal pizzy jak cos, ostatnio wszyscy byli zadowoleni wiec pomyslalem, ze podrzuce info :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.