Shadow Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dnia 20.04.2017 o 08:42, fantowski napisał: Shadow sto lat Podziękował
Transitpower Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Polecicie jakąś hurtownie z częściami bo B7 w Krakowie ? Rozrząd, wahacze, tego typu... Tanio tanio taniooo?Pamiętaj, że tanie mięso psy jedzą...
Karasik2 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 w sensie ze jakość dobra a lepsza cena niż na allego czy intercarsie na słabym rabacie No i zależy jaki pies bo niektóre wpie... cielęcinkę zadnią bez kości
KERCZI Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 w sensie ze jakość dobra a lepsza cena niż na allego czy intercarsie na słabym rabacie No i zależy jaki pies bo niektóre wpie... cielęcinkę zadnią bez kości chcesz zrobić auto tanio i dobrze? Czyli ze co? Dwa razy będziesz robił auto??
Karasik2 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Kreczi coś od dawna ci strona kuleje nie idze wejsc na nią. Potrzebuje nie zrobić ale kupić tanio elementy wiesz jak to bywa marże hutrownie mają iście szalone ten sam wahacz Lemfordera dolny to u jednego 250 a u drugiego 340 zł ...
nex Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Karasik2, polecam Ci tą hurtownie: http://www.mareks.auto.pl/ Ceny mają za***iste, zadzwoń i podaj co potrzebujesz, podadzą ceny. Na pewno będziesz zadowolony. Modlnica
Karasik2 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 dzięki Nex o to Polska walczyła zajrzę jeszcze na Malinową k/Zielonek bo wyczytałem ze tam też polecają ...
Transitpower Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 dzięki Nex o to Polska walczyła zajrzę jeszcze na Malinową k/Zielonek bo wyczytałem ze tam też polecają ... Swojego czasu na Malinowej mieli faktycznie dobre ceny, ale towar z Chin kiepskiej jakości. Osobiście się przejechałem na ich asortymencie... Ale to było ze 3 - 4 lata temu. Mogło coś się zmienić. Moim prywatnym zdaniem dobra hurtownia motoryzacyjna to Motorol na ul. Bociana.
KERCZI Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Kreczi coś od dawna ci strona kuleje nie idze wejsc na nią. Potrzebuje nie zrobić ale kupić tanio elementy wiesz jak to bywa marże hutrownie mają iście szalone [emoji4] ten sam wahacz Lemfordera dolny to u jednego 250 a u drugiego 340 zł ... Każdy ma swoje kredyty :-)Wiem, właśnie szukam jakiegoś sensownego serwera bo odkąd dodaliśmy się do ceneo jest duży ruch na stronie i chodzi jak stara....
boseron Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 A ja polecam Motostacja.pl siedzibę maja teraz na ul. Podbipiety i szczerze nie spotkałem jeszcze nigdzie lepszych cen !
FANTOMAS Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 10 minut temu, boseron napisał: A ja polecam Motostacja.pl siedzibę maja teraz na ul. Podbipiety i szczerze nie spotkałem jeszcze nigdzie lepszych cen ! no ja akurat też to potwierdzę co coś szukam to u nich wypada najtaniej.
jacek70 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Dnia 19.04.2017 o 18:09, Vixen napisał: Jakie swiece polecacie do 1,8t ? Moje sie juz chyba koncza wiec wymiany pora Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka NGK PFR6Q Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez jacek70
Vixen Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 NGK PFR6QDzieki doszukalen sie ale bede bral 7Q [emoji18]Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
jacek70 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 8 minut temu, Vixen napisał: Dzieki doszukalen sie ale bede bral 7Q Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 7 są zmniejszenie ale na 6 też daje radę. Ja latam na 6 i zero problemu.
Vixen Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 7 są zmniejszenie ale na 6 też daje radę. Ja latam na 6 i zero problemu.Wiem ale juz zamowilem , moje 6 wymiekly , za***iście przerywaja przy przyspieszaniu chcialem sie pobawic przed chwila z biala m3 ale musialem odpuscic za bardzo rwie [emoji19]Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
jacek70 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 56 minut temu, Vixen napisał: Wiem ale juz zamowilem , moje 6 wymiekly , za***iście przerywaja przy przyspieszaniu chcialem sie pobawic przed chwila z biala m3 ale musialem odpuscic za bardzo rwie Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka No to tam nieźle musisz mieć pod maską skoro do M3 startujesz
Vixen Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 No to tam nieźle musisz mieć pod maską skoro do M3 startujesz [emoji23]Hahah dlatego napisalem pobawic sie ^^Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Vixen Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Nie no popier.. Mnienza chwile , wgniotlem sobie centralnie na wejsciu do pokoju nowe panele grrrr przegub mi spadl na podloge nosz do kur....Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 no ja akurat też to potwierdzę co coś szukam to u nich wypada najtaniej. Mam sprawdzone teraz hamulce do C6 , nawet Witaszek nie zrobił takiej ceny za ten sam komplet choć tez miał dobra cenę , wcześniej intercooler do x-a , oleje filtry , nigdzie nie spotkałem taniej . Tylko na infolini trzeba długi czekac zeby złożyć zamówienie bo duze obciążenie maja ale warto . Zamawiasz dzis jutro zawsze sa części . Powiadomienie na SMS . Polecam
Rekomendowane odpowiedzi