Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

straszny bez ruch :mysli:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

praca misiu praca :wink4:

Opublikowano

praca misiu praca :wink4:

dokładnie :wink4:
Opublikowano
  • Autor

Ogrowaty dzięki :notworthy:

Opublikowano

To ja dziękuję :wink4:
Opublikowano

To ja dziękuję :wink4:

ja również dziękuję

Opublikowano

Cuber, Trzeniu, Waski, Tytus, Tukan

za smyczki zapłaćcie Sobie bo się Moskal awanturuje i do środy zrobił ostateczny termin :)

awanturuje ?????? :baseball: poprostu to za długo trwa , baba z drukarni mnie opierdala , a ja ze swoich nie wykładam bo wiecie jak to jest . za takich co długo na forum są to moge załozyc ale nie za gosci którzy maja po 5 postów nabitych.

Opublikowano

awanturuje ?????? :baseball: poprostu to za długo trwa , baba z drukarni mnie opierdala , a ja ze swoich nie wykładam bo wiecie jak to jest . za takich co długo na forum są to moge załozyc ale nie za gosci którzy maja po 5 postów nabitych.

Eeee tam.. Awanturnik jesteś i tyle :kox: :bicz3:

Opublikowano

Cuber, Trzeniu, Waski, Tytus, Tukan

za smyczki zapłaćcie Sobie bo się Moskal awanturuje i do środy zrobił ostateczny termin :)

ok luzik zapłacę zwrócę Ci na pewno :)

Opublikowano

dobra Panowie , szkoda się denerwować , dzisiaj puśćcie przelewy i po sprawie :wink4:

Opublikowano

Ja sie nie denerwuje , tylko zależy mi zeby wszystko zagrało i poszło smyczy jak najwiecej (i tak cena zmieia sie dopiero od 300 wzwyż) , ja z tego hajsu nie mam , a szkoda...

Np. taki Nosfer , na forum 2 tygodnie z wolna sobotą , 150 postów ( zreszta marnej treści )i wpłaca jako jeden z ostatnich , powinien go ktos zbanowac. O i na dodatek z czewy pochodzi , medalik święty.

Opublikowano

Ja sie nie denerwuje , tylko zależy mi zeby wszystko zagrało i poszło smyczy jak najwiecej (i tak cena zmieia sie dopiero od 300 wzwyż) , ja z tego hajsu nie mam , a szkoda...

Np. taki Nosfer , na forum 2 tygodnie z wolna sobotą , 150 postów ( zreszta marnej treści )i wpłaca jako jeden z ostatnich , powinien go ktos zbanowac. O i na dodatek z czewy pochodzi , medalik święty.

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Spokój mi tutaj :kox::polew:

Przelew juz poszedł odemnie tylko juz sie nie denerwuj :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

najgorsze jest to ze wiem , iz Nosfer mi nie odpuści i bedzie ostra riposta :kox:

nie denerwuje sie kurewa !!!!

Opublikowano

4 miechy - 180 postów, których treść trzeba najpierw przeczytać :cool1: a kase dostałeś 2 tygodnie temu (to i tak szybko, bo mam więcej rzeczy na głowie niż przelewy za 5zł). Lepiej nie drażnij się z Częstochową, bo Ci w porozumieniu Tv Trwam odetną i co będziesz oglądał ? :naughty: Chociaż wtedy może na spoty zaczniesz zaglądać.. :think2:

Dobra - policzymy się dzisiaj na Ostrobramskiej ((tylko jeszcze kup żonie kwiatek, bo Cię znowu po 20 minutach ściągnie do domu i będziesz musiał grzać kuchenkę, żeby łomotu nie dostać) :decayed:) nie zaśmiecajmy Krakowiakom wątku :wink4:

Opublikowano

nie zaśmiecajmy Krakowiakom wątku :wink4:

Nie proponuje tego robić , bo będzie wpier.... od całego Krakowa :banan2:

Opublikowano

Nie proponuje tego robić , bo będzie wpier.... od całego Krakowa

Dobra Wojaki :decayed: Będziemy mierzyć się za 2 tygodnie :drinks::drunk:

Opublikowano
  • Autor

Dobra Wojaki :decayed: Będziemy mierzyć się za 2 tygodnie

Mówisz i masz :naughty::kox:

Opublikowano

4 miechy - 180 postów, których treść trzeba najpierw przeczytać :cool1: a kase dostałeś 2 tygodnie temu (to i tak szybko, bo mam więcej rzeczy na głowie niż przelewy za 5zł). Lepiej nie drażnij się z Częstochową, bo Ci w porozumieniu Tv Trwam odetną i co będziesz oglądał ? :naughty: Chociaż wtedy może na spoty zaczniesz zaglądać.. :think2:

Dobra - policzymy się dzisiaj na Ostrobramskiej ((tylko jeszcze kup żonie kwiatek, bo Cię znowu po 20 minutach ściągnie do domu i będziesz musiał grzać kuchenkę, żeby łomotu nie dostać) :decayed:) nie zaśmiecajmy Krakowiakom wątku :wink4:

Postów nie chce mi sie czytac bo jak juz wczesniej pisałem treści są bardzo marnej :kox: , jakbys zamówił 15 sztuk to bys miał przelew za 100 pln a nie , skąpisz na reklame klubu to i marne przelewy. O telewizje Trwam sie nie bój , jestem z torunia wiec ojciec Dyrektor murem za mna bedzie stał :kox: Załuje ze mnie dzis nie bedzie, zonie kwiatka nie musze kupować bo jej nie ma , jest z córcią na wekejszyn.

Ja proponuje w ramach kary za zasmiecanie po kropku , a co. Cuber też zresztą smieci w Warszafskich :kox:

Opublikowano
  • Autor

Cuber też zresztą smieci w Warszafskich

:polew: kiedy bo sobie nie przypominam :gwizdanie:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.