Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Edytowane przez olusem

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Opublikowano

Dobry :hi: 

Opublikowano

Hello

ponieważ moje Audi sie sprzedało (tak że wierzcie w swoje "wypieszczone" Audi'ce że trzymają cenę, ale tylko te nie rozbite :)

https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-b8-quattro-177-diesel-individ-firmowe-niemieckie-bezwyp-servis-ID6zeF5B.html

i przechodzę do zwolenników  BMW na tym forum Audi  (bo widzę tu całkiem spore "kółeczko"  entuzjastów marki , a nawet mamy już Opla:)

https://photos.app.goo.gl/grIartviWTWgBrvG3

Edraven - bedę dzwonił w sprawie "przyspieszenia Bavarki"  bo nie podoba mi się jak jest zrobione te ponoć 250 KM.  (tu jest Bi-turbo) 

Opublikowano

Siemandero :hi:

Opublikowano
W dniu 6.11.2017 o 15:32, MOHITO napisał:

Hello

ponieważ moje Audi sie sprzedało (tak że wierzcie w swoje "wypieszczone" Audi'ce że trzymają cenę, ale tylko te nie rozbite :)

https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-b8-quattro-177-diesel-individ-firmowe-niemieckie-bezwyp-servis-ID6zeF5B.html

i przechodzę do zwolenników  BMW na tym forum Audi  (bo widzę tu całkiem spore "kółeczko"  entuzjastów marki , a nawet mamy już Opla:)

https://photos.app.goo.gl/grIartviWTWgBrvG3

Edraven - bedę dzwonił w sprawie "przyspieszenia Bavarki"  bo nie podoba mi się jak jest zrobione te ponoć 250 KM.  (tu jest Bi-turbo) 

Pochwal się coś więcej co tam w bawarce siedzi;) jaki rok, jaki wypas. B8 szkoda strasznie bo fajne auto i jeździło jak trzeba . x drivea raczej nie polubisz. To on sprawia że bawarka nie jedzie przy takiej mocy. Myślę że B8 po sofcie wcignelaby ją;)

Opublikowano

Jeszcze nie wiem , zrobiłem dopiero trasę z Monachium i mam pozytywny odbiór. Ale wiadomo jak to po zmianie.  xDrive nie jest problemem, X1 to jednak "SUV" mały ale jednak wyżej zawieszony suv, więc nagły wyskok z "kolejki na prawym pasie" nie jest już tak pewny jak B8. Ale przyznam że od 120 - 220 druga turbina dmucha tak dobrze że uczucie narastającego momentu i prędkości jest imponujące. gdyby się jeszcze udało utrzymać vektor przyspieszenia w skręcie to już by było bosko..:)

co do gratów w środku - Najlepiej przyjadę na spota- to się wyjaśni. 

Jak na razie tęsknie za Webasto, ale za to audio i możliwości bluetootha, mniejsza kierownica bardziej mi sie podobają  niż B8 Audi ( 2011). Generalnie iDrive jest bardziej przystępny od MMi

Ale to co obserwuje kierowca przed sobą ( konsola, liczniki) to jest dramat jak na auto z roku 2013 !

Opublikowano
12 godzin temu, MOHITO napisał:

Jeszcze nie wiem , zrobiłem dopiero trasę z Monachium i mam pozytywny odbiór. Ale wiadomo jak to po zmianie.  xDrive nie jest problemem, X1 to jednak "SUV" mały ale jednak wyżej zawieszony suv, więc nagły wyskok z "kolejki na prawym pasie" nie jest już tak pewny jak B8. Ale przyznam że od 120 - 220 druga turbina dmucha tak dobrze że uczucie narastającego momentu i prędkości jest imponujące. gdyby się jeszcze udało utrzymać vektor przyspieszenia w skręcie to już by było bosko..:)

co do gratów w środku - Najlepiej przyjadę na spota- to się wyjaśni. 

Jak na razie tęsknie za Webasto, ale za to audio i możliwości bluetootha, mniejsza kierownica bardziej mi sie podobają  niż B8 Audi ( 2011). Generalnie iDrive jest bardziej przystępny od MMi

Ale to co obserwuje kierowca przed sobą ( konsola, liczniki) to jest dramat jak na auto z roku 2013 !

Powitać :hi:

Mohito Gratulacje zakupu, ładna sztuka w ciekawym kolorze w dodatku BiTurbo :kox: . Tak na marginesie szkoda tej B8 bo też była bardzo ładna.

Opublikowano

@Transitpower, @Shadow, na jutuby wjechal wtorkowy odcinek ze zlotego matiza :decayed:

Edytowane przez Radekst

Opublikowano

:hi:edraven powiedz mi jak sprawa wygląda zrobienie programu do Astra H 1,9 CDTI 150 PS bo czytałem że niestety skrzynie lubią padać po zrobieniu programu prawda to ?

Edytowane przez gucio07

Opublikowano
W dniu 11.11.2017 o 13:08, gucio07 napisał:

:hi:edraven powiedz mi jak sprawa wygląda zrobienie programu do Astra H 1,9 CDTI 150 PS bo czytałem że niestety skrzynie lubią padać po zrobieniu programu prawda to ?

Nie ma reguły, padnie po sofcie i bez softu. Wszystko zalezy od serwisu auta. 

Opublikowano
2 godziny temu, edraven napisał:

Nie ma reguły, padnie po sofcie i bez softu. Wszystko zalezy od serwisu auta. 

No tak masz rację , dlatego na razie się jeszcze waham 

Opublikowano

Opublikowano

Yo, kope lat.

Potrzebuję zaufanego serwisu do Yeti, najlepiej blisko Azorów ale w razie W dojade.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Yo, kope lat.

Potrzebuję zaufanego serwisu do Yeti, najlepiej blisko Azorów ale w razie W dojade.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Vetulaniego 1a - dawna siedziba Motomagic
Opublikowano

Panowie Panowie zabezpieczać lakier na zime !!!
Polecam Myjnia na Vetulaniego 1a

Maja nowe gadżety i pełno nowej chemii

45a91406d71b11056c4406f5850ccd8c.jpg

Opublikowano

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

nie ma to jak wizyta u Staska na Vetulaniego ;)

WP_20171123_13_13_16_Pro.jpg

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.