fantowski Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 12 godzin temu, skotyman napisał: Sam tydzień temu kupiłem a5 3.0tdi w S tronicu 2010, 188k przebiegu na dość fajnej opcji za około 70k, wiec myśle, ze mógłbyś tyle spokojnie wołać za zadbana sztukę poka poka ciekawy jestem tego wozu
skotyman Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Że za tani, czy za drogi? https://www.fotosik.pl/zdjecie/bebf7a9df5133bad Edytowane 28 Grudnia 2017 przez skotyman
fantowski Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 24 minuty temu, skotyman napisał: Że za tani, czy za drogi? https://www.fotosik.pl/zdjecie/bebf7a9df5133bad haha ale miałem przeczucie ! kupiłeś wóz po który miał jechać mój kumpel z pracy graty !
skotyman Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Dzieki, to byla dosyc szybka akcja, zadzwonilem w sobote wieczorem a w niedziele w poludnie bylem juz ja ogladac. Pozniej w srode na serwis i kupiona pierwszy tysiac za mna i odpukac bezproblemowo
fantowski Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 4 minuty temu, skotyman napisał: Dzieki, to byla dosyc szybka akcja, zadzwonilem w sobote wieczorem a w niedziele w poludnie bylem juz ja ogladac. Pozniej w srode na serwis i kupiona pierwszy tysiac za mna i odpukac bezproblemowo to fajno kolega pyta czy dużo zbiłeś z ceny
skotyman Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 prawie 3k, musialem zimowki kupic i minimalna wgniotka byla na tylnym blotniku. Sprzedajacy mial umowiony termin przed wigilia na usuniecie tego, ale nie chcialem czekac i dogadalismy sie, ze sam sobie juz to ogarne cena mysle ze wyszla calkiem fajna jak na ten stan i wyposazenie
fantowski Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 6 minut temu, skotyman napisał: prawie 3k, musialem zimowki kupic i minimalna wgniotka byla na tylnym blotniku. Sprzedajacy mial umowiony termin przed wigilia na usuniecie tego, ale nie chcialem czekac i dogadalismy sie, ze sam sobie juz to ogarne cena mysle ze wyszla calkiem fajna jak na ten stan i wyposazenie jak za fulla to cena bardzo dobra ! gratulacje zakupu i szerokości
skotyman Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Nie ma co przesadzac do fulla troche jej brakuje..
Bukiet1987 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 6 minut temu, skotyman napisał: Nie ma co przesadzac do fulla troche jej brakuje.. z tego co pamiętam - radar - jest - martwe pole - jest - 3x s-line - jest - quattro + 3.0 - nawet grzanie tyłka z tyłu - jest ...
skotyman Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 zgadza sie, ale nie ma z grubszych rzeczy: - drive selecta, - keyLessGo, - bixa skretnego, - kamery cofania i laneAssist'a 1
fantowski Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 13 minut temu, skotyman napisał: Nie ma co przesadzac do fulla troche jej brakuje.. ja tam nie wiem do końca co miała ale tak słyszałem że bogato wyposażona
Bukiet1987 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 7 minut temu, Bukiet1987 napisał: z tego co pamiętam - radar - jest - martwe pole - jest - 3x s-line - jest - quattro + 3.0 - nawet grzanie tyłka z tyłu - jest ... i chyba jeszcze B&O siadło :-)
Bukiet1987 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 A ja cały czas szukam i nic, oglądałem już z 10 egzemplarzy :-(
FANTOMAS Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Jest już konfigurator na nowe A7. Potwierdziło się , że w ofercie będzie na razie tylko jeden motor 3,0TFSI Moja konfiguracja 460 tyś zł tyle w poprzedniej wersji kosztowała wersja competition gdzie nie było już co wybierać z konfiguratora (wybrałem opcje mniej więcej to co w mojej) Gdybym wziął pełnego B&O i matrix-y laserowe to by dobiło do 500tyś Trochę ich ponosi z tymi cenami ale nie ulega dyskusji , że środek miażdży jądra
fantowski Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 8 minut temu, FANTOMAS napisał: Jest już konfigurator na nowe A7. Potwierdziło się , że w ofercie będzie na razie tylko jeden motor 3,0TFSI Moja konfiguracja 460 tyś zł tyle w poprzedniej wersji kosztowała wersja competition gdzie nie było już co wybierać z konfiguratora (wybrałem opcje mniej więcej to co w mojej) Gdybym wziął pełnego B&O i matrix-y laserowe to by dobiło do 500tyś Trochę ich ponosi z tymi cenami ale nie ulega dyskusji , że środek miażdży jądra i w końcu zamówiłeś?
FANTOMAS Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Teraz, fantowski napisał: i w końcu zamówiłeś? no dwa
fantowski Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 19 minut temu, FANTOMAS napisał: no dwa daj nr NIP zrobię Ci symulacje leasingu
lennox Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 2 godziny temu, FANTOMAS napisał: Jest już konfigurator na nowe A7. Potwierdziło się , że w ofercie będzie na razie tylko jeden motor 3,0TFSI Moja konfiguracja 460 tyś zł tyle w poprzedniej wersji kosztowała wersja competition gdzie nie było już co wybierać z konfiguratora (wybrałem opcje mniej więcej to co w mojej) Gdybym wziął pełnego B&O i matrix-y laserowe to by dobiło do 500tyś Trochę ich ponosi z tymi cenami ale nie ulega dyskusji , że środek miażdży jądra Skąd ja to znam. Tyle że moja nie nowa była, ale z konfiguratora (w silniku 3.0BiTDi) wychodził polift ponad 480k. Gdzie tu sens i gdzie logika??
edraven Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 5 godzin temu, skotyman napisał: zgadza sie, ale nie ma z grubszych rzeczy: - drive selecta, - keyLessGo, - bixa skretnego, - kamery cofania i laneAssist'a Ładna sztuka. Jaki to kolor? Skrzynia robiona już była? S Line zewnętrzny z przodu w przedlifcie to jakaś pomyłka gratulacje i szerokości.
skotyman Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Kolor to Monza Silver. Byl wymieniony dwumas, ale mechatronika itp nie byla ruszana. Na razie odpukac skrzynia chodzi bardzo fajnie, nie przeciaga, nie szarpie, bardzo plynnie zmienia biegi. Mam porownanie do jednej sztuki z Rzeszowa tez 3.0tdi za wieksza kase, w ktorej skrzynia to byla tragedia. Na cieplym potrafila szarpac i przy dojezdzaniu do swiatel czasami bylo takie uderzenie przy redukcji z 2. na 1. bieg.. Zobaczymy co przyniesie czas, olej zmieniany byl 3 razy, ostatni raz wczesniej niz zaleca producent, bo przy 165k zamiast przy 180k
Rekomendowane odpowiedzi