D4NTE Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 ET33 przy 9j to za dużo. Wystawały by. To różnica o 13mm + 1/4" czyli ~20mm. Do A6 jedynie mogą podejść od A8 bo tam jest ET 37 choć i tak nie do końca bo 9J to za dużo. U [mention=24334]FANTOMAS[/mention] by fajnie leżały felgi z takim ET.Podając te parametry myślałem o b8, do A6 c7 muszą być nieco węższe Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 No ja ze względu na małżowinkę to myślałem o czymś takim np. te Rotor 19"/ 9" ET33 Trochę małe te kuleczka jak na Twojego Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Trochę małe te kuleczka jak na Twojego Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka hę [emoji848]teraz mam zimę na 19" 8" ET 26 i nie widzę żeby było mało. Co najwyżej mogłyby więcej wystawać bo to et26 przy 8" to za mało.Między 19" - 20" jest już wizualnie jak dla mnie nie duża różnica a zmiana z 21 na 20 to w moim przypadku bezsens. Obawiam się że moja szybko załatwi te 21 które mam z salonu. Dlatego myślałem żeby zamienić je na 19 ale patrząc na to co jest oferowane to jednak odpuszczę temat bo raz że znalazłem tylko jeden wzór który mi leży i rozmiar który by jako tako wyglądał a dwa że ceny są z pupy i jak to liczę to zamienię siekierke na kijek prawie w tych samych pieniądzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Godzinę temu, FANTOMAS napisał: hę teraz mam zimę na 19" 8" ET 26 i nie widzę żeby było mało. Co najwyżej mogłyby więcej wystawać bo to et26 przy 8" to za mało. Między 19" - 20" jest już wizualnie jak dla mnie nie duża różnica a zmiana z 21 na 20 to w moim przypadku bezsens. Obawiam się że moja szybko załatwi te 21 które mam z salonu. Dlatego myślałem żeby zamienić je na 19 ale patrząc na to co jest oferowane to jednak odpuszczę temat bo raz że znalazłem tylko jeden wzór który mi leży i rozmiar który by jako tako wyglądał a dwa że ceny są z pupy i jak to liczę to zamienię siekierke na kijek prawie w tych samych pieniądzach. Rotor jak mówisz dla swojej żony chyba nie będzie dobrym pomysłem pomimo że w 19 calach, jest dwukolorowy z polerowanymi rantami, które gdy porysuje to będzie kaplica. Te co masz może i większe ale w jednym kolorze więc łatwiej je w razie czego naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Chyba nie widziałeś tych moich kół Ja mam całe lica toczone jak ty to piszesz w poler więc też nic nie zrobię jak przytrę. Chciałem zmienić bo po pierwsze moja połówka się dziurom nie kłania , wjeżdżając na krawężniki też specjalnie się nie przejmuje czy go weźmie z czoła opony czy z kanta nie wspominając o parkowaniu wzdłuż krawężnika. Szkoda mi po prostu tych kół bo były w h.... warte bo cena katalogowa tej felgi to 6700zł/szt. + opony , komplet wychodzi ok 32 tyś w zakupie czego nikt nawet w zbliżeniu nie da bo jak dla mnie cena za te koła na wtórnym rynku realnie do wzięcia to ok. 12 tyś mimo że są jak nowe bo jak dla mnie psychologiczna granica wydanej kasy na koła to max. 15 tyś. dalej to już fanaberia i zboczenie. Jak patrzę to za ładne komplety 19 " z nowymi oponami trzeba dać dychę więc dochodzę do wniosku że h..... z tym , pneumatyka może pomoże ;-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 3 minuty temu, FANTOMAS napisał: Chyba nie widziałeś tych moich kół Ja mam całe lica toczone jak ty to piszesz w poler więc też nic nie zrobię jak przytrę. Chciałem zmienić bo po pierwsze moja połówka się dziurom nie kłania , wjeżdżając na krawężniki też specjalnie się nie przejmuje czy go weźmie z czoła opony czy z kanta nie wspominając o parkowaniu wzdłuż krawężnika. Szkoda mi po prostu tych kół bo były w h.... warte bo cena katalogowa tej felgi to 6700zł/szt. + opony , komplet wychodzi ok 32 tyś w zakupie czego nikt nawet w zbliżeniu nie da bo jak dla mnie cena za te koła na wtórnym rynku realnie do wzięcia to ok. 12 tyś mimo że są jak nowe bo jak dla mnie psychologiczna granica wydanej kasy na koła to max. 15 tyś. dalej to już fanaberia i zboczenie. Jak patrzę to za ładne komplety 19 " z nowymi oponami trzeba dać dychę więc dochodzę do wniosku że h..... z tym , pneumatyka może pomoże ;-) . Musisz zrobić Jej przeszkolenie z wjazdu na krawężniki... ja zrobiłem.... .....i musiałem kupić Jej nowy wóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 8 minut temu, KERCZI napisał: Musisz zrobić Jej przeszkolenie z wjazdu na krawężniki... ja zrobiłem.... .....i musiałem kupić Jej nowy wóz No ja czekam aż Stoch skończy sezon i pisze do niego czy ją weźmie na kurs wyjścia z progu i lądowania z telemarkiem No ale coś się ponoć Zuzia żaliła , że ją trochę nogi bolą od tej Q7-ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 1 minutę temu, FANTOMAS napisał: No ja czekam aż Stoch skończy sezon i pisze do niego czy ją weźmie na kurs wyjścia z progu i lądowania z telemarkiem No ale coś się ponoć Zuzia żaliła , że ją trochę nogi bolą od tej Q7-ki no tak, bo założyłem duży balon na felge i musi wchodzić po drabinie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 1 minutę temu, KERCZI napisał: no tak, bo założyłem duży balon na felge i musi wchodzić po drabinie... takiej sznurkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 7 minut temu, FANTOMAS napisał: takiej sznurkowej nie, drabina aluminiowa.... nie wiem o co Jej chodzi dokupiła mi do tej drabiny jakiś namiot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 1 minutę temu, KERCZI napisał: nie, drabina aluminiowa.... nie wiem o co Jej chodzi dokupiła mi do tej drabiny jakiś namiot... myślę że już ci wije gniazdko co byś nie musiał spać na ganku jak wrócisz nad ranem na torreadora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Możesz Tomek sobie zerknąć niby 20 cali i używki ale cena śmiesznahttps://www.olx.pl/oferta/20-oryginalne-felgi-audi-s5-s6-a4-a5-a6-a7-rotor-opony-letnie-komplet-CID5-IDsLN0p.htmlWysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 17 minut temu, D4NTE napisał: Możesz Tomek sobie zerknąć niby 20 cali i używki ale cena śmiesznahttps://www.olx.pl/oferta/20-oryginalne-felgi-audi-s5-s6-a4-a5-a6-a7-rotor-opony-letnie-komplet-CID5-IDsLN0p.html Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka to chyba oferta od albo gość nie wie co sprzedaje albo nie napisał , że za sztukę albo to przewał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Znajomy sprzedaje http://allegro.pl/audi-q5-2-0-tdi-170-quattro-stronic-salon-polska-i7236091531.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 1 minutę temu, Cuber napisał: Znajomy sprzedaje http://allegro.pl/audi-q5-2-0-tdi-quattro-bezwypadek-i-wl-salon-pl-i7111220771.html chyba coś pomyliłeś linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Teraz, KERCZI napisał: chyba coś pomyliłeś linki Faktycznie , bo sprawdzałem za ile wystawiałeś a link na forum nie działał wiec skopiowałem do przeglądarki hehehehe http://allegro.pl/audi-q5-2-0-tdi-170-quattro-stronic-salon-polska-i7236091531.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 9 minut temu, FANTOMAS napisał: to chyba oferta od albo gość nie wie co sprzedaje albo nie napisał , że za sztukę albo to przewał zadzwoń i sprawdź ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 jaki jest węższy odpowiednik gumy 255/35/19? Dobrze myślę - 235/40/19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 To może kogoś interesuje fajny SPORTBACK w A3 http://allegro.pl/audi-a3-sportback-2-0-tdi-140km-2011-bezwypadkowy-i7237672714.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 2 minuty temu, D4NTE napisał: jaki jest węższy odpowiednik gumy 255/35/19? Dobrze myślę - 235/40/19? 255 x 35% = 89,25mm wysokość kordu 235 x 40% = 94 mm wysokość kordu średnica opony większa o około 1 cm auto będzie stało wyżej o ok 5 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi