Gość Trzeniu Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 ja tam pozwalam na publikacje moich numerów a jeśli komuś przeszkadza to niech sobie sam zamazuje :gwizdanie: ale robicie szopki z tymi blachami ... :gwizdanie:
Gość rob Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 ja tam pozwalam na publikacje moich numerów a jeśli komuś przeszkadza to niech sobie sam zamazuje :gwizdanie: ale robicie szopki z tymi blachami ... :gwizdanie: ja też nie zakrywam, ale nie wszyscy mają takie podejście
Gość trueogre Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 No nie wiem o co chodzi, i tak jak ktos chce to znajdzie bez problemu :gwizdanie:
Gość Murzyn Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Trzeniu - byly swego czasu jakies dziwne akcje, wiec strzezonego Pan Bóg strzeze
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Murzynek Twoja wola ja tam mam to w ....
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 ja też nie zakrywam, ale nie wszyscy mają takie podejście jasne w podpisie w szczególnosci
marcin j Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 A ja mam nowy awatar w podpisie , nie chciało mi sie zamazywać tablic ,to ściągłem zderzak
Gość trueogre Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Panie Cuber, krasnale wymazały Pana numery z podpisu :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 Panie Cuber, krasnale wymazały Pana numery z podpisu :gwizdanie: dziękuje sokol zrób to samo i porozsyłaj wiadomym osobą...
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 Ja juz sobie zmienilem no i piknie panie Modzie.... jeszcze będą z Ciebie ludzie.....
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 a ja zwracam się z prośbą żebyście mi oczy zasłonili paskiem , tak jak miał Łyżwa z Samoobrony jak go wieźli na garowanie :decayed:
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 a ja zwracam się z prośbą żebyście mi oczy zasłonili paskiem , tak jak miał Łyżwa z Samoobrony jak go wieźli na garowanie :decayed: hm a co Ciebie tez oskarżają o gwałt ?? no Ja sie chyba domyślam kogo :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Jak ja sie domyslam tak samo - to to jest oblesne Trzenislaw
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 po spocie byłem na Kaziku na chilke na cofee i stanołem za ......czarnym S4 w Avancie hehehe smiesznie wyglądało ludzie przechodzili i sie tak jakos dziwnie patrzyli ..... S4 na krakowskich próbnych blachach.....
sokolnh Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 dziękuje sokol zrób to samo i porozsyłaj wiadomym osobą... gotowe :th: a ja zwracam się z prośbą żebyście mi oczy zasłonili paskiem gotowe :th: nie będzie niczego
Misior Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Dzieki panowie za spota. Atmosfera spoko szkoda tylko ze nie moglem dluzej zostac. Pozdro
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Dzień dobry w ten piękny poniedziałek Fotka grupowa wyszła Trueogre zapodaj ten album bo nie miałem tej przyjemności oblookać zdjęc A tymczasem juz zassane fotki od Maxa :th:
Rekomendowane odpowiedzi